καλησπερα.λεω να παρω και εγω τον πρωτο μου προβολεα επιτελους και να μπω στο κλαμπ.το βασικο ερωτημα μου ειναι αν αξιζει να παρω 720ρ η πρεπει να περιμενω να πεσουν οι τιμες στους 1080ρ.το μπατζετ μου ειναι περιορισμενο.μεχρι 500ε αν ειναι μ,εταχειρισμενο και μεχρι 1000ε αν ειναι καινουργιο και αυτα σε δοσεις.
το σαλονι μου ειναι 60τ.μ περιπου και θελω να τον κρεμασω στον τοιχο και να χτυπαει πανω απο το τζακι.
εχω βαλει στο ματι
1)ΑΧ200(Ξερει κανεις που τον δινουνε σε χαμηλοτερη τιμη???καπου τον ειδα 735ε αλλα δεν θυμαμαι που)
2)epson tw700
3)OPTOMA HD65
Επισης βρισκω στις αγγελιες του φορουμ τον μεταχειρισμενο τον PANASONIC AE900 στα 400ε με 500 ωρες προβολη.
βρισκω και εναν SANYO Z3 σε χαμηλη τιμη.
απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχει HDMI.
Τι λετε αξιζει να δωσω λεφτα για καινουργιο η να παρω εναν καλο μεταχειρισμενο και οταν πεσουν οι τιμες στους FULL HD να χτυπησω εναν??
επισης αν τον παρω μεταχειρισμενο τι πρεπει να προσεξω??
ευχαριστω εκ των προτερων
το σαλονι μου ειναι 60τ.μ περιπου και θελω να τον κρεμασω στον τοιχο και να χτυπαει πανω απο το τζακι.
εχω βαλει στο ματι
1)ΑΧ200(Ξερει κανεις που τον δινουνε σε χαμηλοτερη τιμη???καπου τον ειδα 735ε αλλα δεν θυμαμαι που)
2)epson tw700
3)OPTOMA HD65
Επισης βρισκω στις αγγελιες του φορουμ τον μεταχειρισμενο τον PANASONIC AE900 στα 400ε με 500 ωρες προβολη.
βρισκω και εναν SANYO Z3 σε χαμηλη τιμη.
απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχει HDMI.
Τι λετε αξιζει να δωσω λεφτα για καινουργιο η να παρω εναν καλο μεταχειρισμενο και οταν πεσουν οι τιμες στους FULL HD να χτυπησω εναν??
επισης αν τον παρω μεταχειρισμενο τι πρεπει να προσεξω??
ευχαριστω εκ των προτερων