ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ 3D ΤΑΙΝΙΕΣ/idx,sup υπότιτλους, ME USB ...; ; ;

sottos86

New member
23 December 2012
10
Γεια σε όλους ,δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό φόρουμ ,ψάχνω Player για την τηλεόραση μου (42 ET5 PANASONIC) με το οποίο να μπορώ να βλέπω 3d ταινίες μέσω USB 2.0 Ή 3.0 ,καθώς επίσης και το πιο σημαντικό ,να διαβάζει ενσωματωμένους idx sup υπότιτλους (η ΕΤ5 δεν τα υποστηρίζει καθόλου ) .

Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά εάν ένα media player είναι αυτό που χρειάζομαι και ποιό; ...

ευχαριστώ προκαταβολικά.

ανετα μπορει να κανει ενα media player αυτα που ζητας .
το θεμα ειναι ποσα εχεις σκοπο να διαθεσεις γιατον σκοπο αυτο ...
πχ κοιτα για αυτο ...
http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=products&view=series&sid=136&lm_1=3&lm_2=11&lm_3=136

κατ' αρχάς συγνώμη που άργησα να απαντήσω ,
αυτό που με εδνιαφέρει είναι όσο πιο οικονομικό και αξιόπιστο υπάρχει εφόσον όμως όλα κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά γιατί να πάρω το πιο ακριβό από την στιγμή που το πιο φθηνό έχει την ίδια ακριβώς απόδοση;και κάτι άλλο υπάρχει περίπτωση να πάρω κάποιο media player και να μπορώ να το συνδέσω με δύο ηχεία ή μήπως περιπλέκεται κι άλλο το πράγμα;

για να απαντήσω όμως και στο ερώτημα σου ,θεωρώ και πιστεύω πως μέχρι 100 Ε είναι καλά για μια τέτοια αγορά λαμβάνοντας υπόψιν πως πάνω κάτω όλα τα media player μπορούν να κάνουν αυτό που ζητάω...

Mονο το med κανει αυτα που ζητας , μεχρι στιγμης ειναι το μοναδικο αξιοπιστο player για αναπαραγωγη 3d!ΤΕΛΟΣ!

συμφωνώ με che και makis1973, το πιο αξιόπιστο είναι το med. για τους ενσωματωμένους idx sup υπότιτλους, νομίζω ότι τους υποστηρίζει, δεν έδωσα και ποτέ σημασία στους υπότιτλους γιατί δε θυμάμαι να μου παρουσίασε ποτέ θέμα.

κάποιο πιο φθηνό αλλά στο θέμα αξιοπιστίας δεν ξέρω, κοιτάς το egreat R6S, υπάρχει και νήμα εδώ μέσα, νομίζω ότι μπορείς να το βρεις στα 120 ευρώ ίσως και από ebay πιο χαμηλά.

Τώρα, αν δεν ενδιαφέρεσαι για full 3D αλλά μόνο για 3D SBS ή ΤΑΒ τότε μπορείς να δεις το wd tv live (gen 3) που είναι και πιο φθηνό, νομίζω κάτω από 100 ευρώ και θα είσαι καλυμμένος