Xαιρετώ όλη την παρέα.Αν και έχω αναφερθεί ξανά, μιας και επειδή αυτή τη στιγμή είμαι αποφασισμένος σας έχω μια ερωτησούλα.Επειδή σκοπεύω να αγοράσω τον Ιανουάριο ενισχυτή και ηχεία για την καινούργια μου Tv(46Χ3500) θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η σκέψη μου για τον Pioneer LX60 είναι σωστή. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η απόδοσή του στη μουσική,μιας και δεν ακούω καθόλου,μόνο η θέαση μέσω ps3 blue ray ταινιών. Ο χώρος είναι το δωμάτιό μου και για το λόγο αυτό χωρούν μόνο 2 ηχεία βάσεως,1 στην κάθε πλευρά της tv και ένα ακόμα το οποίο θα μπεί πάνω απ την tv στα ράφια της βιβλιοθήκης. Μπορείτε να μου προτείνετε με συνολικό διαθέσιμο ποσό το πολύ 2300 ευρώ για ηχεία και ενισχυτή,ποιά είναι η βέλτιστη επιλογή για μένα? Τον ενισχυτή τον βρήκα με 1100 ευρώ αλλά από ηχεία δεν έχω ιδέα.Kαι αν γίνεται η επιλογή αυτή να είναι όσο το δυνατόν value for time(υποστήριξη hdmi εισόδων,ΤΗΧ προτύπου κλπ) μιας και δεν με βγάζει οικονομικά κάτι παραπάνω.Θα ήθελα να αναφέρω πως δεν με ενδιαφέρει η λύση των δορυφόρων ηχείων.Τέλος προτίμηση έχω όχι τόσο στην απόδοση χαμηλών συχνοτήτων από τα ηχεία αλλά κυρίως στην καθαρότητα και οξύτητα του ήχου που θα βγάζουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά!