ΘΕΛΩ ΜΙΑ 46'-47', ΜΕ ΚΑΛΟ MEDIA PLAYER, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ 3D

Firestarter

Established Member
1 June 2010
219
Είμαι σε τρομερό δίλημμα.Ετοιμάζω σπίτι. Μπαίνω αρχές Σεπτέμβρη.Σχεδιάζω να κάνω την αγορά της TV μέσα στον Ιούλιο αλλά με όλα αυτα που έχω διαβάσει περισσότερο μπερδεύτηκα παρά διευκολύνθηκα.
Θέλω μια LCD ή LED (όχι απαραίτητα 3D) 46'-47', με media player που να παίζει mkv και να υποστηρίζει υπότιτλους, να έχει ιντερνετ (χωρίς επιπρόσθετο στικάκι αν είναι δυνατόν), να μην έχει παρουσιάσει τόσα πολλά προβλήματα clouding ή οτιδήποτε άλλο. Πήγα από την C8000 στη C7000 μετά στην LE8500 και πραγματικά έχω χαθεί.

Help.:confused:

Samsung C650,C750,η πρώτη διαθέτει όσα η δέυτερη,εκτώς από το 3D και την καινούρια παράξενη βάση της Samsung.Δες και για Plasma,50G20 πχ,είναι μια από τις καλύτερες.

Re: Απάντηση: ΘΕΛΩ ΜΙΑ 46'-47', ΜΕ ΚΑΛΟ MEDIA PLAYER, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ 3D

C750

Δεν εχει το μαυρο της LE8500 αλλα υπερτερει σε ολα τα υπολοιπα (scaling , κινηση κτλ)...

LE46C650,LE46C750

εχουν και οι 2 φοβερο media player που παιζει τα παντα

Ήμουν θετικός για LG αλλά βλέπω ότι κι αυτές έχουν πολλά προβλήματα. Για plasma δεν είμαι καθόλου θετικος.Ο χώρος μου θα έχει μπόλικο φως.Εξάλλου οι 47 ίντσες είναι το μάξιμουμ στο οποίο θέλω να κινηθώ.

Τότε Samsung LE46C750 εάν την βρείς διαθέσιμη,αλλιώς LE46C650 επίσης μία από τις καλύτερες.

Θέλω να την αγοράσω σε ένα μήνα περίπου.Αξίζει να περιμένω μήπως προκύψει τίποτα ενδιαφέρον ε?

Ναι να περιμένεις μέχρι τελευταία τελευταία στιγμή που θα την "χρειάζεσαι" γιατί μπορεί να διαμορφωθούν οι τιμές.

Να προκύψει τίποτα ενδιαφέρον από άποψη νέας κυκλοφορίας δεν νομίζω.

By the way +1 για 46C650

Ήμουν θετικός για LG αλλά βλέπω ότι κι αυτές έχουν πολλά προβλήματα. Για plasma δεν είμαι καθόλου θετικος.Ο χώρος μου θα έχει μπόλικο φως.

Γιατι οσοι εχουν πλασμα ζουν σε σπηλια?:2thumb22sup:

Πιο φωτεινος απο τον δικο μου (2 παραθυρα και μια μπαλκονοπορτα εκει που ειναι η τηλεοραση) αποκλειεται να ειναι...

στις πολλες ιντσες η lcd χανει πολυ. στο σπιτι εχω μια panasonic 46s10 και μια lg 47h4000. δεν υπαρχει μετρο συγκρισης απλα. plasma με κλειστα ματια

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1241547&postcount=6

Βεβαια οι Panasonic δεν εχουν καλο media player οπως οι Samsung , αυτο λυνεται αν παρεις εναν εξωτερικο με 100-120 ευρω...

Υπάρχει και η όχι πολύ καλή λύση Samsung Plasma 3D(δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα αλλά ''ίντσες σε τιμή ευκαιρίας''Γενικά, LCD-LED=Samsung,Sony.Plasma= Panasonic Δες και τις plasma,δεν είναι απαρχαιωμένη τεχνολογία...και πλέον δεν έχουν τα γνωστά προβλήματα εάν τις προσέξεις λίγο τις 100 πρώτες ώρες.

οι πλασμα εχουνε το μεγαλο σοβαρο μειονεκτημα οτι δεν μπορεις να βλεπεις
συνεχεια σε καδρο 4:3 (εχοντας μαυρες μπαρες δεξια αριστερα) που εκπεμπουνε τα ελληνικα καναλια για υπαρχει κινδυνος να χαλασουνε πραγμα που δεν υφιστατε στις lcd

συνεχεια σε καδρο 4:3 (εχοντας μαυρες μπαρες δεξια αριστερα) που εκπεμπουνε τα ελληνικα καναλια για υπαρχει κινδυνος να χαλασουνε πραγμα που δεν υφιστατε στις lcd

Και ομως υφισταται . Απλα ειναι πιο δυσκολο να κανει ζημια...
:ernaehrung004:

Το θεμα προεκυψε μετα απο 8μηνες χρηση ,η τηλεοραση ειναι 46w4000 ,δεν ειχα αλλαξει τις out of the box ρυθμισεις και ειχα το auto format:ON ,ετσι οταν εβλεπαν τα παιδια καποιο καρτουν τηλεοπτικο το εβλεπαν σε 4:3 ,μιλαμε δλδ για χρηση 1-2 ωρες την ημερα οχι παραπανω γιατι στα ποδοσφαιρικα παιχνιδια το εβαζα χειροκινητα στο wide , το αποτελεσμα εινα μια βδομαδα πριν και βλεποντας ενα blu ray διεκρινα (με δυσκολια βεβαια) πολυ αχνες γραμμες στο πανελ ακριβως στα σημεια που τελειωνει η εικονα οταν βλεπουμε 4:3.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=49505

Επειδή και γω είμαι σε ανάλογη φάση με τον Firestarter αλλά σε μικρότερες ιντσες, να ζητήσω μια διευκρίνηση, όταν λέτε C650 (ή C750) ειναι το μοντέλο με LCD τεχνολογία έτσι? η αντίστοιχη LED C6500 τι λέει σε σχέση με την C650? Αξίζει?

Στο site της samsung έχουν ανέβει τα νούμερα στους κωδικούς πχ. LE40C653M2W. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την C650 αλλά είναι βελτιωμένη στα σημεία ή μιλάμε για άλλο τελείως μοντέλο?

Δίσκο φορμαρισμένο σε NTFS βλέπουνε?

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: ΘΕΛΩ ΜΙΑ 46'-47', ΜΕ ΚΑΛΟ MEDIA PLAYER, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ 3D

Κάνεις λάθος, το εγχειρίδιο της τηλεόρασης σου το έχεις διαβάσει να δεις τι γράφει???...για διάβασε και πες μας τις γράφει η Samsung....

Και ποιος είπε ότι οι κατασκευαστές LCD επιτρέπουν απεριόριστα στατικές εικόνες ??? (εδώ και χρόνια)

SAMSUNG

SONY

LG

PHILIPS

SHARP

Εγώ πάντως βλέπω ότι ......ούτε εγγύηση δεν σε καλύπτει !!!!

ΜΟΝΤΕΛΑ 2010

...και το εγχειρίδιο χρήσης της LED/LCD C8000 ( http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201004/20100412140716859/BN68-02697C-01L05-0402.pdf )

Υπάρχει σε όλα τα εγχειρίδια, στην σελίδα 2 η επισήμανση...

Still Image Warning

Avoid displaying still images (like jpeg picture files) or still image element (like TV programme logo, panorama or 4:3 image format, stock or news bar
at screen bottom etc.) on the screen. Constant displaying of still picture can cause uneven wear of screen phosphor, which will affect image quality. To reduce risk of this effect, please follow below recommendations:
• Avoid displaying the same TV channel for long periods.
• Always try do display any image on full screen, use TV set picture format menu for best possible match.
• Reduce brightness and contrast values to minimum required to achieve desired picture quality, exceeded values may speed up the burnout process.
• Frequently use all TV features designed to reduce image retention and screen burnout, refer to proper user manual section for details.

© 2010 Samsung Electronics Co., Ltd. All rights reserved.

..σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια η μη κάλυψη με εγγύηση δεν αναφέρεται στην σελίδα 2, αλλά στην σελίδα 17 απ' όπου παραθέτω φωτό:

attachment.php

Last edited:
Επειδή και γω είμαι σε ανάλογη φάση με τον Firestarter αλλά σε μικρότερες ιντσες, να ζητήσω μια διευκρίνηση, όταν λέτε C650 (ή C750) ειναι το μοντέλο με LCD τεχνολογία έτσι? η αντίστοιχη LED C6500 τι λέει σε σχέση με την C650? Αξίζει?

Yperion said:
Δεν υπαρχουν τηλεορασεις "LED"...εκτος αν μιλαμε για επαγγελματικα πανελ οπως αυτα που χρησιμοποιουνται σε γηπεδα , συναυλιες κτλ...

Αυτο που υπαρχει ειναι LCD με φωτισμο απο LED αντι για τις κλασσικες λαμπες CCFL...εφοσον τα LED ειναι τοποθετημενα στο περιθωριο (edge LED) το μονο που αλλαζει ειναι το παχος-βαρος ενω ειναι και λιγο μικροτερη η καταναλωση ρευματος , σε εικονα δεν υπαρχει πλεονεκτημα και μαλιστα η ομοιομορφια οθονης ειναι χειροτερη...

Στις direct led με local dimming σβηνουν τα λαμπακια ανα περιοχες και εχουν πιο καλο μαυρο απο τις συμβατικες LCD...με μειονεκτηματα βεβαια οπως blooming κτλ.

..κοιταξε και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1024291

...