Τι ηχεια μεχρι 130w??Kατι προσιτο..ΣΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

zoikarios

New member
27 October 2007
17
Καλησπερα παιδια κ απο εμενα..ειχα κ παλιοτερα δημοσιευση καποιες αποριες μου ωπου μου τις λυσατε και τωρα επανερχομαι ξανα!!!
Ειμαι κατοχος πανευτυχης βεβαια ενος Yamaha-rxv361 :smash::smash::smash: ωπου βεβαια τον ειχα προσωρινα με τα KODA 965S.Ειναι 80w τα ηχεια αλλα το θεμα ειναι πως θελω κατι καλυτερο.Χωρος?Ενα δωματιο 3*5 .Μουσικη? Ελληνικα λαικα,και παραδοσιακα ποντιακα αρα μιλαμε για μπασα αρκετα κ πλουσια μεσαια.Ειδα στην artsound.gr τα Dali concept 1 100w καλα φαινονται κ καλες κριτικες εχω διαβασει.Αλλα θελω ενα ηχειο μεχρι 120-130w ...να πω κ το αλλο οτι βεβαια δεν θελω να ΞΕΦΥΓΩ σε τιμες,διοτι ειμαι φοιτητης.Ειδα τα Monitor Audio br2 και δελεαστικα πολυ,,αλλα απο ΑΘΗΝΑ μονο.Ξερετε κανενα μαγαζι θεσσαλονικη με ποικιλεια κ τιμες καλες να παω αμα ειναι??Προκαταβολικα ευχαριστω.

1. Ο ενισχυτής σου είναι πεντακάναλος. Αφού ακούς μόνο στερεοφωνικά έχεις ουσιαστικά αγοράσει και αφήσει αχρησιμοποίητα 3 κανάλια...
2. Δεδομένου ότι ο ενισχυτής είναι 100W, δεν χρειάζεσαι ηχεία 130. Το Dali δηλαδή σου κάνει.
3. Το πιο σημαντικό πράγμα για να παίξει δυνατά ένα ηχείο είναι η ευαισθησία του. Αυτό πρέπει να προσέξεις για να κερδίσεις σε ένταση.

Δηλαδη το κριτηριο που περιγραφεις ειναι η ευαισθησια ναι αλλα απο καποια μαρκα ρε ΠΑΙΔΙΑ βοηθηστε λιγο!!!!:adore::adore::adore::adore::adore::adore::adore::adore::adore::adore:

Αγαπητε zoikariε,

εχεις pm (μου φαινεται οτι χρειαζεται να γραψουμε καμμια 100αρια σελιδες, οποτε θα στο κανω λιγο πιο ευκολο)

-διαβασε και λιγακι, εχουν γραφτει τοσα θεματα!

-bye-