Τι είναι προτιμότερο ;

Spartan_X

New member
25 November 2008
55
Αθήνα
Σκευτόμαι μέσα στις μέρες να αγοράσω home cinema για τη τηλεόραση που έχω... και θέλω μια ερώτηση να κάνω. Είμαι μεταξύ 2 σετ home cinema της Sony... το DAV-DZ360 WA και το DAV-F200. Το πρώτο παρόλο που είναι φθηνότερο είναι 5.1, ενω το δεύτερο είναι 2.1 αλλα ακριβότερο... Τι προτείνετε να διαλέξω ; Και αν όχι ένα απο αυτα τα 2, κάτι άλλο ίσως ; ( σε αυτά τα λεφτά περίπου πάντα ). Ευχαριστω -bye-

Μα απο την στιγμή που μιλάμε γιά Home cinema τι νόημα μπορεί να έχει ένα σύστημα 2.1.....θα μου πείς τώρα ότι υπάρχει περίπτωση ένα σωστά στημένο σύστημα 2.1 να πλησιάζει η και να φτάνει σε ακουστική αίσθηση ένα άλο 5,1, αλά προσωπικά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θέλει πολύ δουλειά γιά να πετύχει έκτός φυσικά απο πολύ καλές προυποθέσεις που πρέπει να έχει ο χώρος και η τσέπη!!!

Μα απο την στιγμή που μιλάμε γιά Home cinema τι νόημα μπορεί να έχει ένα σύστημα 2.1.....θα μου πείς τώρα ότι υπάρχει περίπτωση ένα σωστά στημένο σύστημα 2.1 να πλησιάζει η και να φτάνει σε ακουστική αίσθηση ένα άλο 5,1, αλά προσωπικά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θέλει πολύ δουλειά γιά να πετύχει έκτός φυσικά απο πολύ καλές προυποθέσεις που πρέπει να έχει ο χώρος και η τσέπη!!!

+1000