Θορυβος σε nad

nickvas19

AVClub Addicted Member
11 August 2011
2,008
Γεια σας παρατηρω θορυβο οταν ανεβαζω την ενταση απο το τηλεχειριστήριο. Αλλα οχι παντα. Μαλλον οταν ζεστενεται. Ειναι φυσιολογικο; μηπως ειναι κραδασμοι; οπως και να χει το 2ο πραγμα που ψαχνω για τον ενισχυτη μου ειναι να αποφυγω τους κραδασμους. Εχω δει κατι ειδικες βασεις για να μην αγοραζω ρακ. Αυτες τι λενε; θα ακουσω διαφορά ή αδικος κοπος;

Ευχαριστώ

Γεια σας παρατηρω θορυβο οταν ανεβαζω την ενταση απο το τηλεχειριστήριο. Αλλα οχι παντα. Μαλλον οταν ζεστενεται. Ειναι φυσιολογικο; μηπως ειναι κραδασμοι; οπως και να χει το 2ο πραγμα που ψαχνω για τον ενισχυτη μου ειναι να αποφυγω τους κραδασμους. Εχω δει κατι ειδικες βασεις για να μην αγοραζω ρακ. Αυτες τι λενε; θα ακουσω διαφορά ή αδικος κοπος;

Ευχαριστώ

Δηλαδή όταν ανεβάζεις την ένταση από το κουμπί χειροκίνητα δεν υπάρχει αυτός ο θόρυβος ;
Οι κραδασμοί δεν έχουν σχέση με αυτό πού αναφέρεις .
Αν θές να εξαλείψεις με φθηνό και πολύ καλό τρόπο τους κραδασμούς και να διαπιστώσεις πόσο δημιουργούν πρόβλημα στη ποιότητα ,πάρε μία σαμπρέλα ποδηλάτου φούσκωσε την [οχι τελείως] και βάλε τον ενισχυτή σου επάνω .Αν θέλεις να το κάνεις ακόμη πιό ανέξοδα και εύκολα πάρε ένα μαξιλάρι από το καναπέ και βάλε πάνω του τον ενισχυτή .Είναι μιά πρόχειρη και ανέξοδη δοκιμή για να δείς πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα από τους κραδασμούς [η δεν είναι ]

ναι μονο απο το χειριστηριο γινεται αυτος ο φορυβος...αλλα οπως ειπα οχι παντα

και που καταλαβαινω την διαφορα;παιζει πιο καθαρα;γιατι εγω αυτο διαπιστωνω....μπορει να ειναι και ιδεα μου.συγκεκριμενα εβαλα αυτα τα ισια μαξιλαρακια απο καρεκλα μετα το σκακι και μετα τον ενισχυτη.

Last edited:
Μήπως κάνει έναν ήχο σαν ηλεκτρικό συνεχόμενο βόμβο, όταν ανεβάζεις ή κατεβάζεις την ένταση από το χειριστήριο ;
Το ίδιο κάνει από την 1η ημέρα ο nad c320bee της αδερφής μου, φυσιολογικός ήχος είναι.

Αυτός Μιχάλη
υποθέτω ότι είναι ο θόρυβος από τον κινητήρα του ποντεσιομέτρου .
Αυτό δεν επιρρεάζει το ηχο ,αν μιλάμε γι α αυτό

ναι απο την 1η πρωτη μερα μου το κανει.αρα ειναι φυσιολογικο ε; ησυχασα.

Σας ευχαριστω παιδια. Τελος οσο αφορα τους κραδασμους αξιζει να διαθεσω καποια χρηματα γι αυτο ή οχι;

νομίζω ότι ασχολούμαστε με θέματα που δεν θα έπρεπε να απασχολούν κανένα.
Όλα τα ηλεκτρικά τλχ ποτς κάνουν ένα θόρυβο.
Και αυτό δεν είναι θόρυβος που πρέπει να ανησυχεί κανέναν ή να απασχολεί φόρουμ.

επίσης ένας τέτοιος nad ακόμα και σε jcb που κάνει συμπύκνωση γαιών να μπεί δεν πρόκειται να επηρεαστεί στο παραμικρό ή "απόδοσή" του.
Όχι να σκεφτόμαστε ή να προτείνουμε ρακ ή άλλες πατέντες για να μην ταράξουμε τα ηλεκτρόνιά του.

Απάντηση: Re: Θορυβος σε nad

νομίζω ότι ασχολούμαστε με θέματα που δεν θα έπρεπε να απασχολούν κανένα.
Όλα τα ηλεκτρικά τλχ ποτς κάνουν ένα θόρυβο.
Και αυτό δεν είναι θόρυβος που πρέπει να ανησυχεί κανέναν ή να απασχολεί φόρουμ.

επίσης ένας τέτοιος nad ακόμα και σε jcb που κάνει συμπύκνωση γαιών να μπεί δεν πρόκειται να επηρεαστεί στο παραμικρό ή "απόδοσή" του.
Όχι να σκεφτόμαστε ή να προτείνουμε ρακ ή άλλες πατέντες για να μην ταράξουμε τα ηλεκτρόνιά του.

Το τελευταίο μου θύμισε Εκτορα