Θέλω την βοήθεια σας...

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Spinoza

New member
16 December 2006
80
Καλημέρα...

Είμαι στα πρόθυρα αγοράς πολυκάναλου συστήματος...

μου έχουν προτείνει τον παρακάτω σύστημα και παρακαλώ πολύ την γνώμη σας γιαυτό...

monitor audio rs6 (κύρια ηχεία) 730 ευρώ
monitor audio rs1 (πίσω) 450 ευρώ
monitor audio center 450 ευρώ

velodine cht 10r υπογούφερ 440 ευρώ

Υαmaha rx-v 2700 ενισχυτής 1040 ευρώ

σύνολο 3170 ευρώ

είναι καλό σύστημα;;; μπορώ να κοιτάξω κάτι καλύτερο στις τιμές αυτές από 3000 'εως 4000 ευρώ...

Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ την γνώμη ειδικών... πρώτη φορά postaro εδω

σας ευχαριστώ πολύ-bye-

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Καταρχήν καλωσήρθες στην παρέα!
Προσωπικά δεν έχω γνώμη για το σύστημα που αναφέρεις αλλά μια γενικότερη συμβουλή. Βλέπω ότι είσαι διαεθιμένος να ξοδέψεις ένα σεβαστό ποσό το οποίο μπορεί να σου δώσει ένα ποιοτικό σύστημα. Γι' αυτό το λόγο ακριβώς θα σου σνιστούσα να μην έμενες σε συστήματα που σου "προτείνουν" αλλά να πας την έρευνά σου ένα βήμα παραπέρα και να αρχίσεις να ακούς σε επιδείξεις τα συστήματα που είναι στο budget σου. Σε μεγάλο βαθμό η επιλογή είναι θέμα υποκειμενικό και εξαρτάται από τα γούστα σου και τη χρήση που θα κάνεις στο σύστημά σου. Σίγουρα θα έρθουν σχόλια από συμφορουμήτες και για τα συγκεκριμένα που αναφέρεις αλλά καλύτερα να προχωρήσεις σε επιδείξεις / ακροάσεις αρκετών ανταγωνιστικών υλοποιήσεων στο budget σου πριν αποφασίσεις...

Spinoza

New member
16 December 2006
80
Γενικότερα να τονίσω ότι είμαι αδαής... ακούω πολύ μουσική αλλά δεν έχω μουσικό αυτί να κα5ταλάβω διαφορές... ο χρόνος που θα το χρησιμοποιώ κατά μέσον όρο είναι 60% για μουσική και 40% για home cinema... Χθες αγόρασα και μια τηλεόραση γιαυτό το λόγο την sony 40x2000..και την περιμένω...

Ο χώρος μου είναι 6 μέτρα σε μήκος και 2,93 σε πλάτος... αν βοηθάει καθόλου αυτό....

Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου είναι αρκετά χρήσιμη.... ευχαριστώ και πάλι...

FSword

AVClub Enthusiast
19 June 2006
1,278
Κατά την προσωπική μου άποψη το συγκεκριμένο σύστημα είναι πάρα πολύ καλό στα χρήματά του και μουσικό και αποδοτικό σε home cinema. Πιθανόν να κοίταζα και κάτι σε πιο μουσικό ενισχυτή εφόσον ακούς πολλή μουσική (Denon, Marantz), αλλά αν τα έχεις ακούσει με το Yamaha και σ' άρεσαν, εσύ αποφασίζεις. Μην ξεχνάς πως ό,τι και να λέει κανείς εσύ θα ζήσεις μαζί τους οπότε το κύριο θέμα είναι να ικανοποιούν εσένα. Παρόλαυτά συμφωνώ και με το φίλο Θάνο, απ' τη στιγμή που ξοδεύεις ένα σεβαστό ποσό μην πάρεις το πρώτο σύστημα που θα σου ακουστεί ωραία. Κάνε μια βόλτα ν' ακούσεις και τίποτε άλλο. Πρόσεξε, πολύ πιθανόν να καταλήξεις και πάλι στον παραπάνω συνδυασμό, αλλά άλλο να το πάρεις με τη μία και άλλο έχοντας σχηματίσει μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη.