analyze_it
AVClub Addicted Member
- 15 July 2008
- 1,798
Εντάξη κάποιοι με έχετε καταλάβει κάτι λάθος,τον σκύλο μου τον αγαπάω και τον σεβομαι σαν ψυχή.θα λυπιθώ πολύ που θα φύγει αλλά δυστιχώς δεν μπορώ να κάνω αλλίως,το αν είμαι ζωόφιλος ή όχι φένεται και δεν μπορεί να με κρίνει κάνεις απο μια πρόταση μου.Δεν είναι ο μόνος σκύλος που έχω.
Εγώ κατάλαβα ότι θέλεται να ξεσπάσετε σε κάποιους που μόλις τα βαρεθουνε τα παρατάνε στον δρόμο,τους οποιους και ΔΕΝ μαθαίνεται ποτέ την ταυτότυτά τους, και βρίκατε εμένα να τα ψάλετε κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνω.
Ολοι εδώ μέσα ξέρεται πολύ καλά πόσο δύσκολα είναι να καταλάβεις τις σκεψεις του άλλου απλά από ένα κείμενο.Μην βγάζεται γρήγορα συμπεράσματα για κάποιον που δεν ξέρετε.Εγώ πάντος κάνω το σωστό τον χαρίζω σε κάποιον άλλον και δεν τον εμπορέυομαι ούτε τον πετάω σε κάποιο βουνο να βρει την τύχη του,για κοιτάξτε έξω από το παράθυρό σας πόσα αδέσποτα βλέπεται;
τωρα τεθηκε πολυ καλυτερα.
δεν μπορει να καταλαβει καποιος απο πραγματα που γραφονται γρηγορα, ποσο μαλλον απο ενα "δεν μου χρειαζεται".
να πεσει σε καλα χερια λοιπον, με υπομονη και αγαπη θα γινει αναντικαταστατος και πραγματικος φιλος.
γραψε δυο λογια για τον χαρακτηρα του, αν εχει γινει καποια βασικη εκπαιδευση κλπ.