Θηλικός λύκος 2 ετων κοντοτριχος

Εντάξη κάποιοι με έχετε καταλάβει κάτι λάθος,τον σκύλο μου τον αγαπάω και τον σεβομαι σαν ψυχή.θα λυπιθώ πολύ που θα φύγει αλλά δυστιχώς δεν μπορώ να κάνω αλλίως,το αν είμαι ζωόφιλος ή όχι φένεται και δεν μπορεί να με κρίνει κάνεις απο μια πρόταση μου.Δεν είναι ο μόνος σκύλος που έχω.

Εγώ κατάλαβα ότι θέλεται να ξεσπάσετε σε κάποιους που μόλις τα βαρεθουνε τα παρατάνε στον δρόμο,τους οποιους και ΔΕΝ μαθαίνεται ποτέ την ταυτότυτά τους, και βρίκατε εμένα να τα ψάλετε κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνω.

Ολοι εδώ μέσα ξέρεται πολύ καλά πόσο δύσκολα είναι να καταλάβεις τις σκεψεις του άλλου απλά από ένα κείμενο.Μην βγάζεται γρήγορα συμπεράσματα για κάποιον που δεν ξέρετε.Εγώ πάντος κάνω το σωστό τον χαρίζω σε κάποιον άλλον και δεν τον εμπορέυομαι ούτε τον πετάω σε κάποιο βουνο να βρει την τύχη του,για κοιτάξτε έξω από το παράθυρό σας πόσα αδέσποτα βλέπεται;

τωρα τεθηκε πολυ καλυτερα.
δεν μπορει να καταλαβει καποιος απο πραγματα που γραφονται γρηγορα, ποσο μαλλον απο ενα "δεν μου χρειαζεται".
να πεσει σε καλα χερια λοιπον, με υπομονη και αγαπη θα γινει αναντικαταστατος και πραγματικος φιλος.

γραψε δυο λογια για τον χαρακτηρα του, αν εχει γινει καποια βασικη εκπαιδευση κλπ.

-bye-

τωρα τεθηκε πολυ καλυτερα.
δεν μπορει να καταλαβει καποιος απο πραγματα που γραφονται γρηγορα, ποσο μαλλον απο ενα "δεν μου χρειαζεται".
να πεσει σε καλα χερια λοιπον, με υπομονη και αγαπη θα γινει αναντικαταστατος και πραγματικος φιλος.

γραψε δυο λογια για τον χαρακτηρα του, αν εχει γινει καποια βασικη εκπαιδευση κλπ.

-bye-

+1000

Βασιλη αν ο λυκος ειναι ακομα διαθεσιμος με ενδιαφερει (βασικα οχι εμενα αλλα συγγενικο μου προσωπο). Ενημερωσε με για διαθεσιμοτητα και μιλαμε τηλεφωνικα μετα.

Απάντηση: Re: Θηλικός λύκος 2 ετων κοντοτριχος

Εντάξη κάποιοι με έχετε καταλάβει κάτι λάθος,τον σκύλο μου τον αγαπάω και τον σεβομαι σαν ψυχή.θα λυπιθώ πολύ που θα φύγει αλλά δυστιχώς δεν μπορώ να κάνω αλλίως,το αν είμαι ζωόφιλος ή όχι φένεται και δεν μπορεί να με κρίνει κάνεις απο μια πρόταση μου.Δεν είναι ο μόνος σκύλος που έχω.

Εγώ κατάλαβα ότι θέλεται να ξεσπάσετε σε κάποιους που μόλις τα βαρεθουνε τα παρατάνε στον δρόμο,τους οποιους και ΔΕΝ μαθαίνεται ποτέ την ταυτότυτά τους, και βρίκατε εμένα να τα ψάλετε κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνω.

Ολοι εδώ μέσα ξέρεται πολύ καλά πόσο δύσκολα είναι να καταλάβεις τις σκεψεις του άλλου απλά από ένα κείμενο.Μην βγάζεται γρήγορα συμπεράσματα για κάποιον που δεν ξέρετε.Εγώ πάντος κάνω το σωστό τον χαρίζω σε κάποιον άλλον και δεν τον εμπορέυομαι ούτε τον πετάω σε κάποιο βουνο να βρει την τύχη του,για κοιτάξτε έξω από το παράθυρό σας πόσα αδέσποτα βλέπεται;

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Ετσι είναι,οι πράξεις μετράνε και το έχεις αποδείξει νομίζω...

Η αγορά σκύλου και μάλιστα ενός Γερμανικού Ποιμενικού (ο οποίος δένεται ακόμα περισσότερο με το αφεντικό του) είναι μια πράξη η οποία πρέπει να γίνεται μετά από αρκετή και όριμη σκέψη. Επίσης είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι στην οικογένεια.
Λυπάμαι να διαβάζω εκφράσεις όπως "δεν τον χρειάζομαι πλέον" (το οποίο δείχνει ότι ο άνθρωπος που το λέει αυτό δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να πάρει σκύλο) αλλά από την άλλη ο newentry πράττει σωστά προσπαθώντας να τον δώσει κάπου αντί να τον παρατήσει στο δρόμο - το οποίο όμως είναι και το ελάχιστο που μπορεί να κάνει...
Σαφώς δε συμφωνώ με τη στάση και τη νοοτροπία του αλλά νομίζω ότι η καλύτερη προοπτική για τον ίδιο τον σκύλο είναι να φύγει από εκεί μιας και σίγουρα δεν τον θέλουν, μοιραία εφόσον ισχύει αυτό δεν του δίνουν όσα χρειάζεται και σίγουρα το έχει καταλάβει.
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να βρούμε όλοι έναν φιλόζωο να τον πάρει.
newentry όπως σου είπα και παραπάνω θα βοηθήσει μια φωτογραφία.

Φιλικα Παντα!!!

που θα μου παει θα παρω σπιτι με αυλη και τοτε θα υπαρχουν σιγουρα 3 σκυλακια μεσα

Θα συμφωνησω και εγω...

Απλα ο λογος που δημιουργει εντασεις ειναι οτι χρησιμοποιησες λαθος εκφραση...

Και εγω εχω εναν μικρο=σκυλος σπιτι μου που τον διαλεξε η γυναικα μου αλλα αυτο δεν σημαινει πως αν γινει κατι θα τον αφησω η θα τον παρει πισω...

Σας ενημρωνω πως ειναι και ειμαι πολυ συναισθηματικα δεμενος μαζι του που ειναι ποιο υπακουος οταν του μιλαω εγω παρα η γυναικα μου που ειναι δικος της (κοινος δικος μας)

Last edited: