Re: Τι γίνεται με τις φετεινές εκθέσεις;
Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι, πριν 10 χρόνια ακριβώς, η έκθεση του High End δεν γινόταν από την Τεχνική εκθεσιακή.
Την είχε αναλάβει η Organica Expo εκθεσιακή, παίρνοντας τη "μπουκιά" από το στόμα και παρουσιάζοντας τότε 2 εκθέσεις, μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.
Νομίζω ότι ήταν και η τελευταία έκθεση που έγινε στη Θεσσαλονίκη (1998).
Η έκθεση του φετινού High End θα γίνει στην πλατεία Καραϊσκάκη από 9 έως 11/11, στο ξενοδοχείο Athens Imperial.
Τη διοργάνωση της ανέλαβε για πρώτη φορά η εταιρεία Vision Press, εκδότρια του περιοδικού High Fidelity.
Είναι πολύ κοντά στο σταθμό Λαρίσης και δίπλα στη στάση του Μετρό, Μεταξουργείο.
Ήδη κυκλοφορούν προσκλήσεις, ατομικές, στα καταστήματα και τις εταιρείες που θα λάβουν μέρος.
Την ίδια περίοδο, γίνεται έκθεση στην Ανθούσα με ψηφιακά, δορυφορικά, επίγεια με έναρξη την 8η του μήνα και ίδια ημερομηνία λήξης (άσχετο με το θέμα, αλλά σας κάνω τον "έξυπνο"). :-s
Επίσης, γίνεται έκθεση 26-28/10 στο Ελληνικό (χώρος πρώην αεροδρομίου) με λύσεις για "έξυπνο" σπίτι. (Εδώ μπορεί να κάνω λάθος στην ημερομηνία, θα το κοιτάξω και θα διορθώσω αν είναι λάθος).
Αυτά γνωρίζω για τις εκθέσεις, που ίσως μας αφορούν.
Δεν αναφέρω την έκθεση του Ήχου, γιατί ήδη αναφέρθηκε πιο πάνω.