Τι λετε για αυτην εδω LG 32LC51

darksoho

New member
5 November 2007
2
Καλησπερα σε ολους, πρωτο ποστ κ στο φορουμ. ειπα να κανω μια ερωτηση στους ειδικους εδω του φορουμ μια που ασχολουνται με το αθλημα. εχω δει μια προσφορα κ θελω να μου πειτε την αποψη σας. αποδοση/τιμη. ή αν εχετε να αντιπροτεινεται. λοιπον υπαρχει σε προσφορα αυτη η tv (LG 32LC51) στα 499ευρω. σκοπος χρησης: playstation 3, συνδεση με pc. ευχαριστω

Ειναι μια τιμια προταση και στην τιμη αυτη δεν νομιζω να υπαρχει και κατι καλυτερο. Αν σου αρεσει μην το σκεφτεσαι και προχωρα.

γεια σας παιδια επαναφερω το θεμα γιατι με ενδιαφερει να αγορασω την παραπανω tv.Η χρηση της θα ειναι για ταινιες,για ενα xbox360 και ισως στο μελλον να χρειαστει να την συνδεσω στο pc για λιγη ωρα.Την βρηκα 499 ευρω τι προτεινετε να την αγορασω η να κοιταξω καποια αλλη?Τα max που μπορω να διαθεσω ειναι 600 ευρω,βρηκα και μια samsung 26αρα στα ιδια λευτα αλλα κατα την γνωμη μου θα ηταν καλυτερες οι παραπανω ιντσες...εσεις τι λετε?

Χθες έπαιξε μια διαφήμιση για LG 32αρα με 451 ευρώ από το mediamarkt και νομίζω ότι είναι για αυτή την TV ... την είδε κανείς άλλος παιδιά?

θα αγοραστεί μάλλον σήμερα το απόγευμα, και θα προσπαθήσει ο φίλος που ενδιαφέρεται να δει και την Philips 32 PFL5322 που αναφέρθηκε παραπάνω.

Επειδή κανένας μας δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα, αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ή κάτι πάνω σε αυτές τις δύο είναι καλοδεχούμενο... Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Τι λετε για αυτην εδω LG 32LC51

γεια σας παιδια επαναφερω το θεμα γιατι με ενδιαφερει να αγορασω την παραπανω tv.Η χρηση της θα ειναι για ταινιες,για ενα xbox360 και ισως στο μελλον να χρειαστει να την συνδεσω στο pc για λιγη ωρα.Την βρηκα 499 ευρω τι προτεινετε να την αγορασω η να κοιταξω καποια αλλη?Τα max που μπορω να διαθεσω ειναι 600 ευρω,βρηκα και μια samsung 26αρα στα ιδια λευτα αλλα κατα την γνωμη μου θα ηταν καλυτερες οι παραπανω ιντσες...εσεις τι λετε?

καλως μας βρηκες κατα αρχας

ενδιαφερουσα φαινεται και αυτη εδω TOSHIBA REGZA 32A3000PG

αλλα ειναι στα 600
και κατι

LG 32LC51 την ειδα κι εγω την προσφορα και ειναι σουπερ! Ειναι ιδια με αυτην που εχω εγω μονο που εμενα ειναι 37" LC25R, αλλα εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα. Εγω εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος με την τηλεοραση παντως, την ειχα παρει 750 ευρω και την εχω καταχαρει! 469 ευρω νομιζω ελεγε η προσφορα, παντως θα την αγορασει ο αδερφος μου συντομα γιατι ειναι καλη ευκαιρια.