τι ενισχυτη πρεπει να αγορασω για ηχεια roister του 1985??

Γιατι δεν κανεις αυτο που σου προτεινε ο fragoulisnaval? Αν οχι, τουλαχιστον πες μας τα χαρακτηριστικα των ηχειων (ohm, sensitivity κλπ) γιατι το "roister του 1985" δε λεει και πολλα! -bye-

κοιτα αν δεν καταληξω καπου θα παρω τηλ...λοιπον τα ηχεια εχουν ισχυ 105w rms ευαισθησια στα 96 db και αντισταση στα 8 Ω κλασσικα...

Δε χρειαζεσαι τηλεφωνο! :) Ευκολα ηχεια..Οποιον ενισχυτη και να παρεις δε θα εχεις προβλημα. Απλα οσο πιο δυνατος (ωστε να μην παραμορφωνει στο οριο των ηχειων σου) και ποιοτικος εννοειται, τοσο καλυτερα. Ποσα δινεις;

Last edited:
να τον αγορασω λεσ ε?κοιτα δεν θελω να γκρεμιζω το σπιτι απλα σε ενα μελλοντικο παρτυ να ακουσω την μουσικη και πανω απο ολα με ποιοτητα..οση τουλαχιστον μπορω να εχω σε αυτα τα λευτα..εσυ τι λεσ ?

α και εχω σκοπο να τον συνδεσω με υπολογιστη...δεν υπαρχει προβλημα ετσι δεν ειναι?

Για αυτα τα λευτα μια χαρα ειναι ο ενισχυτης. Οσο για τη συνδεση για pc, δες τι εξοδους εχει η καρτα ηχου σου και τι εισοδους διαθετει ο ενισχυτης. Αν θες πες μου την καρτα ηχου που εχεις ωστε να δω αν μπορει να συνδεθει με αυτον τον ενισχυτη.

Καλυτερα να κοιτουσες σε καποιον ραδιοενισχυτη.
Εκτος και αν δεν ακους καθολου ραδιοφωνο...

Για εμενα μονοδρομος η υπαρξη ραδιοφωνου.

οσο για τον ραδιοενισχυτη φιλε μου απο τι στιγμη που θα τον σινδεσψ με τπολογιστη θα το εχω απο εκει...

οσο για τιν καρτα ηχου μου επειδη ο υπολογιστησ μου ειναι σχετικα καινουργιοσ εχει καλη καρτα ηχου και επειδη τον εχω συνδεσει και με ενα μινι hi fi με εξοδο aux πιστευω να συνδεεται με τον ιδιο τροπο και ο ενισχυτησ...