Τι καλωδια?

everest

Senior Member
31 March 2009
468
ag,stefanos
:a0210:Τι καλώδια ηχείων θα μου συνιστούσατε γεια ηχεία klipsch=rf-82 .και ενισχυτή yagin mc-10 L.

Δεν υπάρχουν καλώδια για συγκεκριμένα μηχανήματα.Υπάρχουν με την έννοια του ταιριάσματος των ηλεκτρικών χαρακτηριστικών μηχανημάτων και καλωδίων.

Προσωπικά,σε φθηνά προτιμώ DNM,Qed,Kimber,Belden,Supra,VDH...

Ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις διάλεξε κάτι απο αυτά και θάσαι οκ.Πιό φθηνά είναι τα Belden και τα Supra.

Last edited:
Μη βαλεις τα γελια :flipout::flipout::flipout::flipout:αλλα πριν τα χωσεις σε καλωδια ελα να ακουσεις :tee:

καλωδιο δικτυου utp πως παιζει σε καποια συστηματα:slapface: :slapface:

συγκριτικα με καποια επωνυμα καλωδια

Μη βαλεις τα γελια :flipout::flipout::flipout::flipout:αλλα πριν τα χωσεις σε καλωδια ελα να ακουσεις :tee:

καλωδιο δικτυου utp πως παιζει σε καποια συστηματα:slapface: :slapface:

συγκριτικα με καποια επωνυμα καλωδια
Oxi φίλε μου δεν γελάω με τα φτηνά καλώδια με τα ακριβά γελάω, και ειδικότερα με τά καλώδια του ρεύματος :antlers:.και τις τιμές τους (είναι κόντρα στην απλή λογική). Επί του θέματος τώρα όταν ρωτώ τι καλώδια να βάλω, εννοώ κάποιο καλώδιο των 5 άντε 10 ευρώ το μέτρο το πολύ ,το θεωρώ ανόητο εκ μέρους μου να δώσω παραπάνω χρήματα για καλώδια από τα χρήματα που έδωσα για την αγορά του ψαθιν .τα έχω συνδεδεμένα τώρα με ένα καλώδιο εγγλεζικο 2χ2,5
ηχείων αυτοκινήτου, me to το οποίo ακούγονται καλύτερα από τα καλώδια ηχείων που είχα συνδεδεμένα στον denon .(δεν θυμάμαι μάρκα ….) χαιρετώ