Θέλω να βάλω αγγελία - Γιατί πρέπει να έχω 70 posts? Ελεος !!!

Status
Not open for further replies.

vpapous

New member
24 May 2008
69
Θα μπορούσε κάποιος από τους διαχειριστές να μου τεκμηριώσει γιατί θα έπρεπε κάποιος να έχει 70 posts ανεξάρτητου ποιότητας προκειμένου να βάλει μια αγγελία?

Τι εξυπηρετεί αυτός ο κανόνας? Πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει κανέναν κριτήριο για το τι ποστάρει ο καθένας....

Re: Θέλω να βάλω αγγελία - Γιατί πρέπει να έχω 70 posts? Ελεως !!!

Αν θέλετε απαντήσεις καλύτερο θα για τους ανθρώπους που περιμένετε να σας απαντήσουν να αφήσετε τις εκφράσεις τύπου ΕΛΕΟΣ !!!

Τέτοιες εκφράσεις και εξαρχής τοποθετήσεις υπονομεύουν την κουβέντα παρά την βοηθούν.

Last edited:
Αυτό έχεις να μου πεις δηλαδή?

Επειδή με ενδιαφέρει πάντως μια απάντηση και όχι μια παρατήρηση όπως αυτή που μου έκανες, θα ήθελα κάποιος να μου πει πως κάνω edit γιατί δεν μου βλέπω κάτι σχετικό.

φίλε μου
εδώ δεν είναι η χρυσή ευκαιρία ή οι αγγελιοφόροι.
Είναι χώρος μελών και αποφασίστηκε από όλους μας να εξυπηρετούνται τα μέλη (με κάποια παρουσία) όταν θέλουν να πουλήσουν κάτι.
Μετά από λίγο διάστημα θα είσαι και συ ανάμεσα σ αυτούς που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα αυτό.

Αυτό έχεις να μου πεις δηλαδή?

Επειδή με ενδιαφέρει πάντως μια απάντηση και όχι μια παρατήρηση όπως αυτή που μου έκανες, θα ήθελα κάποιος να μου πει πως κάνω edit γιατί δεν μου βλέπω κάτι σχετικό.

Το να θέτει το οποιοδήποτε μέλος μια ερώτηση και να περιμένει μια απάντηση είναι θεμιτό.
Θα μπορούσατε να θέσετε την ερώτηση σας χωρίς τόση πια αγανάκτηση πριν καν διαβάσατε τις απαντήσεις που θα σας δοθούν.

Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε για κάποιον που θα σας απάντηση στις 01.00

Θα λάβετε τις απαντήσεις σας στο επόμενο μήνυμα μου.

Ο σκοπός του AVclub είναι πρωτίστως ενημερωτικός και όχι buy & sell.

Το όριο των 70 μηνυμάτων τέθηκε για τον ανώτερο σκοπό, οπως και οι υπόλοιποι κανόνες που υπάρχουν σχετικά με τις αγγελίες και μπορείτε να διαβάστε εδώ.
http://www.avclub.gr/forum/faq.php?faq=new_faq_item#faq_new_faq_item1

Σας ενημερώνω επίσης ότι οι κανονισμοί των αγγελιών δεν είναι καθόλου τυχαίοι αφού συζητήθηκαν εκτενέστερα από πολλά μέλη του AVclub που διατύπωσαν τις απόψεις του σε αυτό θέμα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24111

Οι προτάσεις των μελών κατατεθήκαν στα μέλη του σωματείου από εμένα, συζητηθήκαν μεταξύ των μελών και ακολούθησε ψηφοφορία.

Σχετικά με το κριτήριο που αναφέρετε στο τι ποστάρει ο καθένας για να φτάσει τα 70 μηνύματα σας ενημερώνω ότι οι διαχειριστές άλλοτε μόνοι τους και άλλοτε με την βοήθεια των μελών αντιλαμβάνονται τις κινήσεις των χρηστών που κάνουνε spam για να βάλουμε μια αγγελία.

Πρόσφατα παραδείγματα στην κατηγορία των αγγελιών επαληθεύουν τα ανώτερο γραφομενα μου.

Last edited:
φίλε μου
εδώ δεν είναι η χρυσή ευκαιρία ή οι αγγελιοφόροι.
Είναι χώρος μελών και αποφασίστηκε από όλους μας να εξυπηρετούνται τα μέλη (με κάποια παρουσία) όταν θέλουν να πουλήσουν κάτι.
Μετά από λίγο διάστημα θα είσαι και συ ανάμεσα σ αυτούς που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα αυτό.

Αγαπητέ φίλε.... με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο με το πνεύμα αυτών που λές. Και αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να δημιουργήσετε μια σταθερή ομάδα η οποία θα ασχολείται με το forum και τα θέματα του.

Ωστόσο το τελευταίο καιρό που παρακολουθώ το AV forum βλέπω πάρα πολλά θέματα τα οποία είναι άσχετα με το περιεχόμενο ενός AV forum πχ Μπάγιεβιτσ, Μαντόνα, με ξύνει η πλατη μου, πότε φάγατε το καλύτερο ποπ κορν και τι προβολικό έπεζε... και άλλα τέτοια πολλά.... τα οποία δεν νομίζω ότι συνάδουν με το στυλ που θέλετε να δείξετε...

Δηλαδή αν κάτσω και συμμετέχω σαν μαϊντανός σε δίαφορά θέματα, τι σημαίνει? ότι τιμώ το forum και δικαιούμαι να ποστάρω την αγγελία μου...

Το τι μαμακίες έγραψα δεν απασχολεί κανέναν? Το ότι κάθε μέρα βλέπουμε άσχετα θέματα με το AV δεν σας πειράζει?

Θα μπορούσε κάποιος από τους διαχειριστές να μου τεκμηριώσει γιατί θα έπρεπε κάποιος να έχει 70 posts ανεξάρτητου ποιότητας προκειμένου να βάλει μια αγγελία?

Τι εξυπηρετεί αυτός ο κανόνας? Πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει κανέναν κριτήριο για το τι ποστάρει ο καθένας....

Αν εχεις αναγκη τοσο πολυ να πουλησεις κατι η χρυση ευκαιρια ειναι η ευκαιρια σου....

Αλλιως αμα μπω εγω στο σπιτι σου με το καλημερα και αρχιζω να φωναζω : "Ελεος γιατι δεν με αφηνετε να κανω οτι θελω?" πως θα το εκλαμβανες?

Ολοι εχουμε απαιτησεις αλλα ναμσστε και λιγο λογικοι...

οσο για την απαντηση που ψαχνεις οσον αφορα το νουμερο .......ειναι μια προσπαθεια της Διαχειριστικης Ομαδας να κρατησει μακρυα απο δω καιροσκοπους.......

Δεν τα εχει καταφερει πληρως αλλα προσπαθει τουλαχιστον.

Αγαπητέ φίλε.... με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο με το πνεύμα αυτών που λές. Και αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να δημιουργήσετε μια σταθερή ομάδα η οποία θα ασχολείται με το forum και τα θέματα του.

Ωστόσο το τελευταίο καιρό που παρακολουθώ το AV forum βλέπω πάρα πολλά θέματα τα οποία είναι άσχετα με το περιεχόμενο ενός AV forum πχ Μπάγιεβιτσ, Μαντόνα, με ξύνει η πλατη μου, πότε φάγατε το καλύτερο ποπ κορν και τι προβολικό έπεζε... και άλλα τέτοια πολλά.... τα οποία δεν νομίζω ότι συνάδουν με το στυλ που θέλετε να δείξετε...

Δηλαδή αν κάτσω και συμμετέχω σαν μαϊντανός σε δίαφορά θέματα, τι σημαίνει? ότι τιμώ το forum και δικαιούμαι να ποστάρω την αγγελία μου...

Το τι μαμακίες έγραψα δεν απασχολεί κανέναν? Το ότι κάθε μέρα βλέπουμε άσχετα θέματα με το AV δεν σας πειράζει?

Αυτο με τις μαμακιες ειναι μεγαλη κουβεντα.....

Δεν διαφωνουμε καθολου.

Αν και πιστεψε με οι μεγαλυτεροι μαιντανοι απο εμας εδω μεσα συνηθως δεν πουλαμε.......αγοραζουμε.

Αλλιως αμα μπω εγω στο σπιτι σου με το καλημερα και αρχιζω να φωναζω : "Ελεος γιατι δεν με αφηνετε να κανω οτι θελω?" πως θα το εκλαμβανες?
Ολοι εχουμε απαιτησεις αλλα ναμσστε και λιγο λογικοι...

Κοίτα δεν μπαίνω πρώτη φορά σε forum ειδικού περιεχομένου. Ούτε ζήτησα να κάνω ότι θέλω. Απλώς ως συμμετέχοντας αισθάνομαι το ίδιο δικαίωμα με εσένα που έχεις 8000 ποστς.

Και στο κάτω-κάτω της γραφής ρε παιδιά, το να βάλει κάποιος "καιροσκόπος" όπως τον λέτε μια αγγελία, αυτό εξυπηρετεί κυρίως του μόνιμους και όχι τους "αυθημερόν" επισκέπτες.

Τα πράγματα είναι πιο απλά....

Κοίτα δεν μπαίνω πρώτη φορά σε forum ειδικού περιεχομένου. Ούτε ζήτησα να κάνω ότι θέλω. Απλώς ως συμμετέχοντας αισθάνομαι το ίδιο δικαίωμα με εσένα που έχεις 8000 ποστς.

Δεν στο αρνηθηκε κανεις.

Απλα πρεπει να υπαρχει καποιος ειδος αποδειξης οτι δεν εισαι ενας απο τα εμπορακια που προσπαθουν να βγαλουν μεροκαματο εδω μεσα.....

και υπαρχουν καποιοι πιστεψε με.

Τωρα το ειδος της αποδειξης ειναι ενα θεμα που συζητειται καιρο.

Και ακομα μαθαινουμε ολοι.

Αυτό εξυπακούεται.
Ο κανόνας με τα 70 ποστ μπήκε για τους λόγους που εξήγησαν οι συνάδελφοι και ο Kosh.

Όσο για τα άσχετα θέματα, τι να κάνουμε, μέσα στη ζωή είναι κι αυτό.
Απλώς επειδή υπάρχει ένα δέσιμο στην παρέα, πολύς κόσμος προτιμά να ρωτήσει κάτι άσχετο που τον ενδιαφέρει εδώ, στους "δικούς του", παρά σε ένα ειδικότερο φόρουμ.

Και στο κάτω-κάτω της γραφής ρε παιδιά, το να βάλει κάποιος "καιροσκόπος" όπως τον λέτε μια αγγελία, αυτό εξυπηρετεί κυρίως του μόνιμους και όχι τους "αυθημερόν" επισκέπτες.

Τα πράγματα είναι πιο απλά....

Για εξηγησε το αυτο, δεν επιασα τον συλλογισμο σου.

Το ξαναποσταρω σε περίπτωση που δεν το είδατε.

Σχετικά με το κριτήριο που αναφέρετε στο τι ποστάρει ο καθένας για να φτάσει τα 70 μηνύματα σας ενημερώνω ότι οι διαχειριστές άλλοτε μόνοι τους και άλλοτε με την βοήθεια των μελών αντιλαμβάνονται τις κινήσεις των χρηστών που κάνουνε spam για να βάλουμε μια αγγελία.

Πρόσφατα παραδείγματα στην κατηγορία των αγγελιών επαληθεύουν τα ανώτερο γραφομενα μου.

Φαινόμενα τέτοια θα υπάρχουν σημασία έχει μέλη και διαχειριστές να τα φρεναρουν όταν πέφτουν στην αντίληψη τους.

Last edited:
Το δικαίωμα του πωλώ και αγοράζω δεν είναι το αντικείμενο του πίνακα συζητήσεων που έχουμε εδώ ... Εαν η επιθυμία σου είναι να γραφτείς σε 100άδες φόρα για να πουλήσεις ή να αγοράσεις κάτι , τότε γράφεσαι με λάθος σκεφτικό ...

Τουλάχιστον εδώ τα μέλη οφείλουν να είναι πρώτα ψείρες του αντικειμένου και να καταλαβαίνουν τις υποχρεώσεις τους , και μετά να ζητούν δικαιώματα ...

δηλαδη το οτι υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες στo AV CLUB οπως και σε
οποιοδηποτε αλλο forum δεν το εχεις σκεφτει??και οχι μονο...

οταν πας σε μια συναυλια με την καμερα μπορουν ανα πασα στιγμη να σου παρουν την καμερα και εχουν καθε δικαιωμα γιατι στο πισω μερος του εισιτηριου
το γραφει καθαρα οτι απαγορευεται η ληψη βιντεο και φωτογραφιας...

ετσι και εδω απ την στιγμη που οι κανονες του forum ειναι συγκεκριμενοι
οι διαχειριστες προσπαθουν να κρατησουν την κατασταση στα πλαισια των κανονισμων...απλο ειναι...

δεν θα απαντουσα αλλα νομιζω οτι η λεξη "μαιντανος" που εγραψες για μελη που συμμετεχουν σε διαφορα θεματα ειναι λιγο εως πολυ βαρια,,,

μαλλον μαιντανοι ειναι αυτοι που μπαινουν εδω μονο και μονο για καθαρα προσωπικο και στιγμιαιο οφελος

Για εξηγησε το αυτο, δεν επιασα τον συλλογισμο σου.

Βάζω αγγελία = την βλέπουν οι θαμώνες -> αγοράζουν ->επωφελούνται

Anyway... δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι....

Ενα θέμα έθεσα και that's all....

Αλήθεια, παίζει τελικά σε άλλα fora τέτοιου είδους κανόνες? Σε forum σχετικά με windsurfing πάντως δεν παίζει και παρακολουθώ αρκετά.

Τι ενδέχεται να μας πουλήσεις ακριβώς φίλε?

Μαμακιες... δεν είναι εκεί το point..... δεν θα γράφαμε σεντόνια στις 2 το πρωί για να πουλήσουμε κάτι....

Απλώς και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το κανόνα....

Στην θέση σας, θα άφηνα τους πάντες να βάζουν αγγελίες και θα κρατούσα και το 0,1% προμήθεια υπέρ του σωματίου (για τα γενικά έξοδα).

Status
Not open for further replies.