THOMSON 40FA5403W

Αυτή η THOMSON δεν ξέρω τι είναι όμως σίγουρα δεν είναι η Γαλλική THOMSON S.A. που έφτιαχνε παλιότερα πολύ αξιόλογες τηλεοράσεις. Έχει εγκαταλείψει τη αγορά των τηλεοράσεων εδώ και κάποια χρόνια και πλέον έχει αλλάξει και το όνομά της. Αυτή η THOMSON που κοιτάς εσύ υποθέτω πως πρέπει να είναι κάποια κινεζιά.

ευχαριστω για την πληροφορηση,ειχα μεινει στην παλια εταιρεια που πραγματι ηταν αξιοπιστη και υπολογισιμη και απο τι καταλαβα τωρα πρεπει να εχει εξαγορασει το ονομα η κινεζικη TLC.ανεβασα το μπατζετ στα 450 κ κοιταω αυτη πλεον ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LED LG 47LB5610 47" που βρηκα σε προσφορα,απο τις κριτικες και αξιολογησεις φαινεται τιμια!

Αγορά LED LG 47LB5610 47"

[h=3]ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LED LG 47LB5610 47"-γνωμες και εμπειριες απο κατοχους!Την εχω βρει σε προσφορα 450 σφραγισμενη![/h]

Re: Αγορά LED LG 47LB5610 47"

Καταρχήν με 50 παραπάνω αγοράζεις το φετινό μοντελο lf5100 ( αυτή που βρήκες είναι περσινή) που είναι και 2" μεγαλύτερη.
Δωσε μας όμως απόσταση και υλικό θέασης για να έχουμε καλύτερη εικόνα.

Re: Αγορά LED LG 47LB5610 47"

τα 450 ειναι ταβανι,δεν μπορω παραπανω!η αποσταση ειναι 2.20!οχι για κατι συγκεκριμενο,απλη χρηση -τηλεοπτικα καναλια η' καμια ταινια χωρις πολλες απαιτησεις!απλα το οτι ειναι περυσινο μοντελο για μενα σημαινει οτι ειναι κ δοκιμασμενη αν λαβεις υποψην σου οτι μεχρι τωρα ειχα μια samsung 22'' hd ready η διαφορα θα ειναι μεγαλη!

Re: Απάντηση: THOMSON 40FA5403W

Michali προφανως μιλας για την Samsung UE48H5000,δεν ξερω κατα ποσο μετραει αλλα το desing της LG μου αρεσει πιο πολυ απο την στιγμη που τα χαρακτηριστικα τους πανω κατω ειναι τα ιδια κ η τιμη τους!

Η μια έχει IPS panel, η άλλη έχει VA/PSA. Αν τις δεις από κοντά θα καταλάβεις τις διαφορές, αντί της ανάγνωσης των τεχνικών χαρακτηριστικών που αναφέρουν οι εταιρείες.

μαλλον η επομενη κινηση θα ειναι να τις δω απο κοντα και να καταλαβω τις διαφορες,ευχαριστω Michalis3!

μαλλον η επομενη κινηση θα ειναι να τις δω απο κοντα και να καταλαβω τις διαφορες,ευχαριστω Michalis3!
Τις μεγάλες διαφορές σε αντίθεση και μαύρο που είναι καθόλου καλά σε IPS πάνελ, τις καταλαβαίνεις κυρίως σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Δε ξέρω κατά πόσο θα σου είναι δυνατό να το κάνεις αυτό σε κατάστημα για να δεις πόσο μεγάλη διαφορά έχει το IPS πάνελ με το VA.

τελικα επελεξα την LG LB5610 47'!Την παρελαβα πριν λιγες ωρες και Καλυπτει τις αναγκες μου με το παραπανω,σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας και για το χρονο που διαθεσατε!να είστε ολοι καλα!