Thermaltake new case

audionet

Senior Member
21 October 2007
326
Thermaltake has announced its latest DH 101 Digital Home Theater PC. This Home Theater PC in piano mirror coating with aluminum front panel design features Built-in Media LAB LCD with hot keys module (Windows Vista Ready). Its LCD is capable of displaying any language. 10 functional hot key buttons are provided for easy usage. Users can adjust volume via Vol. Control Knob or the remote control. The DH 101 is compatible with Windows VISTA, MCE remote and keyboard.
Aντε και σε λιγο σε καθε σπιτι ..διπλα στον τελικο θα υπαρχει και ενα HTPC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Attachments

• dh-101-digital-home.gif
    dh-101-digital-home.gif
    64.5 KB · Views: 86
thermaltake-dh-101-102.jpg

Γιατι δεν το καταλαβα ρε γαμωτο???????????????????Ποια επεισοδια εχω χασει?????????????:bigcry::bigcry:

Μηπως γνωριζουμε κατι για το συγκεκριμενο κουτι ?? (DH 102).
Το εχω βαλει καιρο στο ματι, αλλα δεν το βλεπω να πολυπαιζει εδυ τριγυρω...
Εχει ασχοληθει κανενας φιλος με το κουτι αυτο??? Θελω να στησω ενα νεο HTPC με βαση αυτο το κουτι..

Γιατι δεν το καταλαβα ρε γαμωτο???????????????????Ποια επεισοδια εχω χασει?????????????:bigcry::bigcry:

Πολλά ;)
Έχουν περάσει μήνες από τότε που ήρθε στην Ελλάδα. Η φθηνότερη τιμή ήταν στα 170 στο ε-σοπ, που πλέον έχει μόνο την έκδοση χωρίς τηλεχειρισμό.
Τουλάχιστον ένας συμφορουμίτης έχει αναφέρει ότι το αγόρασε...
Και εμένα μου αρέσει εμφανισιακά πολύ. Νομίζω το ομορφότερο με διαφορά (από φωτογραφίες) - από κοντά δεν το έχω δει...