Τι γίνεται με τον RXV2600 και τον Νακα;

Όποια κατάληξη κι αν έχει αυτή η ιστορία για'σένα, ευτυχώς ευτυχή, το γεγονός παραμένει ότι

α) ο Νάκας δεν λειτουργεί σαν αντιπρόσωπος-εισαγωγέας αλλά σαν μικροεμποράκος. Κρίμα στην yamaha, την wharfedale και τους άλλους οίκους που αντιπροσωπεύει.

β)το Megamarket θέλει ένα γερό ξε**σμα μπας κι αρχίσει να σέβεται τους πελάτες του, είτε στην διαθεσιμότητα αυτών που τους πουλάει είτε στην πολιτική επιστροφής χρημάτων που εφαρμόζει.

Ελλαδιστάν γ**ώ την τύχη μου....

Ημουν και παραμενω της αποψης ότι καθε μαγαζί έχει τους πελάτες που του αξίζουν και τ ανάποδο...με αλλα λόγια ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ αυτοι...εγω ο χαχώλος φταιω που ακουμπαω χρόνο και χρήμα και δεν τους αγνοώ επιδεικτικά...α και καμμιά 3-4 εκατ άλλοι κατοικοι του Ελλαδιστάν ίδιοι σαν και μενα...έχουμε φτάσει να θεωρούμε σαν προνόμιο το αυτονόητο...Τέλος πάντων...Δεν ισχύει πάντως το τέλος καλό όλα καλά...Μόνο με κίνηση των καταναλωτών θα αλλάξει κάτι...με οποιοδήποτε τρόπο...ένα πολύ καλό βήμα ειναι εδω το φόρουμ (ρε μπας και;...λες;...εδω που τα λέμε και ο άγιος φοβέρα θέλει)...λέτε να διάβασαν το thread και να επίσπευσαν τα πράγματα;...πολύ θα το θελα να ναι ετσι...χιχιχιχιχιχι

φιλε τελικα τον παρελαβες??τι αναλυση εχει η tv που τον συνδεεις?κανει τπτ το video upscalling??γιατι εχω ακουσει οτι ειναι μαπα..

Last edited:
Το upscaling το 2600 είναι πράγματι μάπα...
Αν δεν το έχεις παραλάβει και μπορείς να τον ακυρώσεις ίσως θα έπρεπε (βλ. νέα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει και κυρίως αυτά που θα κυκλοφορήσουν άμεσα και θα υποστηρίζουν τα νέα φορμά ήχου HD)...