Θέλω να την σβήσω .

Κώστα δοκίμασες αυτό που σου πρότεινα;
Λογικά πρέπει να λύθηκε το πρόβλημα και έτσι να γλιτώσεις όλες τις άλλες διαδικασίες!

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με μια οθόνη 2χ16 της thermaltake που αγόρασα σε κιτ με τηλεχειριστήριο. Είναι USB...
Σε παρόμοιο κιτ με οδήγηση από την παράλληλη δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Παραθέτω αλληλογραφία με το support της SilverStone:

------------------------------------------------------------------------
Sent: Saturday, August 25, 2007 12:57 AM
To: [email protected]
Subject: HTPC CASE GD01MX

I got the HTPC CASE GD01MX and I am very satisfied with this choice.

I’d like to know, how I could make the front panel to be disabled (off) when I shutdown the PC.

Now it stays ON and I don’t want it like that.

Thanks in advance,

Hi Stefanou, thank you very much for purchasing a SilverStone. You can choose to turn off the LCD when your PC goes into standby or shutdown. Please go to iMON tools or control panel and select the “Frontview” setting submenu. From there, you can set the LCD to display a custom message, show time, or shut off in standby.

Tony Ou

SilverStone Technology

http://www.silverstonetek.com

Πάντως χθες που έβλεπα ταινία από το HTPC είχα σβήσει το IMON και η οθόνη μπροστά ηταν σβηστή.

Θα δοκιμάσω και αυτό που λέει το παλικάρι να δω "τι χαμπάρια μάστορα".

Εγώ δεν προλαβαίνω να κάνω δοκιμές αυτές τις μέρες . μόλις μπορέσω θα σας ενημερώσω. Αν και πιστεύω πως δεν έχει να κάνει με το Imon . Το πολύ πολύ αν δεν το έχεις εγκατεστημένο να μην παίρνει πληροφορίες η οθόνη αλλά θα είναι κα πάλι αναμμένη .

καλημερα

Εχει και εμενα μια μικρη οθονη οπου απλα ανοιξα το κουτι και αποσυνδεσα σο καλωδιακι οπου της δινει ρευμα εσωτερικα και απλα δεν δουλευει