Thermaltake DH 103 Photoreview

Το δοκιμασα σε ολες τισ θυρες usb αλλα δεν γινεται τιποτα.
Δεν ειναι στο οριο ο επεξεργαστης,δεν κανει τετοια σπασιματα.
Αυτο που παρατηρησα μετα το απο πειραματισμους το σαββατοκυριακο ειναι π.χ οταν παω να παιξω pes ακουγεται ο ηχος σαν να αποσυνδεω το imon απο την θυρα usb και το ξανασυνδεω,ολοι την ωρα αυτο ακουγεται και σε εκεινο το σημειο κανει τα σπασιματα.
Εχω δοκιμασει διαφορα λειτουργικα συστηματα και παλι τιποτα.
Καμια αλλη ιδεα??????

Ωραία παρουσίαση. Μου θύμησες το Bach που έστησα πριν 3 χρόνια.
Βέβαια το iMon το έχω απεγκαταστήσει, γιατί μου έκανε προβλημα στο sleep (Win 7 Ultimate x86). Το μηχάνημα δεν "κοιμόταν" και έτσι το έχω, με display που όμως είναι σκοτεινό.

Πηρα και εγω το συγκεκριμενο κουτι (σχόλια εδώ )

Αυτο το προβλημα που είπε κάποιος φιλος για το power led ισχυει - είναι παρα πολυ αχνό και μαλλον το έχω βάλει "ανάποδα" μια και το μπριζακι που εχει το κουτι είναι τριπλο και η μητρικη μου έχει διπλο μπριζακι οποτε επρεπε να αλλαξω τα πινακια στο μπριζακι. Ετσι οπως το εχω, αναβει όταν ο υπολογιστης είναι σβηστος η σταντ μπαι και οταν αναβει ο υπολογιστης είναι σβηστο - μου αρεσει καλυτερα ετσι.

Παντως για να το δεις πρεπει να εχεις απολυτο σκοταδι στο δωματιο, στην αρχη νομιζα οτι ηταν καμμενο...

Να προσθεσω οτι το imon - frontview δουλευουν μια χαρα (το equalizer δεν εχω μονο καταφερει να το κανω να δουλεψει) σε windows 7 x64. Δηλαδη δείχνει νεα ναυτεμπορικης με ελληνικα, δειχνει τα κομματια που παιζουν σε xbmc και αλλους media players και το βασικότερο μπορεις να το κανεις να σβηνει με συγκεκριμενα προγραμματα. Η τελευταια εκδοση του ιμον ειναι πολυ καλυτερη απο κατι παλιοτερες που ηταν για κλωτσιες...

Last edited: