ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ AV RECEIVER

YonVog

Established Member
26 June 2006
249
ΒΟΥΛΑ
Σκέφτομαι την αγορά ενός ολοκληρωμένου AV για χρηση αυστηρά HOME CINEMA στα νέα format ήχου. Δεν με απασχολει το θέμα επεξεργασιας εικονας μιας και η πηγή εικόνας θα είναι κάποιο BLU RAY και ένα HTPC. Εκεινο που με ενδιαφερει ειναι η αποδοση στον κινηματογραφικό ηχο. Μια απο τις σκεψεις μου ειναι οι YAMAHA 3800 ή 1800 που τουλαχιστον σε επιπεδο home cinema ειχε παντα καλη φημη. Δεν αποκλειω και την περιπτωση καποιου AV pro μιας και υπαρχει ξεχωριστος 5καναλος τελικός. Ειμαι ανοιχτος στις προτασεις σας.

τα γιαμαχακια ειναι φτηνα σε σχεση με ενα pro που ο πιοφτηνος αρχιζει απο 2000 περιπου
δεν λες τι ποσο διαθετεις

Βρε σεις απενατι-απεναντι καθοσασταν, απο εδω θα τα πειτε ???

Αργυρη, ο Γιαννης καθοταν απεναντι μου.
Γιαννη, ο Αργυρης, στην πλατη μου.

Οχι τιποτε αλλο, αλλα να ξερετε και ποιοι εισαστε... -bye-

Τωρα σορρυ για το :offtopic:

Εάν τα λέγαμε όλα στην κοπή της πίτας, γιατί το έχουμε βρε Ντίνο το forum...! :ernaehrung004:

Αν θες τη γνωμη μου, δεν νομιζω οτι ειναι καλη περιοδο για αγορα τετοιου μηχανηματος.
Ακομα ειναι μπλεγμενα με τα φορμα και οσα παιζουν ειναι "καπως" , τουλαχιστον ηχητικα.
Εφοσον εχεις το πισι , οπως κι εγω, παρε εναν καλο προ και χρησιμοποιησε τις αναλογικες του εισοδους. Ψηφιακα τα καινουργια φορμα, θα τα παρεις δυσκολα απο το πισι ακομα, κι απ'οτι φαινεται εχει μελλον η δουλεια..

Ενας καλος προ θα σου μεινει , αυτο ειναι σιγουρο...
Κι εγω ετσι εκανα..