Θελω tv για Games και hd!!!!

Geomos

Established Member
7 July 2007
210
Καλησπερα σε ολους! Δυστυχως το θεμα αγορα Tv με προβληματιζει ακομα και δεν μπορω να καταληξω σε αποφαση.
Οι αναγκες μου ειναι οι εξης - χρηση για games μεσω ps3 περιπου 50% - προβολη hd μεσω του egreat 30% - τηλεοπτικο σημα 20%.
To θεμα ειναι το εξης , αν καταληξω σε plasma θα εχω προβληματα λογω της χρησης που αναφερα? Εννοω Burn in κτλ.
Επισης εχω στο νου την συγκεκριμενη http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...053&catalog=19
Την εχει καποιος η γνωριζει κατι ως προς αποδοση- συμπεριφορα-προβληματα ?
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στο φόρουμ! -bye-

ΔΕΝ μας ειπες το βασικότερο από όλα...

Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις για την συγκεκριμενη TV, και απο τι αποσταση θεασης θες να βλεπεις για να σου πουμε σε τι ιντζες θα κινηθείς...

Αλλιώς ειναι η Ferari και αλλιώς το Fiat. Αλλα δεν μπορουμε να παρουμε ολοι Ferari... :antlers:

Υπαρχουν πολλες και αξιοπιστες λυσεις σε καθε κατηγορια χρηματων που θες να κινηθείς.... Το φορουμ ειναι γεματο απο τετοια θεματα και αν ψαξεις και λιγο απο μονος σου θα βρεις πολλες συμβουλες ...

Καλή συνέχεια στο ψάξιμο και να ξερεις οτι καθε αλλο παρά εύκολο ειναι να κατασταλαξεις καπου...

Υπαρχουν πολλοι εδω που προσπαθουμε μηνες ολοκληρους και ισως και χρονο, να αποφασισουμε τι θα παρουμε και ακομα ειμαστε στο "ψαξε" ... :grinning-smiley-043

ΤV για games και ΗD?

Noμιζω οτι πρεπει να κοιτας για καποια LCD.

Ετσι δεν θα χρειαζεται να ανησηχεις ουτε για image retention/burn in και δεν θα πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου στους λογαριασμους ρευματος.

Eνδεικτικα η 42PZ85 εχει ενδεικτικη καταναλωση 385 W που ειναι το διπλασιο (και βαλε) απο μια αντιστοιχη LCD.

Κατ'εμε αυτή ειναι πολύ καλύτερη επιλογή: http://www.skroutz.gr/s/53746/Sony-KDL-40W4500-40''.html

Και καλύτερη τιμή και πιο κοντά στις απαιτήσεις σου. Γενικά επειδή την θες για gaming θα σου πρότεινα να αποφύγεις οτιδήποτε εκτός από Sony και άντε και Samsung(για LCD μιλάμε πάντα).