Τι κατοπτρα θα χρειαστω?

Λοιπον παιδια την βοηθεια σας.
Σε ενα μηνα περιπου μετακομιζω και θα στησω το συστημα απο την αρχη.
Θα βαλω ενα wave frontier για hotbird 13 hellas sat 39.2 eutelsat 16 και οτι αλλο αξιολογο βρω στο τοξο που μπορω να πιασω.
Απο εκει και περα τωρα.
Θελω οπωσδηποτε SKY DIGITAL απο 28.2 και 28.5.
Για αυτους τους 2 δορυφορους τι πιατο να χρησιμοποιησω? To wave frontier νομιζω δεν κανει (ειναι μικρο). Με ενα πιατο 1.20 η 1.40 ειμαι καλυμενος?
Και 2ον θελω να πιασω το premiere απο 19.2 αλλα αυτο μονο αν εκπεμπει και ΑΓΓΛΙΚΗ γλωσα στις ταινιες που δειχνει, οποτε οσοι ξερετε πειτε μου.
Για να πιασω premiere τι πιατο θα χρειαστω? (γιατι νομιζω και για αυτο το wave frontier ειναι μικρο.)

Περιοχη (σε κανα μηνα) ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Αιντε ωρε παληκαρια βοηθατε.

Παναγιώτη, με το καλό στο νέο σου σπίτι.

Κι εγώ λόγω επικείμενης αλλαγής σπιτιού είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσω μόνο το NECO Toroidal Τ90. Σε πληροφορώ ότι Premiere (απο τα δύσκολα) δεν κατεβάζει, κατεβάζει όμως τα 2/3 του Sky UK. Αν υπάρχουν συγκεκριμένα κανάλια του πακέτου που σε ενδιαφέρουν, πες ποια είναι να σε ενημερώσω. Εννοείται ότι τα κανάλια που βρίσκονται στον 2D δεν κατεβαίνουν με τίποτα (με πεντάμετρο κάτι γίνεται)
Τη Ανοιξη θα εκτοξευτεί ο νέος Αstra 1L και τότε θα αλλάξει το τοπίο με τα Premiere.
Γνώμη μου: φορτώνεις 10αρια lnb στο Toroidal και είσαι μια χαρά!

Χμμμμ. ΑΛεξη ευχαριστω... γρηγορος οπως παντα.

Αν αλαξει το τοπιο οπως λες για τον ASTRA τοτε νομιζω οτι μπορω να κανω υπομονη 1 χρονο ακομα ακομα για Premiere. Αν και απο astra με ενδιαφερουν καποια καναλια. SCI FI AXN FOX γιατι παιζουν σειρες που με ενδιαφερουν και με αγγλικη γλωσσα. Αυτα με το frontier κατεβαινουν?
Οσο για το SKY οχι δεν με ενδιαφερουν συγκεκριμενα καναλια αλλα θα ηθελα να πιασω οσο το δυνατον περισσοτερα μην χασω καποιο για το οποιο μετα θα το μετανιωσω. Οποτε σκεφτομαι wave frontier για ολα τα υπολοιπα και ενα 1.40 για SKY. ειναι καλα?
HIspasat δεν χρειαζετε πλεον αφου to Digital+ εκπεμπει και στον astra οποτε ειμαστε καλυμενοι απο εκει.
Και παλι ευχαριστω.

Λαμπαδαριου Παναγιωτης said:
..Οποτε σκεφτομαι wave frontier για ολα τα υπολοιπα και ενα 1.40 για SKY. ειναι καλα?
- Ούτε συζήτηση. Αλλά πίστεψε με θα έχεις μικρη ωφέλεια σε σχέση με το wave.

- Σε 6 μήνες θα είμαστε καλυμμένοι και απο τον Astra.