THL T5s Πρόβλημα με rom

SoCiaL

AVClub Enthusiast
26 September 2007
1,179
http://www.2shared.com/photo/Als7hchH/IMG_1275.html
Εχω στα χέρια μου ενα THL T5s που φέρανε σε ένα φίλο από Κίνα (TD-SCDMA). Εχει το android 4.2.2 για Κίνα με δεύτερη γλώσα μόνο αγγλικά,
δουλεύει κανονικά με cosmote, αλλά λείπει το google play οπότε δεν μπορω να εγκαταστήσω καμιά εφαρμογή. Εχω δοκιμάσει να του βάλω άλλη
rom με ελληνικά αλλά ότι και να του έχω βάλει δεν αναγνωρίζει την καρτα sim, προφανώς γιατί δεν αναγνωρίζει το imei και το baseband.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει ή τσάμπα παιδεύομαι;

Απάντηση: THL T5s πρόβλημα με rom

Νομιζω πως το κινητο σου δεν θα μπορεσει να δουλεψει .
TD-SCDMA 3G αν θυμαμαι καλα ειναι μονο για τα κινεζικα δικτυα.
Για την Ευρωπη θα επρεπε να λεει WCDMA 850/2100MHz

Re: THL T5s πρόβλημα με rom

Το ξέρω γι αυτο το έγραψα, κλήσεις και μηνύματα δουλεύουν κανονικά αλλά απ´ότι ξέρω δεν δουλεύει τo 3G mobile internet.
Ελεγα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν έχω βρει. Το περίεργο είναι ότι δεν έχει google play όπως έγραψα και παραπάνω για
να εγκαταστησεις εφαρμογές, το έχω κάνει και root αλλά τίποτα.

Gaps για την συγκεκριμένη rom δεν υπήρχε και τελικα του πέρασα Google play με κάποιον οδηγό που βρήκα και δουλεύει μια χαρά.

Απάντηση: Re: THL T5s πρόβλημα με rom

Gaps για την συγκεκριμένη rom δεν υπήρχε και τελικα του πέρασα Google play με κάποιον οδηγό που βρήκα και δουλεύει μια χαρά.
Μια που τον βρήκες και δουλευει μια χαρα,δεν βάζεις το link να υπάρχει εδώ;

Εννοείται, Θα το ψαξω γιατί δεν τα κράτησα το link και θα το ανεβάσω.
Με τόσα που διάβασα ούτε εξετάσεις να έδινα.

Αυτό είναι το link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1874285
και φαντάζομαι κάνει για όλα τα κινητά από Κίνα που δεν έχουν τις εφαρμογές της Google.
Στην 2η σελίδα του post έχει ανεβάζει κάποιος και CalendarSync.apk , ContactSync.apk οι οποίες δουλεύουν άψογα και
τις εγκαθιστάς με τον ίδιο τροπο.