Τί λέτε ?

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Με αφορμή το παρακάτω ποστ μου

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22503

Θα ήθελα να ρωτήσω αν σκοπεύετε να πάτε τον Μάιο σε αυτό το χαρούμενο,κεφάτο και μαγευτικό υπερθέαμα.

Τί λέτε,παίζει κάτι τέτοιο?

Υ.Γ. Εκτός αν είμαι ο μόνος εδώ μέσα που του αρέσουν οι Abba οπότε πάω πάσσο (όχι οτι με χαλάει).:grandpa:

Αλλωστε σε λίγο καιρό το φόρουμ και ειδικά η Μουσική θα πάρει μια γεύση από πιό "Διεθνή" αναγνωσιμότητα ,λόγω αναφοράς μου σε συγκεκριμμένο ..

Λεπτομέρεις αργότερα.Δεν ξέρω αν μπορώ να τις αποκαλύψω ακόμα.

Stay tuned ..

Για να γίνω σαφέστερος..
Η ερώτησή μου είναι :

"Τί λέτε, μαζευόμαστε οι της Μουσικής να πάμε παρέα στην παράσταση, κάποια απ τις ημερομηνίες?"

Πιστεύω οτι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε οι περισσότεροι και να περάσουμε όμορφα.Αλλωστε έχουμε να τα πούμε απ την Εκθεση και αν σκεφτείτε οτι μιλάμε για τον προσεχή Μάιο,μάλλον καλό μου φαίνεται.

Εγω θα πάω ,εντάξει,απλά σκέφτηκα οτι αν μαζευόμασταν μια "παληοπαρέα" θα ήταν μια πολύ καλή βραδυά για όλους μας.

Λοιπόν,Τι λέτε ?

Δημήτρη ο τρόπος ζωής μου δεν μου επιτρέπει προγραμματισμό για το Μάιο. Πάντως οι Abba μου άρεσαν και εξακολουθούν να μου αρέσουν.

Να σαι καλά Δαμιανέ.:grinning-smiley-043

Βασικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει/προγραμματίσει εκ του ασφαλούς από τώρα για τον Μάιο.

Εγώ την ιδέα βάζω, έτσι μπας και έχει ανταπόκριση,ώστε όταν φτάσουν οι μέρες να δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον ή όχι..

Κι εγώ θα πήγαινα αν μπορούσα. Άλλωστε θεωρώ τους ΑΒΒΑ μια από τις πιο τίμιες αλλά και όμορφες ποπ μπάντες.

Και γω μεσα αλλα με τις γυναικες μου μαζι.
Ποιος θα φροντισει για τα εισιτηρια????
Θελω τρια.