Τι ηχεια μεχρι 130w??Kατι προσιτο..ΣΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ

zoikarios

New member
27 October 2007
17
Καλησπερα παιδια κ απο εμενα..ειχα κ παλιοτερα δημοσιευση καποιες αποριες μου ωπου μου τις λυσατε και τωρα επανερχομαι ξανα!!!
Ειμαι κατοχος πανευτυχης βεβαια ενος Yamaha-rxv361 :smash::smash::smash: ωπου βεβαια τον ειχα προσωρινα με τα KODA 965S.Ειναι 80w τα ηχεια αλλα το θεμα ειναι πως θελω κατι καλυτερο.Χωρος?Ενα δωματιο 3*5 .Μουσικη? Ελληνικα λαικα,και παραδοσιακα ποντιακα αρα μιλαμε για μπασα αρκετα κ πλουσια μεσαια.Ειδα στην artsound.gr τα Dali concept 1 100w καλα φαινονται κ καλες κριτικες εχω διαβασει.Αλλα θελω ενα ηχειο μεχρι 120-130w ...να πω κ το αλλο οτι βεβαια δεν θελω να ΞΕΦΥΓΩ σε τιμες,διοτι ειμαι φοιτητης.Ειδα τα Monitor Audio br2 και δελεαστικα πολυ,,αλλα απο ΑΘΗΝΑ μονο.Ξερετε κανενα μαγαζι θεσσαλονικη με ποικιλεια κ τιμες καλες να παω αμα ειναι??Προκαταβολικα ευχαριστω.

1. Ο ενισχυτής σου είναι πεντακάναλος. Αφού ακούς μόνο στερεοφωνικά έχεις ουσιαστικά αγοράσει και αφήσει αχρησιμοποίητα 3 κανάλια...
2. Δεδομένου ότι ο ενισχυτής είναι 100W, δεν χρειάζεσαι ηχεία 130. Το Dali δηλαδή σου κάνει.
3. Το πιο σημαντικό πράγμα για να παίξει δυνατά ένα ηχείο είναι η ευαισθησία του. Αυτό πρέπει να προσέξεις για να κερδίσεις σε ένταση.

Δηλαδη το κριτηριο που περιγραφεις ειναι η ευαισθησια ναι αλλα απο καποια μαρκα ρε ΠΑΙΔΙΑ βοηθηστε λιγο!!!!:adore::adore::adore::adore::adore::adore::adore::adore::adore::adore:

Αγαπητε zoikariε,

εχεις pm (μου φαινεται οτι χρειαζεται να γραψουμε καμμια 100αρια σελιδες, οποτε θα στο κανω λιγο πιο ευκολο)

-διαβασε και λιγακι, εχουν γραφτει τοσα θεματα!

-bye-