Τι γίνεται με τα ελτα ?

Re: τι γίνεται με τα ελτα ?

Πήγαινα "από κει" κάθε βδομάδα να κοιτάξω αν υπήρχε γράμμα ή πακέτο για μένα, γιατί αλλιώς, ταχυδρόμο βλέπαμε στην καλύτερη κάθε 15 μέρες, όπου μας έφερνε λογαριασμούς είτε ήδη ληγμένους, είτε λήγοντες άμεσα. Ειδικά στην περίπτωση λοιπόν που περίμενα κάτι αξίας, δεν το ρίσκαρα.

Same thing here!

Τους τελευταίους μήνες μου έρχεται ο λογαριασμός της πιστωτικής 5-6 μέρες αφού έχει ήδη λήξει η προθεσμία πληρωμής. Το ίδιο τελευταία και με την ασφάλεια ζωής..... :laugh:

Η πλάκα είναι πως αυτά γράφουν πάνω ημερομηνία παράδοσης στα ΕΛΤΑ, και φαίνεται πως απ' την ημερομηνία παράδοσης μέχρι την ημερομηνία παραλαβής έχουν μεσολαβήσει 15-20 ημέρες!!!

Το ίδιο παράπονο έχω και με πελάτες στην εταιρεία. Τα τιμολόγια που τους στέλνουμε ταχυδρομικώς αργούν να παραδοθούν, ορισμένες φορές και πάνω από μήνα. Κάθε μέρα στέλνουμε με fax ακριβή αντίγραφα τιμολογίων. Aσε που πολλοί αρνούνται να πληρώσουν (και λογικό είναι) αφού δεν έχουν τιμολόγιο στα χέρια τους. Τιμολόγια μεγάλης αξίας ή στρατηγικών πελατών, τα στέλνω μονίμως με courier για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.....

Τοχω ξαναγραψει πανω απο ενα χρονο.....τα ΕΛΤΑ εχουν τρομακτικες πλεον ελλειψεις σε προσωπικο και προσλαμβανουν με ολιγομηνες συμβασεις μονο για τα απολυτως απαραιτητα.

Φανταζομαι οτι δεν πρεπει να χρεωσουμε τον οργανισμο με περιττα εξοδα οπως αυτα των εργαζομενων ε ? Μπορει να πουληθει οπουναναι.....

οι τρομακτικές ελλείψεις σε προσωπικό δεν συνεπάγεται απώλεια αποστολών ...

άλλο πράγμα η καθυστέρηση, έστω και πολλών ημερών, και άλλο να μην παραλάβεις ποτέ ....

προφανώς, σε αυτές τις περιπτώσεις, κάποιος-οι έχουν "μακρύ" χέρι .....

υπάρχει όμως περίπτωση να γίνεται και στο τελωνείο η μόντα ....

Δεν περνουν ολα τελωνειο.

Για την ακριβεια υπαρχει αναλογα την δεδηλωμενη αξια - βαρος -μεγεθος περιπτωση να περασει ή οχι.

Ποτε δεν ηταν ακριβες τι ισχυει....(πχ παλιοτερα δεν μου περασαν απο το τελωνειο φακο αξιας 400$, τον πηρα και τον πηγα πισω στο τελωνειο του αεροδρομιου να τον περασουν κανονικα και φυσικα εμειναν καγκελο)

Γενικα ειναι ενας οργανισμος λαχειο. Αν σου κατσει.....

Τον Αύγουστο έχασα τρείς διαφορετικές παραγγελίες και με το έχασα το εννοώ.

Δύο αποστολές-ένα cd και ένα βινύλιο από Αγγλία- και ένα μπλουζ'ακι από Σουηδία (ναι καλά καταλάβατε!).

Δεν ήταν "συστημένα" και δεν τα πήρα ποτέ.

Ανοιξα πάλι θυρ'ιδα στο Ταχυδρομείο και τώρα δεν χάνω τίποτα.

Η τσιγκουνιά μου για τα 50 ευρώ τον χρόνο, μου κόστισε πολύ παραπάνω τελικά.

Re: Απάντηση: Τι γίνεται με τα ελτα ?

Τον Αύγουστο έχασα τρείς διαφορετικές παραγγελίες και με το έχασα το εννοώ.

Δύο αποστολές-ένα cd και ένα βινύλιο από Αγγλία- και ένα μπλουζ'ακι από Σουηδία (ναι καλά καταλάβατε!).

Δεν ήταν "συστημένα" και δεν τα πήρα ποτέ.

Ανοιξα πάλι θυρ'ιδα στο Ταχυδρομείο και τώρα δεν χάνω τίποτα.

Η τσιγκουνιά μου για τα 50 ευρώ τον χρόνο, μου κόστισε πολύ παραπάνω τελικά.

Εάν συνυπολογίσεις και το χαμένο χρόνο μπροστά στο γκισέ που γλιτώνεις,
τότε μάλλον τελικά είναι πολύ συμφερότερη λύση...

Είναι βέβαιο πως κάποιος δε χάνει τίποτα, στην περίπτωση που έχει θυρίδα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι γίνεται με τα ελτα ?

Είναι βέβαιο πως κάποιος δε χάνει τίποτα, στην περίπτωση που έχει θυρίδα ?

Δεν ορκίζομαι κιόλας αλλά εγώ δεν έχω χάσει ποτέ με θυρίδα.

Δεν γνωρίζω για ´αλλους ,αλλά είναι η πιο ασφαλής επιλογή στις δικές μου συναλλαγές.

Ειδοποιηση για συζητηση ενστασης (30-10-12) κατα ΙΚΑ, αποστολη απο το ΙΚΑ Κιατου 3-10-12. Παραδοση απο τον ταχυδρομο και παραλαβη απο τους ενισταμενους (αναφερομαι σε δυο ενστασεις), η μια παραδοση μεσα στο Κιατο και η αλλη μεσα στο Ξυλοκαστρο, 30-10-12 δηλ. λιγες ωρες πριν τη συζητηση.
Παλι καλα, που ειχα ενημερωθει απο πριν, τηλεφωνικως για την ημερομηνια συζητησης.

στις 23/10 πήρα από ebay κάτι βάσεις για λάμπες από Κίνα στην εξωφρενική τιμή των 10,87 $ με free shipping ,

το λοιπόν,
η αποστολή έχει κανονικά tr.number , φαίνεται οτι το Σάββατο μπήκε στο αεροδρόμιο και σήμερα έφυγε από το κδ αθήνας ....,

σπίτσλες ..............

φαίνεται όταν υπάρχει tr.number δεν υπάρχει έλλειψη προσωπικού ......

Re: Απάντηση: Τι γίνεται με τα ελτα ?

Το μόνο καλό που έχουν κάνει με τις κουταμάρες τους είναι ότι τους εμπιστεύονται όλο και λιγότεροι με αποτέλεσμα να είναι (όποτε πηγαίνω) 2-3 άτομα μόνο μπροστά μου.

Μιά τεράστια περιοχή όπως έχει γίνει το ρδελο εδω πέρα , έχει 2 νοματαίους πλέον στο γκισέ , και κανα 2 μηχανάκια για τα σπίτια ,,

το τελευταίο 3μηνο για πρώτη φορά μετα απο χρόνια υπάρχει ζόρι .. 2 πακέτα δεν ,, ένα απο ινγλάντ 2 μήνες !! το γελοίο στην υπόθεση είναι ότι θεώρησα ότι χάθηκε και πήρα ξανα τα ίδια με ιδιωτική κομπανυ ....... που ξαναχάθηκαν ! και μετά ήρθαν απο τα ελτά ..

κλαιν μαιν ..

Σε λιγο καιρο που θα ιδιωτικοποιηθει θα δουμε αν ηταν θεμα υπαλληλων και ικανοτητας τους, ελλειψεις προσωπικου ή οτι αλλο.

Πιθανον η σταδιακη του απαξιωση να ειναι ενα μελετημενο σχεδιο πιθανον και να ακολουθει την εποχη της παρακμης -ως διοικηση και ως επιλογες της- στην οποια εχει υποπεσει ολη η χωρα.