Θέλω να κατεβάζω τόρρεντ 4k, και να τα βλέπω σε 4k tv

Status
Not open for further replies.

auauau

Established Member
10 April 2010
254
Το ζήτημά μου: θέλω να κατεβάζω από το ίντερνετ τόρρεντ 4k, και να τα βλέπω σε 4k tv.

• Πώς μπορεί να γίνει αυτό, χωρίς την ύπαρξη/χρήση υπολογιστή ή κάποιου mediaplayer;
  • Υπάρχει 4k smart tv (sony κατά προτίμηση) που λειτουργεί και σαν κατεβαστήρι και σαν mediaplayer;
  • Ή αν δεν υπάρχει smart tv4k σαν κατεβαστήρι, να δέχεται ένα usb stick και να παίζει απροβλημάτιστα ένα τόρρεντ 4k; Έχω βαρεθεί τις πολλές ηλεκτρονικές συσκευές γύρω από μια tv. Αποκωδικοποιητές, mediapleyers, htpc... θόρυβο, ζέστη...
Άλλες ερωτήσεις:

• Αλήθεια στα τόρρρεντ4k, σε τι φορμάτ μεταφέρουν τις ταινίες 4κ; Κάτι διάβασα για H265.. δεν το πολυκατάλαβα... το παίζουν αυτό το φορμάτ οι smart 4k tv; Ή χρειάζονται μετατροπές φορμάτ πρώτα στον υπολογιστή;
  • Πόσο είναι το μέγεθος μιας ταινίας 4k (όχι 3d);
  • Βρίσκονται εύκολα τα 4k torrents στα γνωστά τορρεντάδικα τύπου kikas ή χρειάζεται εγγραφή επί πληρωμή σε εξειδικευμένα sites;
  • Υπάρχει μεγάλη παραγωγή 4k ταινιών (στα τορρεντομάγαζα) ή μόνο κάποια demo...
Γενικότερα, ο χειμώνας ήλθε με τα γερά του (αύριο ίσως το δείξει), οπότε πρέπει να οργανωθεί το home entertaintment. Πιθανά ήλθε κι ο καιρός για μια 4k, αλλά να μη πάρουμε ο,τινάναι.

• Τι άλλα πρέπει να έχουμε υπόψη μας, στην αγορά 4k;
  • Εμφανίστηκε και στις 4k tv σκάνδαλο τύπου vw; Με ενισχυμένες μετρήσεις/τεστς;
  • Από κατανάλωση ρεύματος, και 4ωρη τηλεθέαση την ημέρα, πόσο θα επιβαρύνει το λογαριασμό ΔΕΗ;

Στις πρώτες ερωτήσεις όλα ειναι όχι .
Περί τορεντ δεν απαντώ .
Player 4K ακόμα δεν υπαρχει για πώληση.
Θα πρέπει η tv να εχει hdmi 2.0 και hdcp 2.2 τουλαχιστον .
Μαλλον πρέπει να υποστηρίζει και HDR .
Το καλύτερο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμένεις για τα μοντέλα 2017 μαλλον ...

Οπότε παραμένει η λύση: Μέσα από υπολογιστή και έξοδο hdmi 2.0 από κάρτα γραφικών.
Ή ούτε κι αυτό γίνεται;
Στις επιδείξεις των μεγάλων καταστημάτων, τι χρησιμοποούν;

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά ειδικά τα πρώτα που ζητάς είναι εντελώς παράλογα.
Θες να κατεβάζεις χωρίς την ύπαρξη υπολογιστή. Δε γίνεται.
Θες tv να κατεβάζει, αυτό και αν δεν γίνεται. Φαντάσου η Sony που προτιμάς κ όλας να έβαζε στις τηλεοράσεις της torrent clients για να κατεβάζεις ταινίες της.
Θες ταινίες 4k γιατί; Ασε που δεν υπάρχουν (ελάχιστες) αλλά 1080p και remux μία χαρά θα βλέπεις στην καλύτερη ποιότητα. Το 4k δεν είναι τόσο διαδεδομένο. Καταλαβαίνεις επίσης ότι το μέγεθος θα είναι πολύ μεγάλο.

Φαντάζομαι ότι τα έψαξες (η καλύτερα τα Googlαρισες) προφανώς δεν βρήκες τίποτα γι αυτό ρωτάς.
Φιλικά πάντα κ ελπίζω να καταλαβαίνεις το παράλογο των ερωτήσεων σου.

H αναφορά σε τορρεντομάγαζα, τορρεντς κατεβαστήρια και γενικά παράνομο πειρατικό περιεχόμενο απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς.

Βασικά βρίσκω ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο με αυτήν την απάντηση.

Status
Not open for further replies.