Τι μας έφερε η χρονιά που πέρασε?

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
Ας αφήσουμε τα ζόρια που περάσαμε πίσω και ας

δούμε τι καταφέραμε να προσθέσουμε στο σύστημα μας- μετά χιλίων κόπων και βασάνων- που τουλάχιστον μας γέμισε χαρά και μας έκανε

να ξεχάσουμε, έστω και προσωρινά, την δύσκολη πραγματικότητα...

Για πείτε!

Και καλή χρονιά, με υγεία και ακόμη περισσότερα
όνειρα πραγματοποιημένα!!

:happynewyearblue:

Last edited:
Ξεκινω εγω:

Eναν Luxman L-550Aii, παρεακι με ενα ζευγαρι leema xero, και ενα dac benchmark, και ενα denon ραδιοφωνο.

Αυτα για το δικαναλο συστηματακι μου.

Για το πολυκαναλο συστηματακι, ενα sunfire hrs-10, και ενα ζευγαρι elac FS248.

Ενα ψηφιακο σετακι Weiss Vesta/Medea για να παιζω απο το Mac Mini καθως και ενα νεο τελικο ενισχυτη Sovereign Glory....

Με την σειρά που "ήρθαν"...
Προενισχυτής-Τελικός, Πικαπ, Phono Stage, Καλώδια, DAC, Κεφαλή, USB-Coax Interface.
Βασικά μόνο τα ηχεια και το cd player έμειναν ίδια!
Επίσης ο υπολογιστής έγινε μέρος του συστήματος πλέον!

το καλοκαίρι αγόρασα τα 40άρια μου ATC
πριν κανα μηνα αγόρασα για ενισχυτή τον μικρότερο της οικογένιας ASR (ΕΜITTER 1 BASIC)

happy όσο δεν πάει άλλο

Αλλαξα τα System Audio Ranger με τα Ranger Master και πριν ενα μηνα περιπου αντικατεστησα τα Naim Nac 112 και Nap 200 με τα Nac 282 + Napsc + Nap 250...

Φέτος πήρα τη απόφαση να φτιάξω κάτι και στον δικάναλο, που έτσι κι αλλιώς αφιερώνω την περισσότερη ώρα...

Densen B110, ElacBS244 (του Ντίνου), Κινέζικο DAC diy με Wolfson 8740...

Καλά πήγε δεν έχω παράπονο... μου έμεινε όμως η απορία για το πως θα παίζανε μικρά και ευκολοδήγητα δαπέδου στο χώρο μου...
Ελπίζω να δοκιμάσω του χρόνου, μαζί με το DNRG και κάποια αλλαγή στο transport (θα προσπαθήσω να γίνω άυλος, χεχε!)...

Καλή πρωτοχρονιά παιδιά και ότι επιθυμείτε για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα... και με πολλά και καλά ακούσματα!

:ernaehrung004:

Ας πώ και τα δικά μου, αναβαθμίσεις κυρίως, αλλά με
εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα..

2 Nordost Odin XLR και η αντικατάσταση

του DRC της Copland με το RP1 της Lingdorf..

απο που ν'αρχισω και που να τελειωσω,αλλαξε το συστημα συθεμελα και στο δικαναλο και στο πολυκαναλο.
Πιστευω οτι ολα ηταν καλες επιλογες και με εξωθησαν σε περισσοτερες ωρες ακροασης και θεασης.

Ας πώ και τα δικά μου, αναβαθμίσεις κυρίως, αλλά με
εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα..

2 Nordost Odin XLR και η αντικατάσταση

του DRC της Copland με το RP1 της Lingdorf..

Είμαι πραγματικά περίεργος να δω τι θα δοκιμασεις εάν ποτέ αποφασίσεις να 'αναβαθμισεις' ξανά τα καλώδια σου... Δε πρέπει να σου έμειναν και πολλές εταιρίες ακόμα... :firstprize:
Τα έχεις δοκιμάσει όλα αγόρι μου...

μα φυσικά....

buffalo.jpg

από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, αγορά μου ποτέ στον χώρο του Hifi