Τι άκουσε ο reviewer;

Εγώ θυμάμαι καθαρά αυτή τη στιγμή (έχει περάσει και τόσος καιρός), το κεφάλι κάποιας τραγουδίστριας να ίπταται ανάμεσα στα δύο ηχεία

Μπα παναθεμά σε με ανατρίχιασες! :flipout:
 
Επειδή από το αρχικό θέμα έχουμε ξεφύγει τελείως, να επανέλθω στους τελευταίους Ήχους που έχουν δώσει, σε αρκετά τεύχη, μεγάλο βάρος στα ηχητικά έναντι της εικόνας -και καλώς έχουν πράξει.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, τα περισσότερα reviews έχει επωμισθεί ο Λ.Ξ. -τον άνθρωπο δεν τον ξέρω προσωπικά- με αποτέλεσμα τα τραγελαφικά που εντοπίσατε στην κριτική των Diablo, τη μία παράγραφο (!!!) με ηχητικές εντυπώσεις σε 4 σελίδες κριτική (ο Θεός να την κάνει) του Naim Uniti (μια πρακτική που επαναλαμβάνει συχνά, στις 2000 λέξεις οι εντυπώσεις των ακροάσεων να είναι οι τελευταίες 50), και χρήση φράσεων όπως "περιρρέουσα audiophile ατμόσφαιρα", "πολυπόθητη ατμοσφαιρικότητα", κ.λπ., που ανάθεμα κι αν καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνουν.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γράφει περισσότερο ο Θ.Ν., που επίσης δεν γνωρίζω προσωπικά, αλλά γράφει εξαιρετικά, διαφωτιστικά, και συγκρίνει με άλλα μηχανήματα της κατηγορίας -βλ. την τελευταία παρουσίαση των Moon .5. Πιστεύω ότι ο Ήχος θα αναβαθμιζόταν σημαντικά με reviews σαν κι αυτά.
 
ελεος ρε παιδια οχι τετοια σχολια και μην αναφερουμε ονοματα θιγοντας ανθρωπους ,γιατι αν το παμε ετσι ξερω και εγω να λεω ονοματα απο ολα τα περιοδικα του χωρου πολυ χειροτερους.
 
Οποιος γράφει δημόσια,πόσον μάλλον σαν επαγγελματίας reviewer του ειδικού τύπου,κρίνεται απο όσους τον διαβάζουν.

Ενυπόγραφα δεν παρουσιάζει;
 
Ναι, κι εγώ φίλε Mordor56 δεν το κατάλαβα το σχόλιο. Όταν πιο πάνω τσιτάρουν την κριτική των Diablo με διάφορα εικονίδια από δίπλα, δεν ξέρουμε πού αναφέρονται; Όπως γράφει ο DIPIE, όταν δημοσιεύεις κείμενα με το όνομά σου, εισέρχεσαι στη δημόσια σφαίρα και με τέτοιους όρους μπορείς να κριθείς -άσε που παρέθεσα μόνο αρχικά. Δεν έγραψα για την ιδιωτική ζωή ή τα προσωπικά χαρακτηριστικά κανενός, στα κείμενά του και στην πρακτική του έκανα μια κριτική -και στην τελική, από το να θάβουμε τα περιοδικά συνολικά και να παίρνει η μπάλα και ανθρώπους που δεν πρέπει, καλύτερα να ξέρουμε για ποιους (συγκεκριμένα) μιλάμε.

Και τέλος, δεν έγραψα τα πιο πάνω για να εκθέσω κανέναν, μακάρι ο άνθρωπος -που είμαι σίγουρος ότι μπορεί να γράψει πολύ πιο κατατοπιστικά- να αλλάξει τακτική και να αρχίσει να δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στις ακουστικές εντυπώσεις.
 
Ειλικρινά, τα περισσότερα από τα κείμενα του συγκεκριμένου reviewer τα διαβάζω ευχάριστα. Αλλά, πέρα από αυτό, θέλω και περισσότερη ουσία. Ανέφερα το παράδειγμα του Uniti, όπου οι ακουστικές εντυπώσεις ξεπετάγονται σε τρεις σειρές με μια αναφορά στο σετ Nait 5i/CD5i, λες και όλοι ακούμε το σετ αυτό κάθε μέρα! Ενώ ούτε καν έχει παρουσιαστεί ποτέ από τον Ήχο (!) -τότε, θα έλεγα ίσως ότι δίνεται δικαιολογημένα βαρύτητα στα καινοτόμα στοιχεία του Uniti και γίνεται παραπομπή για τον ήχο του σε προηγούμενο τεύχος. Εδώ, βάζουμε ένα 4,5 (από πού; γιατί; σε σύγκριση με ποια μηχανήματα; με ποια "συν" και "πλην" σε σχέση με τον ανταγωνισμό;-από άποψη ηχητικής ποιότητας πάντα) και ξεμπερδεύουμε...