Θα πάθουν κατάθλιψη οι 80χρονοι. Που θα πληρώνουν το ρεύμα και το νερό; Θα πέσει κοινωνική κατακραυγή που σημαίνει ψήφους.Κλειστε ολα τα ελτα να τελειωνουμε. Γελαει ο κοσμος. Η Δανια το εκανε μολις…
Θα πληρώνουν στον Μασουτη .... Περίμενα το καλοκαίρι 10 λεπτά σε ένα ταμείο γιατί μια κυρία μπροστά πλήρωνε λογαριασμούς....Θα πάθουν κατάθλιψη οι 80χρονοι. Που θα πληρώνουν το ρεύμα και το νερό; Θα πέσει κοινωνική κατακραυγή που σημαίνει ψήφους.![]()
Το κάνω σε πολύ συγκεκριμένες περιπτωσεις που θα κάνω μεγάλη παραγγελία . Πολλές φορές ενώ έχω πει ότι δεν θέλω αντικατάσταση προϊόντος μου έχουν βάλει δικό τους και πολλές φορές ακριβότερο ή σε μεγαλύτερη ποσότητα( κρεατικα) . Εμένα αυτό με εκνευρίζει περισσότερο από το πάρκινγκ...Κανένα πρόβλημα. Άσε τους γέρους να πηγαίνουν στον Μασούτη. Εμείς online παραγγελίες. Τρελά βαρετό το shopping από σούπερ μάρκετ. Εκνευρίζομαι πριν ακομα μπω μέσα, από το να ψάχνω για parking.
Επιστροφή μικρού δέματος αγορασμένο από το Ιταλικό Amazon.
DHL:87€
ACS:75€
ΕΛΤΑ:27€
Εννοείται ότι δεν με ένοιαζε πόσο θα κάνει να παραληφθεί το δέμα,αν και τελικά ο Ιταλός το παρέλαβε σε 8 εργάσιμες.
Κανένα πρόβλημα. Άσε τους γέρους να πηγαίνουν στον Μασούτη. Εμείς online παραγγελίες. Τρελά βαρετό το shopping από σούπερ μάρκετ. Εκνευρίζομαι πριν ακομα μπω μέσα, από το να ψάχνω για parking.
Μία κάρτα ήχου για mini PC ήταν με πωλητή όxι την Amazon αλλά Ιταλικό κατάστημα,οπότε δεν έπαιζε η ετικέτα.Συμφώνησε όμως ο πωλητής να μου επιστρέψει το κόστος του ταχυδρομείου.αιτιολογια επιστροφης ?
Ρωταω γιατι αν ηταν ελλατωματικο υπαρχει προπληρωμενη υπηρεσια DHL οπου τυπωνεις μια ετικετουλα, το πας στην DHL της περιοχης σου και μια χαρα......χωρις σεντ.
Συμφωνω απολυτως !!!Ό,τι νάναι μου φαίνεται συζητάμε…
«Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα» έλεγε ένα παλιό σλόγκαν.
Όσοι βέβαια δεν έχετε ιδέα από επαρχία κι απο χωριά δικαιούστε να λέτε ότι θέλετε αλλά δεν γίνονται τα πάντα online.
Θυμήθηκα ένα κακόμοιρο γέρο που είχε έρθει παρέα με τη γριά του στη ΙΓ’ εφορία που ανήκω, όταν η υπάλληλος του είπε
«-πρώτα πρέπει να κάνετε την αίτηση στο internet” ρώτησε
«-Σε ποιόν όροφο είναι το internet”;
Ό,τι νάναι μου φαίνεται συζητάμε…
«Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα» έλεγε ένα παλιό σλόγκαν.
Όσοι βέβαια δεν έχετε ιδέα από επαρχία κι απο χωριά δικαιούστε να λέτε ότι θέλετε αλλά δεν γίνονται τα πάντα online.
Θυμήθηκα ένα κακόμοιρο γέρο που είχε έρθει παρέα με τη γριά του στη ΙΓ’ εφορία που ανήκω, όταν η υπάλληλος του είπε
«-πρώτα πρέπει να κάνετε την αίτηση στο internet” ρώτησε
«-Σε ποιόν όροφο είναι το internet”;
Έτσι είναι, δυστυχώς.Συμφωνω απολυτως !!!
Το οτι δεν σκεφτηκαν ηλικιωμενους και αυτους που δεν ασχολουνται με ιντερνετ και on line διαδικασιες πχ...πολυ γνωστο μου προσωπο ...
ειναι τραγικο !!!
Εγώ νομίζω ότι με την αποχώρηση των ΕΛΤΑ θα υπάρξει κενό και θα έρθουν κάποιοι σωτήρες να βάλουν και θυρίδες και απόλα.Μας αρέσει δεν μας αρέσει τις εξελίξεις (και την τεχνολογία) δεν την ορίζουν οι 80ρηδες. Αν ήταν έτσι θα είχαν ακόμα οι τράπεζες από 10 ταμεία. Βλέπετε τι έχει γίνει στις τράπεζες (αδιανόητο πριν 20 χρόνια). Οταν θα "φύγουν" οι 80αρηδες θα έρθει η νεότερη γενιά που θα ξέρει κάπως από κινητά και ιντερνετ και πάει λέγοντας και θα συμβαδίζουν με τα νέα ήθη κι έθιμα.
Θα μου πείτε πάλι τι θα κάνουν στην επαρχία που δεν υπάρχει skroutz last mile και box now και περιμένουν τον ταχυδρόμο; Ε ΚΑΙ γι αυτό τον λόγο ερημώνει η επαρχία αφού δεν έχουμε κράτος και υπηρεσίες με υποδομές για επαρχία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.