Θεσσαλονίκη : Τέλη Νοεμβρίου

17 June 2006
3,043
Τέλος Νοεμβρίου (27/11- 30/11) θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικές ρυθμίσεις εικόνας και ήχου σε τηλεοράσεις (LCD, OLED, QLED, mini led), βιντεοπροβολείς (LCD, Dlp, Dila, Sxrd) και συστήματα οικιακού κινηματογράφου (Dolby Atmos , TRUEHD , DTS-HD κλπ).
Εξασφαλίστε την πραγματική απόδοση του εξοπλισμού σας μέσα από μια εξατομικευμένη ρύθμιση.

Εαν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email στο [email protected] ή στο [email protected] ώστε να σας συμπεριλάβω στο πρόγραμμα μου.

• Like
Reactions: vageladosgr
Καλησπέρα σε όλους...Είχα την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσω στον χώρο μου στην Θεσσαλονίκη, τον Μάγο της εικόνας κ.Καστρούνη για την ρύθμιση του προβολέα μου Epson EH -TW7100.
Πραγματικά εντυπωσιασμένος από όλη την διαδικασία που διήρκησε περίπου 3 ώρες όπου με πολύ υπομονή και μεθοδικότητα εκτός από την εικόνα, τακτοποίησε και το θέμα πλήρους αλφαδιάσματος του προβολέα στην οροφή αλλά και επιτέλους ρύθμισε το αυτόματο stop του ηλεκτρικού πανιού που μήνες πάλευα να φτιάξω.
Το αποτέλεσμα μετά τις ρυθμίσεις είναι εντυπωσιακό, η αλλαγή στην εικόνα αισθητή στο out of the box profile που είχα και προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους να επενδύσουν σε αυτό το κομμάτι.
Πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και άρχισα πάλι να ξαναβλέπω όλα τα παλιά bluray μου απο την αρχή.

Σε ευχαριστώ πολύ Μάνο για όλη την εμπειρία και θα τα ξαναπούμε σίγουρα.