Tι κρατάμε ( λέμε τώρα )...τι πετάμε από την χρονιά που φεύγει.

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,610
Land of Dystopia
Σε πολύ λίγες ώρες το 2010, θα είναι παρελθόν, μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη.
Τι κρατάμε ( εάν κρατάμε κάτι ) καιι τι πετάμε στην εκπνοή της χρονιάς.

Δυστυχώς αυτό που συνέβει το 2010 θα πρέπει να το κρατήσουμε για μερικά χρόνια ολοι οι Έλληνες.... Δεν μπορούμε να το πετάξουμε έτσι.....

Κραταμε τα θετικα και πεταμε τα αρνητικα!:4603:

Ο καθενας τα δικα του-bye-

Σε πολύ λίγες ώρες το 2010, θα είναι παρελθόν, μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη.
Τι κρατάμε ( εάν κρατάμε κάτι ) καιι τι πετάμε στην εκπνοή της χρονιάς.

Είπα νά ''κρατήσω'' τον Πάγκαλο αλλά είναι πολλά τά Giga..:D:D

Πετάμε τα αρνητικά, πετάμε και τα θετικά γιατί θα τα φορολογήσουν και δεν κρατάμε τίποτα.
Το σίγουρο είναι ότι το 2010 θα είναι πολύ καλύτερο απο το 2011!

μη βιάζεστε να πετάξετε, γιατί μπορεί να αποδειχθεί εκ των υστέρων πολύ καλύτερο από το 2011...

Για αρχή πάμε καλά.....
Ξεχάσατε το Δ.Ν.Τ, την ΕΚΤ, το μνημόνιο, τις περικοπές σε δώρα σε σε χαμηλο-Συνταξιούχους, αλλά και ΔΔ, την φορολογική κλοπή, την χούντα του pasok, το ξεχαρβάλωμα του κράτους, το μοίρασμα της τράπουλας με "πολύ" εμφατικό τρόπο σε ´κουμπάρους και ........

Απάντηση: Re: Tι κρατάμε ( λέμε τώρα )...τι πετάμε από την χρονιά που φεύγει.

Για αρχή πάμε καλά.....
Ξεχάσατε το Δ.Ν.Τ, την ΕΚΤ, το μνημόνιο, τις περικοπές σε δώρα σε σε χαμηλο-Συνταξιούχους, αλλά και ΔΔ, την φορολογική κλοπή, την χούντα του pasok, το ξεχαρβάλωμα του κράτους, το μοίρασμα της τράπουλας με "πολύ" εμφατικό τρόπο σε ´κουμπάρους και ........

Για μένα τό σημαντικότερο γεγονός ήταν η επιβίωση τών Χιλιανών μεταλλωρύχων γιά τόσες μέρες στά έγκατα τής Γής..

Τό γιατίεπιβίωσαν επίσης είναι άξιον αναφοράς..
1)Ειχαν Ηγέτη και κράτησαν τήν ιεραρχία ως ομάδα ακόμα και σε αυτές τίς δύσκολες στιγμές..Ο Ηγέτης τους προερχόταν απο οικογένεια πού είχε τσακιστεί απ´τον Πινοτσέτ και είχε εργατική συνείδηση και ήταν άνθρωπος μέ Α κεφαλαίο.
2)Ηταν μπαρουτοκαπνισμένοι εργάτες μέ βαθειά τήν αισθηση τής συλλογικότητας καί τής αλληλοβοήθειας,δηλαδή άνθρωποι σάν και αυτούς πού λοιδωρούν τά νεοφιλελεύθερα μορομολύκια τού GAP,τής Ντόρας ,τού Ανδριανόπουλου ,τού Mega ,τής Καθημερινής κ.λ.π. και καθενός πού μισεί τήν ανθρώπινη ύπαρξη και συκοφαντεί τήν εργασία.
Θάταν ενδιαφέρον ως πείραμα νάβαζες κάποιον τέτοιον μπούλη νά αντέξει εστω και δέκα λεπτά σέ εκατό φορές καλύτερες συνθήκες από τών μεταλλωρύχων ,πού ίσως νάπαιρναν και κάποιο επίδομα και νά επιβάρυναν τό ''Κράτος'':D:D:D
3)Η τεχνολογία έπαιξε τον ρόλο της,αλλά έπεται τών δυό πρώτων...Αλλο άν εστιάστηκε η διάσωση πρωτίστως στό 3 γιατί έτσι βόλευε.

Γιά τήν Χούντα τάχουμε πεί σε άλλα νήματα..

Βέβαια η ύφεση θά κρατήσει γιά πολλά χρόνια,οπότε τά περί ''Καλής Χρονιάς'' ηχούν ως κύμβαλα αλαλάζοντα..

Καλή Απελευθέρωση θάπρεπε νά λέμε.

Εγώ πάντως λέω να κρατήσω το Τζάκποτ που θα πιάσω απόψε στο Τζόκερ!!!!!!!!!!!

Εγω θα κρατησω τον παλιο μου ενισχυτη και τα ηχειακια μου για να ακουω μουσικουλα τουλαχιστον,και θα πεταξω τις ελπιδες για στησιμο ht!Επισης θα κρατησω τις ελπιδες μου πως τελικα θα τη βρουμε ως εθνος την ακρη,και θα πεταξω(με παθος ομως) τα σκαμπιλια πατρικου(και καλα) χαρακτηρα που ο καθε "τεχνοκρατης" ευρωπαιος ηγετης εξαπελυσε στην Ελλαδα εκτονωνοντας το μισος του κανοντας την πολυπαθη τουτη γη σακκο του μποξ.Θα κρατησω την προσδοκια μου οτι τα εγχωρια αρχοντογουρουνα που συνεπραξαν για την καταντια θα τη βρουν τελικα,και θα πεταξω τις πιστωτικες μου καρτες!!

Κρατήστε ό,τι μπορείτε από φέτος και του χρόνου γιατί το 2012...καταστρέφεται ο πλανήτης!!!

κρατάω οτι πλέον μας έχουν κάνει δυστυχισμένους..
νέα παιδιά, νέοι άνθρωποι και βλέπεις το χαμόγελο να έχει φύγει απο τα χείλη τους!
πλέον στις παρέες δεν γελάμε τόσο πια... πιο πολύ προβληματιζόμαστε για το μέλλον.

Αυτό είναι το μόνο που θα κρατήσω, ξέρω οτι κάποια στιγμή θα ξανασκάσει το χειλάκι μας με "κάποιον" τρόπο...........