ΘΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ PHILIPS 32PW9528 CRT

jpil

Supreme Member
13 March 2010
4,018
Πειραιάς - Αιγάλεω
Η τηλεόραση είναι των γονιών μου, είναι σίγουρα δεκαετίας αλλά είχε αποδεκτή εικόνα.
Ξαφνικά χθες η εικόνα είναι θολή και αυτό δείχνει περισσότερο στο λευκό χρώμα, πχ σήματα καναλιών που τα βλέπεις διπλά δηλαδή θολά.

Φωνάζω το σερβις ή την ανοίγω και ψάχνω το focus (αν υπάρχει);

Παρε το σερβις. Εχω δει το ιδιο προβλημα σε 32αρα Philips ενος ξαδερφου μου. Η εικονα ειναι πολυ θολη και το λευκο ειχε αποκτησει μια εντονη κιντρινη αποχρωση ειδικα στο δεξι τμημα.

Τελικα πηρε αλλη τηλεοραση.

Την άνοιξα χθες αλλά άκρη δεν βρήκα... έτσι σήμερα πήρα την εταιρία και αύριο θα έρθουν να την πάρουν.

Μάλλον είναι το τροφοδοτικό από ότι μου είπε ο τεχνικός.

Κατι μου λεει οτι απο εδω και περα θα επισκεπτεσαι περισσοτερο το νημα αγορας νεας τηλεορασης.

Τελικά με 150 ευρώ επισκευάστηκε η τηλεόραση, είχε χαλάσει ο transmision αν θυμάμαι καλά.
60 έκανε το ανταλακτικό, 50 η εργασία και φπα τα υπόλοιπα.
Επίσης 15 ευρώ η μεταφορά πηγαινε έλα.

Ναι διότι όπως είπα ήταν των γονιών οι οποίοι δεν έχουν καμία ιδιαίτερη απαίτηση και γιατί ο χώρος είναι σε έπιπλο που περιορίζει άλλες τηλεοράσεις, όταν είχε αγοραστεί σε 32 ίντσες μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο έκανε μετά από έρευνα σε 5 καταστήματα.

Κινεζικο που μπηκε μεσα στην συσκευη σου...πατεντεσ θα εκαναν οι τυποι,δεν παιζει να υπηρχαν ανταλακτικα.

Ποτε δεν επισκευαζουμε κατι οταν η αξια της επισκευης ειναι πανω απο το μισο ενος καινουργιου προιοντος.

Με 300 ευρω επαιρνες μια 32" LCD και γλιτωνες απο το μπαουλο.