Those About to Die [Peacock]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 1 33.3%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

• Total voters
    3

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,717
Λιβαδειά

Peacock | Imdb

"Η σειρά εξερευνά μια πλευρά της Ρώμης που δεν είχε ξαναειπωθεί - τη βρώμικη δουλειά της
διασκέδασης των μαζών, δίνοντας στον όχλο αυτό που θέλουν περισσότερο - αίμα και αθλητισμό."

18 Ιουλίου

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Those About To Die | Official Teaser
Peacock

those-about-to-die.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

THOSE ABOUT TO DIE Trailer 2 (2024) Gladiators​

Θυμιζει εντονα Σπαρτακο .....

86 χρονών και συνεχίζει ε; Τι τυχεροί αυτοί που δεν βλέπουν την δουλειά τους για "δουλειά" μετρώντας τις ημέρες για σύνταξη.....
Αρκει να μην ειναι σε κανενα γιαπι ή σε κανενα εργοστασιο μεροδουλι μεροφαι.
Κατα τα αλλα η σειρα βγηκε, και στο imdb μεχρι στιγμης εχει ενα μεγαλοπρεπες 6,8.
Μαλλον πολυ κακο σημαδι.

ερμηνειες ...για τον π.....
σκηνοθεσια για τον π......
μονο τα σκηνικα αξιζουν.
για σειρα video - clip την κοβω.

ρηχο και αδιαφορο.

Last edited:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκηνικα, αρματοδρομιες, μονομαχοι, και ολα τα ωραια της αρχαιας ρωμης.
Αρκετοι ηθοποιοι ειναι ιταλοι και τα αγγλικα τους ειναι λιγο σαν του Τσιπρα με αποτελεσμα
η ολη φαση να θυμιζει και λιγο τσινετσιτα, αλλα ως εκει. Η παραγωγη ειναι πολυ
προσεγμενη και δεν ειδα κατι πολυ κακο με τις ερμηνειες ιδιως απο τους αμερικανους ηθοποιους.
Φυσικα ο Ηopkins στην (δυστυχως) μικρη συμμετοχη που ειχε ελαμψε ερμηνευτικα.
Και η σκηνοθεσια τελικα δεν ηταν ασχημη.
Γενικα βρηκα στη σειρα αυξημενο ενδιαφερον παρακολουθησης αν και για να ειμαι
ειλικρινης δεν το περιμενα. (λογω σχολιων, βαθμολογιας imdb και κακου trailer)
Θεωρω οτι αδικειται καταφωρα απο το 6,6 του imdb και θα την βαθμολογουσα ανετα με ενα 8αρι.

Διαβαζεις τα δυο τελευταια ποστ μπας και παρεις "μυρωδια" τι λεει η σειρα και λες ασε καλυτερα θα το ριξω στα ζαρια :)

• Like
Reactions: skysound
Οσοι αμφιταλαντευεσθε :), πειτε μου πότε εχετε δει στον κινηματογραφο
ρωμαικη αρενα να πλημμυριζει τεχνητα με δυο μετρα νερο
και να βγαινουν μετα κροκοδειλοι για να φανε τους καταδικασμενους που τους εχουν σε βαρκα.

Οσοι αμφιταλαντευεσθε :), πειτε μου πότε εχετε δει στον κινηματογραφο
ρωμαικη αρενα να πλημμυριζει τεχνητα με δυο μετρα νερο
και να βγαινουν μετα κροκοδειλοι για να φανε τους καταδικασμενους που τους εχουν σε βαρκα.

την καναμε αυτην την κουβεντα στον Gladiator II .

Οντως λεει γινοταν και εγω πρωτη φορα το ακουσα/διαβασα.

Έχω δει 3 επεισόδια. Εντάξει κλασσικό σενάριο με προδοσίες, ίντριγκες, πισωμαχαιρώματα κλπ με φόντο την Ρώμη. Δεν είναι για Όσκαρ οι ηθοποιοί, μου είναι όλοι άγνωστοι, αλλά το παλεύουν να βγαίνει το μεροκάματο. Γενικά όλο το σκηνικό θυμίζει Hercules/Χena .
Βλέπεται πάντως έχει ωραία σκηνικά , μάχες που θυμίζουν Spartacus (φεύγουν χέρια πόδια κλπ).δεν είναι παιδικό σαν τον Ηρακλή.
Ένας ηθοποιός επιπέδου Χόπκινς (αντικειμενικά έχει γεράσει πολύ) δεν κόλλαγε πάντως με όλους αυτούς τους άπειρους , το κατάλαβε μάλλον και την έκανε νωρίς.

Ένας ηθοποιός επιπέδου Χόπκινς (αντικειμενικά έχει γεράσει πολύ) δεν κόλλαγε πάντως με όλους αυτούς τους άπειρους , το κατάλαβε μάλλον και την έκανε νωρίς.
Προφανως επαιξε τον ρολο του κραχτη αφου ο συνολικος χρονος συμμετοχης του δεν πρεπει να ητανε πανω απο 15 λεπτα σε ολη την σειρα, και πολυ λεω.
Κατα τα αλλα η ιστορικη πραγματικοτητα της εποχης δεν αφηνε περιθωρια για μεγαλυτερη συμμετοχη.

Λοιπόν παιδιά ΔΕΝ ήταν κακη. Αξίζει να την δείτε παρόλο την ψεύτικη υποκριτική κάποιων.
Δεν ξέρω αν έχει ανανεωθεί για δεύτερη σαιζόν αλλά αφήνει σίγουρα χώρο για να συνεχιστεί.