τι ενισχυτη για infinity primus 150?

audakias

New member
9 May 2011
20
Καλημέρα.

ειμαι entry-level στο χωρο. εχω εναν ενισχυτη yamaha v363 καθως και τα infinity primus 150.

αξιζει να παρω δυο ακομη primus 150 ή να βελτιωσω το ολο συστημα με νεα καλωδια (QED) και νεο ενισχυτη μεχρι 400ευρω?

ο yamaha που λες ειναι AV ενισχυτης. Σε ενδιαφερει να στησεις home cinema? Να στησεις συστημα στερεο για ακροαση μουσικης? Ποιο ειναι το σχεδιο?

Θελω να βελτιωσω την συνολικοτερη ποιοτητα και ενταση.

αυτο ειναι το θεμα, ειμαι αναμεσα απο ενα καλο 2.1 ή ενα 5.1!

Αναλογως τα χρηματα βεβαια!

το 5.1 συστημα ειναι προσανατολισμενο εκ των πραγματων στην αποδοση του ηχητικου περιεχομενου των ταινιων κλπ. Ενα δικαναλο συστημα προσανατολιζεται στην οσο τον δυνατον πιστοτερη αναπαραγωγη μουσικου προγραμματος.

Το ζητουμενο σου δεν εχει να κανει με τα χρηματα. Πρωτα αποφασιζεις τι συστημα θες να φτιαξεις, αυστηρα για μουσικη, ή homecinema για ταινιες και δευτερευοντως για μουσικη?

Οταν αποφασισεις τοτε μας λες τι χρηματα μπορεις να ξοδεψεις, τι χωρο θα καλυψεις κλπ και τα υπολοιπα θα τα βρουμε.

μαλλον το κοβω για 2.1

χωρο γυρω στα 40 τετραγωνικα.

γυρω στα 400 εχω σκεφτει να ξοδεψω. Με τα primus 150 ειμαι πολυ ευχαριστημενος, μαλλον θα αλλαξω και την εσωτερικη καλωδιωση τους με την βοηθεια καποιων φιλων για να αποδιδει καλυτερα!

θελεις εναν 2καναλο ενισχυτη και ενα sub. Με 400 ευρω δεν βλεπω να τη βγαζεις, εκτος αν βρεις ευκαιριες στις αγγελιες. Ενισχυτη μπορεις να δεις yamaha A-S300, yamaha AX-497, και sub υπαρχει σε προσφορα στις Μικρες Αγγελιες/Προσφορες καταστηματων ενα Crystal Audio 12"

Τελικα έχουμε καλες εξελιξεις! 5.1 θα κανω αρχικα. 4x primus 150, 1 κεντρικο infinity primus C25 και για την ωρα το sub των logitech Z2300.

Onkyo 608
καλωδια μπροστα van den hul CS122
καλωδια πισω Ecosse CS2.3
Καλωδια εσωτερικα ηχειων Van den Hul CS 12

παροχικα supra
θα παρω και χρυσες ασφαλειες.

καποια συμβουλη για να βελτιωσω τον ηχο? πρακτικη και μη!