τι αποψη εχετε για cabasse mt31 jersey με tsakiridis aeolos plus

Προσπαθησε να τα ακουσεις με τον ενισχυτη. Πιθανον να ειναι εφικτο.
Αλλα περα απο το χαμηλο τοσο τζαμι αναμεσα στα ηχεια μπορει να κουραζει και σιγουρα θα χαλαει τη στερεοφωνικη εικονα. Οι τσακιριδηδες βοηθανε στη εξομαλυνση παντως οποτε αν υποθεσουμε οτι με την τοποθετηση δεν εχεις εναλλακτικη ακουγονται τερριαστοι.

τι απόκριση συχνοτητων πρεπει να εχει περιπου ενα ηχειο για να ειναι καλο?

δεν εχω καθολου τζαμι εκει, ειναι μονο ξυλο.σαν επιλογη σε αυτα τα λευτα τι γνωμη εχεις για τον ενισχυτη αξιζει λαμπα η ενας τρανζιστορατος?1000euro περιπου.και αν ναι προτινε καπιο.

τελικα κατελιξα σε δυο ηχεια που ακουσα και θα ηθελα τη βοηθεια σας στο να επιλεξω ενα απο τα δυο.μου αρεσαν και τα δυο το ενα ειναι το rois status 8.3 και τo αλλο geometric harmony centi.

τελικα κατελιξα σε δυο ηχεια που ακουσα και θα ηθελα τη βοηθεια σας στο να επιλεξω ενα απο τα δυο.μου αρεσαν και τα δυο το ενα ειναι το rois status 8.3 και τo αλλο geometric harmony centi.

Η επιλογή του ηχείου είναι κάπως πιο προσωπική υπόθεση σε σχέση με τις άλλες συσκευές του συστήματός μας.
Οπότε το να σου προτείνουμε κάποιο δεν είναι εύκολο να αιτιολογηθεί σαν επιλογή. Ο χώρος, τα συνοδά αλλά και τα γούστα του καθενός διαφέρουν.
Εσύ έχεις εντοπίσει διαφορές μεταξύ των δύο?