Τι δώρο σας έκαναν με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου;

Ποσο παει αυτο ?

Τα σιτροεν λεει τα πετρελαια τα δινουν φτηνοτερα και απο την βενζινα τωρα

Περιμένω για παραλαβή, ένα Polo 1.2 TDI Bluemotion.

Δώρο αισθητήρες παρακαρίσματος και συναγερμός. Πολύ ευχαριστημένος γενικότερα από τον έμπορο.

Μετρητά ή δόσεις;

Επίσης την έκπτωση απόσυρσης σου την έκαναν ή είχες εσύ έτσι και αλλιώς;

Ποσο παει αυτο ?

Τα σιτροεν λεει τα πετρελαια τα δινουν φτηνοτερα και απο την βενζινα τωρα

21 με 22 χιλιάρικα

Είτε μετρητά είτε με δόσεις, μία είναι η τιμή. Μου έκαναν την έκπτωση απόσυρσης με δικό τους αυτοκίνητο.

Ντίνο η Citroen έχει ετοιμοπαράδοτα αρκετά αυτοκίνητα. Τα πετρέλαια ξεκινάνε από :C3 10.000 και C4 13.500

Αν χρειαστείς κάτι από Citroen πάρε με τηλ...

Απάντηση: Re: Τι δώρο σας έκαναν με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου;

Γιατί έχω βάλει στο μάτι το golf plus 1.6 tdi.

Οι γερμανοί (οι φίλοι μας) έχουν έναν όρο γι αυτά τα αυτοκίνητα: Ladenhueter, δηλαδή "φύλακες του μαγαζιού" μιας και μένουν απούλητα σχεδόν για πάντα. Εκτός κι αν δε σε πειράζει να μην το μεταπωλήσεις ποτέ.

Πάντως τη διαφορά από το αντίστοιχο βενζίνης (4 χιλιάρικα σχεδόν!!), είναι απίθανο να την αποσβέσεις από την οικονομία καυσίμου.
Παρόλ αυτά, όλα είναι θέμα γούστου. Αν σου αρέσει, με το καλό και καλοτάξιδο..

Αδυνατώ πάντως να καταλάβω την πολιτική τιμών για τα πετρέλαια της VW. Σα να μη θέλουν να πουλήσουν..

Πω πω , πολυ κερδισμένος βγήκα τελικά , τα δώρα που αναφέρεται οι περισσότεροι κάνουν δεν κάνουν 100 - 150 ευρώ ( τι εώς που τα περνούν οι αντιπρόσωποι ) , εγω για το Ford Mondeo ,παραγγελία Ιούνιο το 07 , μου πήραν το Golf IV 600 πάνω απο οπουδήποτε αλλου και επειδή τα έβαλα όλα εργοστασιακα ( xenon , alarm , πακέτο ηλεκτρονικού εξοπλισμού ) πλήρωσα μόνο τα xenon ,όλα τα αλλα πακέτα 800 περίπου δώρο.
Βέβαια απο μλκ τους γιατι μου το άργησαν 3 μήνες.

Ντίνο η Citroen έχει ετοιμοπαράδοτα αρκετά αυτοκίνητα. Τα πετρέλαια ξεκινάνε από :C3 10.000 και C4 13.500

Αν χρειαστείς κάτι από Citroen πάρε με τηλ...

Μπα, ψωνισα εγω.

Δεκέμβριος 2009, Hyundai i30,δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος,συναγερμός,κεντρικό κλείδωμα,πατάκια,τρίγωνα-κάλαντα..ουπς..πυροσβεστήρες, κιτ Α Βοηθειών κλπ.,ρεζέρβα και δώρο επίσης τα χερούλια των πορτών στο ίδιο χρώμα με το αυτοκίνητο (βγαίναν στάνταρ μαύρα).

Τα λοιπά τα έβαλα εγώ (ζαντολάστιχα,αεροτομ'η και ελατήρια χαμηλώματος !!!!)

Re: Απάντηση: Re: Τι δώρο σας έκαναν με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου;

Οι γερμανοί (οι φίλοι μας) έχουν έναν όρο γι αυτά τα αυτοκίνητα: Ladenhueter, δηλαδή "φύλακες του μαγαζιού" μιας και μένουν απούλητα σχεδόν για πάντα. Εκτός κι αν δε σε πειράζει να μην το μεταπωλήσεις ποτέ.

Πάντως τη διαφορά από το αντίστοιχο βενζίνης (4 χιλιάρικα σχεδόν!!), είναι απίθανο να την αποσβέσεις από την οικονομία καυσίμου.
Παρόλ αυτά, όλα είναι θέμα γούστου. Αν σου αρέσει, με το καλό και καλοτάξιδο..

Αδυνατώ πάντως να καταλάβω την πολιτική τιμών για τα πετρέλαια της VW. Σα να μη θέλουν να πουλήσουν..

GOLF PLUS 1.4 TSI 122PS COMFORTLINE

20.850,00

GOLF PLUS 1.4 TSI 122PS HIGHLINE

22.150,00

GOLF PLUS 1.6 TDI 105PS TRENDLINE

22.550,00

GOLF PLUS 1.6 TDI 105PS COMFORTLINE

23.700,00

Εχει 3000 παραπανω απο το ιδιου εξοπλισμου βενζινης με τους 122 ιππους. Αν υπαρχει βενζινη με 105, η διαφορα θα φτανει τις 4000 - οπως στο κανονικο golf. Τι προσπαθεις να μου πεις παραθετοντας τιμες? Το ξερω οτι ειναι ετσι οπως τα εγραψα, δεν χρειαξεται επιβεβαιωση.

Απάντηση: Re: Τι δώρο σας έκαναν με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου;

Τίποτα δεν προσπαθώ να πω, απλά έβαλα τις τιμές. -bye-

Μελαγχολία μ' έπιασε.. Φαρμάκι είναι παναθεμά τες. 23 χιλιάρικα για ενα μεσαιο οικογενειακό - όχι ότι είναι και πανάκριβο, αλλά στις εποχές που ζούμε (-50+% πτώση στις πωλήσεις από το 2008) ακούγεται λίγο εξωπραγματικό. Όπως οι 60.000 πριν 5 χρόνια ένα πράγμα...