Τι αλλο νεα τηλεοραση!

kostigio

New member
5 March 2011
7
καλως σας βρηκα μετα απο διαβασμα στο forum ειπα να παω απο την 40 σε 46´
υποκειμενικα εχω αγαπησει 2 tv την sony kdl-nx710 (μαζι με ps3 και βαση)απο πλαισιο και την samsung ue46c7000
τα κοληματα μου ειναι οτι η samsung θα βγαλει σε κανα μηνα την σειρα d αλλα με αγνωστο κοστος, η sony θα αλλαξει σειρα αλλα κοντα στο καλοκαιρι και δεν ξερω τι να κανω να παρω τωρα μια απο τις 2? να περιμενω αλλα με τι τιμη θα ερθουν ?απλα θελω μια βοηθεια :idea:

αντε να περιμενω αλλα ενα καινουργιο μοντελο ποσο θα κοστιζει?θα εχει κοντα στα 1500?

Εγω αυτο που εκανα οταν πηρα τηλεοραση ηταν να περιμενω να ερθουν τα νεα μοντελα ωστε να παρω το "παλιο" πιο φθηνα. ;)

ΥΓ. Τοσα και τοσα εχουν οι τηλεορασεις... αλλά καμια δεν ειναι ραδιοτηλεοραση... (αν εξαιρεσουμε τους νεους DVB-T σταθμους... )

η kdl 46nx710 εχει 1700 με ps3(αξια 250 ε) και βαση(αξια 250 ε) ενω η samsung 46uec7000 1650 θα εχουν τα καινουργια καπου εκει κοντα?

Η κατασταση στην αγορα ειναι περιεργη, οποτε μπορει να συμβει οτιδηποτε.
Π.χ μερικες περιπτωσεις:

α) Πολλα παλια μοντελα απουλητα = πανακριβα τα νεα.
β) Μικροτερος ογκος εισαγωγων = πιο ακριβα τα νεα μοντελα.
γ) Μικρη κινηση του αγοραστικου κοινου = πιο χαμηλες τιμες για δελεαρ ή πιο ακριβες μιας και δεν βγαινει πλεον κερδος (μην ξεχναμε και τα λειτουργικα εξοδα... και μην ξεχναμε... σε καθε γωνια τσουπ και ενα, τι ενα, πεντε μεγαλα καταστηματα... τρομαρα τους)

Η αισθηση μου ειναι οτι θα ειναι πιο ακριβα απο οτι ξεραμε. Εκτος και αν το εχουν παρει γραμμη απο την πλευρα των κατασκευαστων και κανουν γενναια μειωση τιμων και φυσικα μειωση μοντελων.
Χλωμο προς το παρον.

Παντως απο οτι ειδα δεν σε ενδιαφερει η κινηση να παρεις το σημερινο μοντελο πιο φθηνα.
Εκει, στα 1700 καλά εισαι.
Αισιοδοξο μηνυμα προς τα μαγαζια βλεπω.

Η 46EX720 αναμένεται μέσα στον μήνα με τιμή κοντά στα 1400ε. Ήδη ένα κατάστημα στο skroutz.gr την έχει τιμολογήσει, με (ελαφρώς) μεγαλύτερη τιμή, πιθανολογώ επειδή την δίνει πακέτο με 5 χρόνια εγγύησης.

Η 46NX720 που είναι μια EX720 με καλύτερο design ("monolithic") και ενσωματωμένο wi-fi (η ΕΧ720 παίρνει extra usb wi-fi stick), μάλλον από αρχές Απρίλη με τιμή 200-250 ευρώ υψηλότερη της 46EX720.

Κατά τον ιούνιο θα έρθει και η 46ΗΧ720 με design πανομοιότυπο με την 46EX720 αλλά με κάποια βελτιωμένα χαρακτηριστικά (ενσωματωμένο wi-fi, βελτιωμένο επεξεργαστή εικόνας και "motionflow 400") με τιμή παρόμοια με της 46NX720.

H Samsung μάλλον θα δώσει βάρος στην D6500 που έχει IMHO πανέμορφο design, ανώτερο από κάθε τι άλλο έχει παρουσιάσει η Samsung έως τώρα, αλλά θα έχει μάλλον και αρκετά 'τσουχτερή' τιμή (γύρω στα 1700ε). Η D7000 και D8000 θα έχουν ακόμα πιο 'τσουχτερές τιμές.

Ελπίζω να σε 'διαφώτισα' λίγο!

Last edited:
Ξέχασα να συμπληρώσω ότι η 46ΕΧ720 θα έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά με το μοντέλο 46HX800 της προηγούμενης σειράς της Sony.

με βλεπω να περιμενω τα 200 hertz της nx720 τα λιγουρευτηκα!!αν ειναι ακριβη ισως πεσουμε στις 40'' τεσπα με βοηθησατε γιατι νομιζα οτι θα ερθουν τα νεα μοντελα το καλοκαιρι καλη αναμονη λοιπον!!!!

Αν θες την γνώμη μου, κακώς εστιάζεις σε συγκεκριμένο μοντέλο. Βέβαια λαμβάνω υπ'όψιν οτι παίζει ρόλο και ο παράγοντας 'γούστο' κάποιες φορές.
Προφανώς σε 'τραβάει' το monolithic design (όπως το ονομάζει η Sony) της NX720, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τα 250 ευρώ επιπλέον, ως μόνη ουσιαστική διαφορά σε σχέση με την 46EX720.

Το να πέσεις από τις 46" στις 40", δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Προτιμότερο είναι να 'θυσιάσεις' το "design" που είναι κατεξοχήν δευτερεύων παράγοντας σε μια τηλεόραση, προκειμένου να μείνεις εντός του budget σου.

με βλεπω να περιμενω τα 200 hertz της nx720 τα λιγουρευτηκα!!αν ειναι ακριβη ισως πεσουμε στις 40'' τεσπα με βοηθησατε γιατι νομιζα οτι θα ερθουν τα νεα μοντελα το καλοκαιρι καλη αναμονη λοιπον!!!!

Η καλυτερη 40αρα του κοσμου δεν φτανει μια 46αρα και ας εχει η τελευταια και λιγο υποδιεστερη εικονα.

Το μεγεθος μετραει πολυ ειδικα στις ταινιες.

Αν θες την γνώμη μου, κακώς εστιάζεις σε συγκεκριμένο μοντέλο. Βέβαια λαμβάνω υπ'όψιν οτι παίζει ρόλο και ο παράγοντας 'γούστο' κάποιες φορές.
Προφανώς σε 'τραβάει' το monolithic design (όπως το ονομάζει η Sony) της NX720, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τα 250 ευρώ επιπλέον, ως μόνη ουσιαστική διαφορά σε σχέση με την 46EX720.

Το να πέσεις από τις 46" στις 40", δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Προτιμότερο είναι να 'θυσιάσεις' το "design" που είναι κατεξοχήν δευτερεύων παράγοντας σε μια τηλεόραση, προκειμένου να μείνεις εντός του budget σου.
εχω 2 μοντελα στο μυαλο μου την samsung C7000 που λογικα θα γινει D7000
και την NX720 και να πω την αληθεια ειναι η πιο ομορφη τηλεοραση του κοσμου:adore:
ενταξει δεν πεφτω στις 40"