θήκες μεταφοράς και προφύλαξη προτζέκτορα

toyo

Senior Member
23 April 2010
364
Είμαι κάτοχος ενός epson tw 3500 και θα ήθελα να μου πει κανείς αν ξέρει που μπορώ να βρώ τσάντα για μεταφορά και κάποιο είδος προστασίας όπως κουκούλα όταν είναι κρεμασμένος λόγω του ότι είναι σε εξωτερικό χώρο και κοντά σε θάλασσα. Λόγω των αυξημένων διαστάσεων δυσκολεύομαι να βρώ. Επίσης επειδή είναι κρεμασμένος σε πέργκολα θα ήθελα καμιά ιδέα για προστασία απο την επικίνδυνη ΔΕΗ. Απλά θα πρέπει να κρεμαστεί πάνω στο ξύλο δίπλα απ'την πρίζα και θέλω κάτι ελαφρύ και μαζεμένο.

Τη στιγμή που είναι κοντά σε θάλασσα, λυπάμαι αλλά είναι πολύ δύσκολο να τον προστατεύσεις. Στη θέση σου θα τον μετακινούσα μέσα - έξω.

Τώρα, θήκη μεταφοράς για home cinema μηχάνημα δεν ξέρω αν θα βρεις εύκολα..

Το πρόβλημα με τη ΔΕΗ είναι το πιο εύκολο. Απλά πάρε ένα μικρό UPS και ξεμπερδεύεις. Μπορείς να το τοποθετήσεις οπουδήποτε κατά μήκος της γραμμής ρεύματος, κατά προτίμηση σε εσωτερικό χώρο.

Ευτυχώς πήρα μια βάση η οποία ξεκουμπώνει πολύ εύκολα και δεν θα είναι και πολύ βάσανο το μέσα έξω. Για το Ups λες να το δώσω δηλαδή μέσα απ'τον πίνακα που έχω στο σπίτι? Να βρώ δηλαδή την γραμμή που πάει έξω και να τις δώσω απ'το ups? Και τί ups? Line interactive ή απλό?

Ποιά βάση πήρες φίλε μου γιατί έχω τον ίδιο και της epson ψιλοτσούζει λίγο...