Τι λέτε για αυτή?????

1. Αφου την εχεις παραγγειλει ηδη, γιατι ειναι σημαντικη η γνωμη μας ?
2. Δεν εχω αποψη επι της συγκεκριμενης
3. Καλως ηρθες το avclub

Να σε καλά ρε φίλε.
Ωραίο καλοσώρισμα.
Πάντα τέτοια

Εαν ο τροπος μου σε εκανε να αισθανθεις αβολα (αυτο καταλαβα) σου ζητω συγγνωμη.

Δεν ηταν αυτο ο σκοπος μου.

Οσον αφορα το "1" ηθελα να σου πω οτι αν υπηρχαν πολλες αρνητικες αποψεις για την παραγγελια σου, ισως να σε στεναχωρουσε.

Οσον αφορα τα "2" & "3", ειναι ειλικρινη.

Συμφωνώ με τον ντίνο για αυτό δεν θα πώ άποψη για την τι βι απλά πόσο την πήρες?Καλορίζικη πάντως και καλές θεάσεις.Πες μας και κάποιες εντυπώσεις αν μπορείς όταν την παραλάβεις

ΥΓ Καλώς όρισες

Απο τη στιγμή που είδη έχω παραγγείλει την τηλεόραση δεν θα με πείραζε μια κακή κριτική.Ετσι και αλλίως με το bugget(950ΕΥΡΩ) που είχα αυτή την επιλογή έκανα και με βάση τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης τα οποία μου φάνηκαν ικανοποιητικά,ξέρω πολυ καλά ότι δεν απέκτησα το super μηχάνημα.
Απλώς επειδή έχετε μεγαλύτερες γνώσεις νόμιζα οτι το ξέρατε το μοντέλο και θα έπαιρνα μια δεύτερη σύγκριση εκτός απο αυτά που έψαξα εγώ.
Με συχγωρείς για τον τόνο της απάντησης μου
Το μοντέλο υπήρχε στο site της philips οταν έκανα την παραγγελία αλλά μετά από 3 μέρες δεν υπάρχει ποια.Μάλλον πήρα το τελευταίο κομμάτι ή αποσύρθει λόγω ακαταλληλότητας.Η νεκροψία θα δείξει.:FSGSFGS4::rifle:

Καλορίζικη και καλώς ήρθες στο forum.

Είσαι τυχερός που πρώτα αποφάσισες τι να πάρεις και μετά έστειλες μήνυμα. Όσοι έκαναν το αντίθετο ακόμα το ψάχνουν -bye-

Στα χρήματα που έδωσες δεν νομίζω πως υπάρχουν τεράστιες διαφορές στην απόδοση.

Re: Απάντηση: Τι λέτε για αυτή?????

Είσαι τυχερός που πρώτα αποφάσισες τι να πάρεις και μετά έστειλες μήνυμα. Όσοι έκαναν το αντίθετο ακόμα το ψάχνουν

Αυτό ξαναπες το.. Ακόμα το ψάχνω..

Παιδιά έχω παραγγείλει την Philips 37pfl7562D\10.:rifle:
Η γνώμη σας θα ήταν πολύ σημαντική για μένα.

Καλώς ήρθες φίλε

και συγχαρητήρια για την επιλογή σου, κατά τη γνώμη μου ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό στην κατηγορία τιμής που κινείται (όχι πολύ βέβαια) και συματοδοτεί σαν μοντέλο την ανάκαμψη της philips στο entry level κομάτι της αγοράς που πέρυσι ήταν απούσα

Νίκο ευχαριστώ για την γνώμη σου.
Όταν με το καλό έρθει θα σας γράψω και εγώ την δική μου.
Όποιος θέλει να δει τα χαρακτηριστικά της έχω το manual σε pdf.
To στέλνω με mail
Ευχαριστώ και πάλι

καλοριζικη και απο μενα. Αν θυμαμαι καλα την αντιστοιχη 42αρα την ειχε τεστ το Ηιtech πριν 2-3 μηνες. Και νομιζω οτι την ειχε σε αντιπαραθεση με μια πλασμα (μαλλον την pχ 70) απο την οποια εχανε στα σημεια. Γενικα ειχε αρκετα θετικα σχολια.

καλοριζικη και απο μενα. Αν θυμαμαι καλα την αντιστοιχη 42αρα την ειχε τεστ το Ηιtech πριν 2-3 μηνες. Και νομιζω οτι την ειχε σε αντιπαραθεση με μια πλασμα (μαλλον την pχ 70) απο την οποια εχανε στα σημεια. Γενικα ειχε αρκετα θετικα σχολια.

Οπως τα λες, αλλα δεν ειχε παρει και ασχημα σχολια η 7562.
Μια χαρα τηλεοραση πηρε ο φιλος.

Η τηλεόραση είναι μια χαρά, άριστη θα έλεγα. Εγώ εχω πάρει την 42PF7621D/10 που είναι αντίστοιχη. Οσο κοιτάω άλλες μάρκες άλλων φίλων, τόσο δεν μετανιώνω για την δική μου αγορά. Η τηλεόραση σε τηλεοπτικό σήμα είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλή (σε σχέση με όσα λέγονται περί LCD/PLASMA και τηλεοπτικού σήματος αντίστοιχα με τις CRT). Το pixel plus και το DNR έχω την εντύπωση κάνουν θαύματα.
Οταν την πήρα την είχανε σε προφορά (1200 ευρώ το καλοκαίρι που μας πέρασε) διότι είχε αποσυρθεί το μοντέλο. Φυσικά ο λόγος δεν είναι οτι βγήκε προβληματική, απλά ανανώθηκε η γκάμα των μοντέλων.
Οπότε giannissoula76 μην ανησυχείς. Για τα λεφτά της είναι πολύ καλή αγορά.

Last edited:
Απάντηση: Re: Τι λέτε για αυτή?????

Οπως τα λες, αλλα δεν ειχε παρει και ασχημα σχολια η 7562.
Μια χαρα τηλεοραση πηρε ο φιλος.

Μήπως θυμάσε που έχανε απο την PX70 μια και το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον!!