Θορυβώδες PC??

acoustics

Senior Member
27 August 2007
642
Παρήγγειλα από το πλαίσιο το ακόλουθο σετάκι, το οποίο περιμένω να μου έρθει την Τρίτη:

-
Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MΒ)
-
Nexus FLC-3000 CPU Cooler
-
Asus P6T6 WS Revolution (s1366, DDR3)
-
Walton Chaintech Apogee GT 6GB DDR3-1600 RAM Kit (PC3 12800, 7-7-7-18, T3-1600-6GD)
-
Western Digital Velociraptor 300GB HDD (16MB Cache, 10000 rpm, SWD3000HLFS)
-
Seagate 1TB HDD (32MB Cache, 7200.11 rpm, SATA 2, ST31000333AS)
-
Palit 285 GTX SVGA (PCI-Express, 1GB)
-
LG GGW-H20L HD-DVD BD RW (SATA)
-
LG GH22NS30 Black DVDRW +/- (SΑΤΑ)
-
Thermaltake VH1000BWS FX Case
-
Silverstone Olympia PSU (750W)

Λοιπόν ... μετρήστε ανεμιστήρες: 4 στο κουτί (2x12 cm + 2x9cm), 2 η κάρτα γραφικών, 1 το τροφοδοτικό (12 cm) και 1 ο επεξεργαστής

ΣΥΝΟΛΟ 8 ανεμιστήρες :slapface:

Έχω αλλάξει περί τα 6 desktop μέχρι τώρα, αλλά πρώτη φορά θα βρεθώ με κουτί που θα έχει μέσα 8 ανεμιστήρες. Με κατάλληλη διάταξη .... μπορεί και να απογειωθεί!!!

Last edited:
Φιλε μου εσυ τους..επελεξες :flipout:

Μη συνδεεις (ολους )του κουτιου αν δεις οτι η θερμοκρασιες ειναι σε λογικα επιπεδα.

Με κατάλληλη διάταξη .... μπορεί και να απογειωθεί!!!

Δε χαιρεσαι που το pc σου ..πεταει ? :flipout:

Εδω αλλλοι περνανε τα πανδεινα για να το πετυχουν..:flipout:

Οι 9αρηδες κάνουν πολύ θόρυβο..

Αυτό υποψιάζομαι και εγώ. Έχει δύο 9άρηδες εξαγωγής 1800 rpm. Έναν πίσω και έναν πάνω.
Μάλλον θα τους αποσυνδέσω και τους δύο αμέσως μόλις το παραλάβω.

Δεν ξέρω επίσης πόσο ενοχλητικός μπορεί να είναι ο βελοσιράπτορας. Εάν δεν αντέχεται για πολλή ώρα .... ίσως να καταλήξω με τίποτα ωτασπίδες.

ίσως να καταλήξω με τίποτα ωτασπίδες.
ή με έναν Intel ssd για να βρεις την υγεία σου... απ' ότι βλέπω από το υπόλοιπο harware δε σου λείπουν τα ευρώπουλα οπότε ένας καλός SSD δίσκος είναι η καλύτερη επένδυση. :a0210:

Ωραία λοιπόν.
Εγκατέστησα τα Vista Ultimate 64-bit και εδώ και αρκετή ώρα περιμένω να τελειώσει το format του .... τερατομπάιτ!!! (seagate)

Ευτυχώς, όσον αφορά το συγκεκριμένο βελοσιράπτορα, είναι ... διακριτικός.
Μόνον ο θόρυβος από τους ανεμιστήρες ακούγεται σε σχετικά όμως συνηθισμένο επίπεδο ..... προς το παρόν.

ή με έναν Intel ssd για να βρεις την υγεία σου... απ' ότι βλέπω από το υπόλοιπο harware δε σου λείπουν τα ευρώπουλα οπότε ένας καλός SSD δίσκος είναι η καλύτερη επένδυση. :a0210:

Το έχω υπόψη ... αλλά είμαι ακόμη σε αναμονή εξελίξεων (περισσότερη χωρητικότητα με λιγότερα ευρώπουλα).

Ωραία λοιπόν.
Εγκατέστησα τα Vista Ultimate 64-bit και εδώ και αρκετή ώρα περιμένω να τελειώσει το format του .... τερατομπάιτ!!! (seagate)

Έλεος, ....:BXVZCBXZ6::BXVZCBXZ6: έχουν περάσει 3 ώρες και ακόμη το φορματ είναι στο 81% !!!!!

Εάν υπήρχαν δίσκοι 100 Τbytes .... σε πόσες ζωές θα τελείωνε το :violent-smiley-030:?