Ti ακριβώς σημαίνει το gateway στην πληρωμή πιστωτικών?

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
έχουμε ένα site από όπου θέλουμε να ψωνίσουμε.
Κάτω διαφημίζει ότι παίρνει κάρτες, paypal, union transfer και δεν συμμαζεύεται.
όταν έρχεται όμως η ώρα πληρωμής βγάζει μόνο έμβασμα και πιστωτική και δίπλα στην πιστωτική λέει "recommended gateway"

μπήκα στο paypal και είδα κάτι κατεβατα για gateway αλλά δεν μπήκα σε βάθος.
Το ερώτημα είναι, αυτό το gateway σημαίνει ότι αν επιλέξεις πιστωτική σε βάζει στο paypal με άλλη διαδικασία από το συνηθισμένο με "pay with paypal"?

Για την ώρα μου ήρθε mail οτι έγινε παραγγελία (χωρίς φυσικά να εχω δώσει στοιχεία καρτας)

:icon15:

Καλα ρε μαστορα ....
σου εκανα την χαρη, αλλαξα το ρημαδοαβαταρ, τα ακουσα απο χιλιους-δυο για αυτην την ενδοτικοτητα μου στα κελευσματα σου
και ΕΣΥ ... ουτε ενα σχολιο ????

Τελευταια φορα που σου κανω χαρη ... (αχαριστε) .... :p

Θα μου κανεις εμβασμα 10 ευρω ... να ΜΗΝ το ξαναγυρισω στον Plissken ... σε οποια καρτα θελεις, σκασιλα μου :violent-smiley-030:

Last edited:
Νομίζεις ότι δεν βλέπω?
Υπήρξε μία πρόοδος ομολογουμενως.
Ελπίζω μία απο τις επόμενες μέρες να βγω στο εξωτερο διάστημα.
Φυσικά αύριο είναι Σάββατο και οι σκληροπυρηνικοι πίνουμε καφέ. ..

Για την ώρα μου ήρθε mail οτι έγινε παραγγελία (χωρίς φυσικά να εχω δώσει στοιχεία καρτας)

Αυτο σημαινει απλα οτι η παραγγελια ειναι σε αναμονη πληρωμης (πχ αν τα λεφτα πηγαιναν με ταχυδρομικη επιταγη, θα εμενε εκει μεχρι να την λαμβαναν.)..
Δεν υπαρχει τιποτε περιεργο σε ολο αυτο που περιγραφεις.. (και ναι.. πρεπει να πληρωσεις.. :P )

Παιδες το (τα) site είναι καραγκαγκαου.
Παντού όπου ψωνιζω παραγγελία δεν στέκει αν δεν κλείσει η πληρωμη.
εδω σε δυο από αυτά εβαλα στο καλάθι για να μου πει μεταφορικά κσι και να βγαλει επιλογή PayPal και αυτα μου βγάλανε bar code παραγγελία ς και tracking number κσι μου στείλανε και mail.

Μα ...δεν έχουν τελικά.
Κράχτης είναι.
Ούτε ebay store
Και λένε οτι έχουν 100% ικανοποιημενους πελάτες.
Βασικα ένα ξεστοκαρισμα μαγαζί για nike είναι. ..