ΘΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ PHILIPS 32PW9618 CRT

andre2009

New member
18 March 2009
4
Καλησπέρα σε όλους....
Δηλώνω fun των CRT τηλεόρασεων και εχω στην κατοχή μου μια PHILIPS 32PW9618 CRT εδω και αρκετά χρόνια χωρίς να ομολογήσω κανένα πρόβλημα μάλιστα φίλοι που έρχονται σπίτι πάντα θαυμάζαν την καταπληκτική εικόνα της μέχρι και σήμερα!!!!
Σήμερα λοιπόν το απόγευμα την άνοιξα και έμεινα άναυδος άταν ειδα οτι η είκονα της ηταν τελείως θολή το σηματάκι του σταθμού (ΜΕΓΚΑ) δεν φαινόταν καθόλου παρά μια λεπτή αχνή γραμμή....

Την έκλεισα την άνοιξα παλι τα ιδια...την έβγαλα απο την πρίζα την ήφησα για 5 λεπτά πάλι τα ιδια...άρχισα να ψάχνω στο google για καμιά λύση...
πολλοί λέγανε να μπω στο service menu της συσκευής και να κάνω reset default.
κατάφερα να μπώ αλλά δεν φαινόντουσαν καθόλου οι επιλόγες screens δεν ήξερα τι να πατήσω....!!
κάπου διάβασα οτι χρειάζετε αλλαγή ο Μ/Τ υψηλής τάσης? ( δεν εχω ιδέα τι είναι αυτό)
τι προτείνετε να κάνω? σαφώς θα πάρω την αντιπροσωπεία της Philips

1.σαφώς δεν έχει εγγύηση
2.θα συμφέρει να την φτιάξω?
3. ειναι τεράστια σε όγκο ..άραγε η Philips στέλνει τεχνικό στο σπίτι γιατί για να κουβαληθεί αυτή η τηλεόραση είναι αδύνατον..

sorry αν σας κούρασα αλλά εχω στεναχωρηθεί αρκετά.

Παρε τηλ. το σερβις αλλα το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να την παρουν.

Ισως ειναι καιρος για νεα τηλεοραση.

Οι τηλεορασεις CRT οπως και να το κανουμε στην εποχη μας ειναι τεχνολογικα απολιθωματα. Ο μονος λογος που επιζουν ειναι οτι ειμαστε πολυ πισω σαν χωρα στο θεμα του High Definition.

Καλησπέρα σε όλους....
Δηλώνω fun των CRT τηλεόρασεων και εχω στην κατοχή μου μια PHILIPS 32PW9618 CRT εδω και αρκετά χρόνια χωρίς να ομολογήσω κανένα πρόβλημα μάλιστα φίλοι που έρχονται σπίτι πάντα θαυμάζαν την καταπληκτική εικόνα της μέχρι και σήμερα!!!!
Σήμερα λοιπόν το απόγευμα την άνοιξα και έμεινα άναυδος άταν ειδα οτι η είκονα της ηταν τελείως θολή το σηματάκι του σταθμού (ΜΕΓΚΑ) δεν φαινόταν καθόλου παρά μια λεπτή αχνή γραμμή....

Την έκλεισα την άνοιξα παλι τα ιδια...την έβγαλα απο την πρίζα την ήφησα για 5 λεπτά πάλι τα ιδια...άρχισα να ψάχνω στο google για καμιά λύση...
πολλοί λέγανε να μπω στο service menu της συσκευής και να κάνω reset default.
κατάφερα να μπώ αλλά δεν φαινόντουσαν καθόλου οι επιλόγες screens δεν ήξερα τι να πατήσω....!!
κάπου διάβασα οτι χρειάζετε αλλαγή ο Μ/Τ υψηλής τάσης? ( δεν εχω ιδέα τι είναι αυτό)
τι προτείνετε να κάνω? σαφώς θα πάρω την αντιπροσωπεία της Philips

1.σαφώς δεν έχει εγγύηση
2.θα συμφέρει να την φτιάξω?
3. ειναι τεράστια σε όγκο ..άραγε η Philips στέλνει τεχνικό στο σπίτι γιατί για να κουβαληθεί αυτή η τηλεόραση είναι αδύνατον..

sorry αν σας κούρασα αλλά εχω στεναχωρηθεί αρκετά.

Αν , λέω αν ,"πιάνει" το χέρι σου : ο Μ/Υ έχει επάνω του δυο ρυθμιστικά. Το ένα είναι η εστίαση (focus), μετακίνησε το λίγο αριστερά-δεξιά μέχρι να δεις την καλύτερη δυνατή εικόνα

ΟΚ COURSAROS αυτό που το βρήσκω προφανώς ειναι μέσα στην Τηλεόραση γιατί απο έξω και απο πίσω δεν βλέπω τίποτα κουμπιά....

Προσοχή δεν είναι παιχνίδι, ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
COLOR_TV_CHASSIS_TOSHIBA_SOLUTION_198_198mm.jpg

Είναι το εξάρτημα που καταλήγουν τα κόκκινα χοντρά καλώδια. Αυτός ο Μ/Τ έχει δύο ή και τρία μερικές φορές περιστροφικά ρυθμιστικά. Εκείνο που γράφει focus θες εσύ όπως σε είπαν.

Verbatim σε ευχαριστώ για την υπόδειξη αύριο θα την ανοίξω και θα δω τι μπορώ να κάνω γιατί ανακάλυψα ότι έχει περίεργες βίδες και θα χρειαστώ ειδικό κατσαβίδι που μάλλον μου είπαν θα το βρώ στο Praktiker.