Θέλω να δω το Eurosport ......

sdrolito

Established Member
28 August 2009
243
Παρακαλώ τη βοήθειά σας. θέλω να δω Eurosport αλλά δεν θέλω να γίνω συνδρομητής στην Nova -για διάφορους λόγους.
Είμαι άσχετος με τα δορυφορικά και θα ήθελα να με καθοδηγήσετε για το τι πρέπει να προμηθευτώ για να μπορώ να δω τουλάχιστον το συγκεκριμένο κανάλι.
Αν είναι δυνατόν αναφέρατε το κόστος -περίπου- που απαιτείται για τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υ.Γ. εως τώρα έβλεπα μέσω internet αλλά δυστυχώς η εικόνα που πέρνω δεν με ικανοποιεί.

επισης το eurosport και το eurosport 2 me αγγλικο ηχο υπαρχουν στον intelsat στην 1 μοιρα δυτικα τα καναλια ειναι κλειδωμενα και nagra2 αλλα ανοιγουν (προς το παρον)με τα γνωστα κλειδακια σε ολα τα emus ,εκει θα βρεις και αλλα αθλητικα καναλια να ανοιγουν με το ιδιο τροπο

Last edited:
Με αγγλικό ήχο υπάρχει ακόμη και σε αναλογική μετάδοση απο τις 19.2ανατολικά. Με ενα πιάτο 80 εκατοστων πολύ φτηνό και ενα μεταχειρισμένο αναλογικό δέκτη (απο μηδεν εως 20 ευρώ) μπορεις να το δεις και αναλογικά για όσο κρατήσει (το πολύ ως το 2012)

Παρακαλώ τη βοήθειά σας. θέλω να δω Eurosport αλλά δεν θέλω να γίνω συνδρομητής στην Nova -για διάφορους λόγους.
Είμαι άσχετος με τα δορυφορικά και θα ήθελα να με καθοδηγήσετε για το τι πρέπει να προμηθευτώ για να μπορώ να δω τουλάχιστον το συγκεκριμένο κανάλι.
Αν είναι δυνατόν αναφέρατε το κόστος -περίπου- που απαιτείται για τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υ.Γ. εως τώρα έβλεπα μέσω internet αλλά δυστυχώς η εικόνα που πέρνω δεν με ικανοποιεί.

Πάντως, αν οι διάφοροι λόγοι που αναφέρεις ως προς τη Nova δεν είναι οικονομικοί, το έχει και το πακέτο του connx-tv. Με αρκετά καλή εικόνα. Αρκεί να είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στην πόλη σου.