Τι χρειάζομαι για το σύστημά μου? Denon-X3000 ή Denon-X4000;

g_kourk

Senior Member
30 January 2012
379
γεια σας παιδια.
οτι λεει ο τιτλος.
η διαφορα στην τιμη ειναι 260ε ποιο ακριβος ο χ4000,αξιζει η διαφορα?

η χρηση θα ειναι για ταινειες κυριως και οπου χρειαστει μουσικη.

τα ηχεια που εχω ειναι αυτα:

μπροστα Q-aqouastics 2050i
πισω Q-aqouastics 2020i
κεντρικο Q-aqouastics 2000ci
subwoofer Q-aqouastics 7070si

και πιθανος να βαλω και 2 ακομα 2010ι surround για 7.1

ευχαριστω

O X4000 υποστηριζει 9.2 οποτε με εναν εξωτερικο ενισχυτη 2 καναλλο εχεις ακομα μεσω pre out τα 9.2 αρα μια ακομα αναβαθμιση οταν το σκεφτεις! τα 7.2 καντο σιγουρα ,θα δεις διαφορα!

O X4000 υποστηριζει 9.2 οποτε με εναν εξωτερικο ενισχυτη 2 καναλλο εχεις ακομα μεσω pre out τα 9.2 αρα μια ακομα αναβαθμιση οταν το σκεφτεις! τα 7.2 καντο σιγουρα ,θα δεις διαφορα!

ευχαριστω Τακη,σε θεμα ισχυος ο χ-3000 θα καταφερει να οδηγησει σωστα το συστημα αυτο?

η διαφορα στην τιμη ειναι 260ε ποιο ακριβος ο χ4000,αξιζει η διαφορα?

Η μεγάλη διαφορά είναι το Αudyssey XT32 και το SubEQ.
Για το ένα 8ιντσο που έχεις τώρα όχι δεν αξίζει.
Σε πλαίσιο χρόνου εννοείται.

Νομιζω οτι καλύτερη επιλογή ειναι ο Χ4000 ...
Θα αναδειξει καλύτερα το συστημα σου και λογω ισχύος και εξαιτιας της καλύτερης ισοσταθμισης.
Ειναι και πιο future friendly και εχει πολλες εντυπωσιακες ρυθμισεις (info,hdmi preview και άλλα που δεν θυμαμαι)

παιδια χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
μια μικρη ερωτηση ακομα.
συμφωνα με το συστημα που εχω, συμφωνα με την υπαρχουσα τιμη του x4000 στα 750-800 ευρω περιπου, ποια αλλα μοντελα θα μπορουσα να χρησημοποιησω και αν θα επρεπε να το κανω η να προχωρησω σε denon.
ευχαριστω και παλι!

Μονο αν βρεις από Γερμανία κάποιον pioneer lx56/2023 η νεότερο...

σε ευχαριστω πολυ.
οντως διαβασα τα καλυτερα για την συγκεκρημενη σειρα ενισχυτων και πλεον αναζητω την καταλληλη ευκαιρια για αγορα.

Δες τον marantz sr7008 στο amazon.de 9 καναλος στην τινη του 7 καναλου denon !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οι pioneer εχουν την φημη προβληματων!

To ιδιο και οι marantz :p
Τουλάχιστον μεχρι και την σειρά 6xxx που θυμάμαι.
Οι 7007/7008 ειναι οντως καλοί στα χαρτιά.

αποτι καταλαβα ειναι θεμα γουστου,ολες οι εταιρειες εχουν κατι καλο να επιδηξουν.
παιδια,γνωριζετε που θα βρω καποια απο αυτα τα μοντελα μεταχειρησμενα? ιδιαιτερα περσινα μοντελα που θα χει πεσει και η τιμη τους ;)
ευχαριστω και για τις πληροφοριες.

Βρήκα στο ebay από Αγγλία στα 892 τον pioneer SC LX 57. Με 12 μήνες εγγύηση.
Με προβλημάτισε αυτό που είπατε ότι βγάζουν προβλήματα της συγκεκριμένης εταιρείας.
Αν εξαιρέσουμε αυτό η προσφορά είναι καλή ?

Εγώ πάλι είμαι σε αναζήτηση νέου ενισχυτή με per out κατά προτίμηση. θα αφήσω τους pio εκτός επιλογών.
Και οι denon παίζουν στις επιλογές.. καμια ιδέα???

ΥΓ το ηχοσύστημα μου είναι στην υπογραφή μου

Αποτι φενεται έχει ήδη pioneer που σημαίνει ότι είτε δεν είναι ευχαριστημενος είτε βαρέθηκε και θέλει να αλλάξει.
Τι από τα δύο ισχύει ?:-P

Service = 0
Για άλλους δεν ξέρω. Ξέρω όμως ποιός ΔΕΝ έχει. Και επίσης ποιός ΔΕΝ έχει ποιότητα κατασκευής. Το ελάττωμα που μου έβγαλε αυτό μου λέει.
Επίσης, θεωρώ ότι το interface τους ήταν δύσκολο και η παραμετροποίηση τους όχι για τους αρχαρίους. Το τηλεχειριστήριο τραγικό.
Να πω και άλλα;;;
Α, ο ήχος καλό, πράγματι...
αλλα μετράνε και άλλα

Οι pioneer δεν ειχαν θεμα με την ισοσταθμιση σαμπ? Στα τελευταια μοντελα βαλανε?