Τι κάνει τo ps3.

emer77

Established Member
5 December 2007
105
Όλο και περισσότερος κόσμος αγοράζει το ps3.Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ.Έχω διαβάσει πάρα πολλά σχετικά με την κονσόλα και τις δυνατότητές της εδώ και αλλού.Σε άλλο Thread ο φίλος techie ρωτάει κάποια πράγματα.
Μήπως θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε όλα όσα μπορεί να κάνει αυτό το μηχάνημα (π.χ. τι παίζει και τι όχι) ή θα μπορούσε ο καθένας να λέει τι κάνει αυτός με το ps3 και πως.

εγω το κιοιταζω..το εχω βαλει διπλα στην Χ και τα υπολοιπα piano black μηχανακια και ηχεια του συστηματος μου και το...κοιταζω!:flipout:

αν καποιος κανει κατι πιο ενδιαφερον μαζι του ας το καταθεσει :chinscratch:

εγω το κιοιταζω..το εχω βαλει διπλα στην Χ και τα υπολοιπα piano black μηχανακια και ηχεια του συστηματος μου και το...κοιταζω!:flipout:

αν καποιος κανει κατι πιο ενδιαφερον μαζι του ας το καταθεσει :chinscratch:

Έχουμε κοινές ασχολίες βλέπω:Banane0:

πρίν ασχοληθείτε με το linux, αγοράζετε το Call of Duty 4 και το συνδέετε με το internet...όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους!

Μπορει να κανει αρκετα πραγματακια

πες τι θες να κανεις να σε βοηθησουμε αν μπορουμε

Οπότε για την ώρα τουλάχιστον, δεν μπορείς να δεις υλικό HD (αρχεία mkv).Ο μόνος τρόπος είναι μέσω pc,σωστά; Γιατί απ'ότι έχω καταλάβει όλους μας καίει να μπορέσουμε να κατεβάσουμε BR ταινίες και να τις δούμε κατευθείαν από το PS3.
Το τι κάνει το PS3 το ρώτησα γιατί σαν καινούργιος χρήστης με ενδιαφέρει να μάθω ακριβώς αυτό,δλδ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ.

Εγώ δεν είχα ποτέ ούτε ένα γνήσιο dvd αλλά τώρα με το ps3 αρχίζω κ αγοράζω ταινίες bd και τις βλέπω σ'αυτό. Νομίζω ότι τα blu-ray "αντίγραφα ασφαλείας" που έχεις κάνει backup με bd-recorder δεν παίζουν. Ούτε παίζουν οι κατεβασμένες hd ταινίες (είτε είναι mkv είτε full bdrip) αλλά σ'αυτή την περίπτωση υπάρχει το media streaming (με tversity) απ'το pc για να κάνω τη δουλειά μου.

Εκτός απ'αυτά μπαίνω internet για απλό web surfing (όταν είμαι στον καναπέ κ βαριέμαι να ανοίξω το pc), μπαίνω στο store για να κατεβάσω κάνα demo ή trailer, και φυσικά παίζω παιχνίδια, μουσικές, ταινίες, φωτογραφίες...

Εγώ δεν είχα ποτέ ούτε ένα γνήσιο dvd αλλά τώρα με το ps3 αρχίζω κ αγοράζω ταινίες bd και τις βλέπω σ'αυτό. Νομίζω ότι τα blu-ray "αντίγραφα ασφαλείας" που έχεις κάνει backup με bd-recorder δεν παίζουν. Ούτε παίζουν οι κατεβασμένες hd ταινίες (είτε είναι mkv είτε full bdrip) αλλά σ'αυτή την περίπτωση υπάρχει το media streaming (με tversity) απ'το pc για να κάνω τη δουλειά μου.

Εκτός απ'αυτά μπαίνω internet για απλό web surfing (όταν είμαι στον καναπέ κ βαριέμαι να ανοίξω το pc), μπαίνω στο store για να κατεβάσω κάνα demo ή trailer, και φυσικά παίζω παιχνίδια, μουσικές, ταινίες, φωτογραφίες...

Εχεις αγορασει καποιο ασυρματο πληκτρολογιο,ποντικι?

Αν ναι ποιο? ποσο σου κοστισε και απο που αν δεν σου κανει κοπο

Εχεις αγορασει καποιο ασυρματο πληκτρολογιο,ποντικι?

Αν ναι ποιο? ποσο σου κοστισε και απο που αν δεν σου κανει κοπο
Δεν έχω πληκτρολόγιο/ποντίκι για το ps3, μπαίνω κανονικά με το χειριστήριό του. Για απλό σερφάρισμα... Π.χ. για να δω κάνα βιντεάκι στο youtube... Αλλιώς μπαίνω κανονικά απ'το pc..

Το mediaboard pro της logitech είναι απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει για ps3 πάντως ;)

Το mediaboard pro της logitech είναι απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει για ps3 πάντως ;)

Αυτο εχω παραγγειλει και εγω απο Mutirama στα 80 :furious3:

το touchpad καλο?

Ναι μιά χαρα είναι, αν και τελικά με βολεύουν περισσότερο τα βελακια στο navigation (xmb και store).

Ναι μιά χαρα είναι, αν και τελικά με βολεύουν περισσότερο τα βελακια στο navigation (xmb και store).

Ποσο?

Για Linux θα δουλευει κανονικα η θα θελει κολπο?

Αν ξερεις βεβαιως

Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα με 1 ποντικοπληκτρολόγιο να ελέγχω pc και ps3? Δηλ. φαντάζομαι 1 συσκευή να έχει 2 bluetooth δέκτες... Έχω το ms wireless entertainment desktop και αναρωτιέμαι αν υπάρχει έξτρα bt dongle για να το κοτσάρω στο ps3 και να πιάνει και τα δύο!

Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα με 1 ποντικοπληκτρολόγιο να ελέγχω pc και ps3? Δηλ. φαντάζομαι 1 συσκευή να έχει 2 bluetooth δέκτες... Έχω το ms wireless entertainment desktop και αναρωτιέμαι αν υπάρχει έξτρα bt dongle για να το κοτσάρω στο ps3 και να πιάνει και τα δύο!

Το PS3 εχει bluetooth δεκτη build in αρα με εναν extra bluetooth δεκτη για το PC λογικα θα μπορεις να ελεγξεις και τα 2 με το ιδιο πληκτρολογιο-ποντικι

απλα οχι ταυτοχρονα (μπορει να γινεται και αυτο)

ξερω οτι στο PS3 πρεπει να κανεις register (και μπορεις να κανεις και unregister) την οποιαδηποτε bluetooth συσκευη

αρα register ειτε στο ενα (PC) ειτε στο αλλο (PS3)

και unregister αντιστοιχα για να δουλεψεις στο αλλο

Εάν είναι BT τότε μπορείς να το κανεις pair και στα 2 μηχανήματα, αλλά μόνο στο 1 θα δουλεύει την φορά.