Τι είναι ο μα@@@ας;

Πράγματι είναι.

Είχα δει σε κάποιο έργο έναν πυροτεχνουργό που φορούσε μια μπλούζα που έγραφε "είμαι πυροτεχνουργός, αν με δεις να τρέχω, προσπάθησε να με περάσεις"

yhst-29210190611743_1956_17657778

Μπήκα στο νήμα περισσότερο από περιέργεια, τώρα δεν ξέρω εάν θα πρέπει να αποκαλούμε τους "πυροτεχνουργούς", έτσι όταν υπάρχουν δίπλα μας πολλοί μα πάρα πολλοί άλλοι, που διακαιωματικά, μπορούν πολύ εύκολα να " αποσπάσουν ", το χαρακτηρισμό.

Απάντηση: Re: Τι είναι ο μα@@@ας;

Μπήκα στο νήμα περισσότερο από περιέργεια, τώρα δεν ξέρω εάν θα πρέπει να αποκαλούμε τους "πυροτεχνουργούς", έτσι όταν υπάρχουν δίπλα μας πολλοί μα πάρα πολλοί άλλοι, που διακαιωματικά, μπορούν πολύ εύκολα να " αποσπάσουν ", το χαρακτηρισμό.

Φιλαράκ, οι πυροτεχνουργοί δεν είναι.

Αυτός πίσω από τον πυροτεχνουργό είναι.

Ελπίζω απλά να είναι κάποια άσκηση ή φωτομοντάζ.

Δε μπορώ να πιστέψω ότι εν ώρα αποστολής μπορεί να υπάρξει κάποιος ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΛΛΛΛΛ.... :smash:

δηλαδή αποκεκλείεται μια στο τετράκις δις να χρειάζεται δεύτερος πυροτεχνουργός κ ο μαλάκας απο πίσω να κρατάει κάτι που θα χρησημοιήσει ο πρώτος; (ιντιάνα τζόουνς 1)

εκτός κ αν κρατάει σακούλα απο μακ ντόνταλντς και του φωνάζει "ήρθε το φαί σου"

μου αρεσει που αναζητουμε την ερμηνεια σε μια φωτογραφια που δεν ξερουμε ουτε με ποιες συνθηκες τραβηχτηκε......

εχει περασει απο το μυαλο μας οτι ισως να ειναι ο δασκαλος του και να του εξηγει τον τροπο προσεγγισης?

Απάντηση: Re: Τι είναι ο μα@@@ας;

Ο πίσω κρατάει μια φουσκωμένη σακούλα και είναι έτοιμος να την σκάσει!!
(σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες).

Παιδιά μην το ψάχνετε, ο πίσω κύριος είναι δημοσιογράφος του STARANTENNAMEGA channel και παίρνει συνέντευξη απο τον ναρκαλιευτή...........ή τη νάρκη!

Και είναι απο τις φάσεις που οι ατάκες:

Μα τον μ@λ@κ@

ή

Ε τι μ@λ@κ@ς είναι!

βγαίνουν αβίαστα και ταιριάζουν γάντι!:grinning-smiley-043