Τί μας ετοιμάζει η ακατανόμαστη την Τρίτη 29 Ιουλίου ;;;;;

Αν η καρτα παντρευεται με τον πατατο-υπερδέκτη, πως θα παντρευτει μια καρτα με τρεις (μη Patatasat) δεκτες? Στο υποθετικο σεναριο οικιακης χρησης εντος οριων ενος διαμερισματος.
 
Στο SKY DIGITAL UK πως γινεται, και εκει παιζει μια καρτα σε δυο δεκτες εαν δεν κανω λαθος.!

Παντως η κινηση αυτη μας δειχνει πολλα δηλαδη θελουν να μας πουν οτι το προβλημα τις χαμηλης διαδοσης της NOVA ειναι η παρανομες καρτες και οχι το μεγαλο κοστος με την χαμηλη ποιοτητα προγραμματος τι να πει κανεις.
 
Last edited:
λογικα αυτες ειναι για μοιρασμα, οι καινουργιες δυσκολευονται...
 
Απάντηση: Re: Τί μας ετοιμάζει η ακατανόμαστη την Τρίτη 29 Ιουλίου ;;;;;

λογικα αυτες ειναι για μοιρασμα, οι καινουργιες δυσκολευονται...

Μπααααααααααα, "άκουσα να λένε" για κάτι ζέτα που πάνε σφυρίζοντας χωρίς υπερθέρμανση!
 
Προσοχή Προσοχή στην υπογραφή σας, όσοι αγοράσουν την νέα προσφορά της ΝΟΒΑ δεν θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν σε άλλο δέκτη πχ στο εξοχικό τους που αρκετές χιλιάδες συνδρομητών χρησιμοποιούν. Το πάντρεμα δέκτη-κάρτας δεν μπορεί να γίνει με τις παλιές κάρτες λόγω έλλειψης του όρου συμφωνίας του συνδρομητή στα παλαιά συμβόλαια. Φυσικά ο όρος μπορεί κατά την γνώμη μας να καταχρηστικός αλλά αν υπογραφεί απο τον συνδρομητή δεν μπορεί ποτέ να βρεθεί λυση πλην της δικαστικής οδού. Να θυμήσουμε ότι η άδεια συνδρομητικών υπηρεσιών υποχρεώνει την/τον αδειούχο, οι δορυφορικοί αποκωδικοπιητές να έχουν θύρα common interface αλλά μετά απο τόσα χρόνια δεν έχει γίνει ούτε μια προσφυγή στη δικαιοσύνη για το θέμα αυτό που αμμέσως θα έθετε την/τον αδειούχο εκτός λειτουργίας. Η νομικός ισχυρισμός ότι παρέχουμε simulcrypt δηλαδή κοινή κωδικοποίηση με άλλα ευρωπαικά πακέτα δεν θα στεκόταν πουθενά διότι ο νομοθέτης ρητά μιλά για δυνατότητα πρόσβασης του συνδρομητή σε άλλους παρόχους επιλογής του. Το νέο κόλπο με το "γάμο" το δοκίμασαν πολλοί πριν αρκετά χρόνια ( Sky digital, tv Globo, Premier, κ. α. ) χωρίς επιτυχία. Βεβαίως καθυστερημένα όπως και όλα τα άλλα φτάνει και στη χώρα μας. ( π.χ HDTV). (k....)


Απο Satleo
 
ολα θέμα χρόνου είναι. Οι πληγές που θα κλείσουν θα είναι προσωρινές μιάς και οι "Jack Sparrow" πάντα βρίσκονται σε εγρήγορση..

Και η ζωή συνεχίζεται....
 
Χερεται,

μπορειται να μου πειτε τι τεχνικες συνεπειες θα υπεστει ενας νομιμος συνδορημητης ΝΟΒΑ κατοχος παλαιας καρτας εκδοση 2 σε συνδυασμο με εναν δεκτη Dreambox ; Ασφαλως αναφερομαι για την αναφερομενη μετατροπη στης 29 Ιουλιου.



Και με την ευκαιρια να ρωτησω ποσο καιρο αντεχει η καρτα εκδοσης 2 μεχρι να ληξει απο μονη της; Και οταν θα ληξει η καρτα,η ΝΟΒΑ στελνει τον συνδρομητη νεα καρτα νεας εκδοσης;

Πολλες ερωτησεις,ευχαριστω για την υπομονη σας.
 
Χερεται,

μπορειται να μου πειτε τι τεχνικες συνεπειες θα υπεστει ενας νομιμος συνδορημητης ΝΟΒΑ κατοχος παλαιας καρτας εκδοση 2 σε συνδυασμο με εναν δεκτη Dreambox ; Ασφαλως αναφερομαι για την αναφερομενη μετατροπη στης 29 Ιουλιου.



Και με την ευκαιρια να ρωτησω ποσο καιρο αντεχει η καρτα εκδοσης 2 μεχρι να ληξει απο μονη της; Και οταν θα ληξει η καρτα,η ΝΟΒΑ στελνει τον συνδρομητη νεα καρτα νεας εκδοσης;

Πολλες ερωτησεις,ευχαριστω για την υπομονη σας.
Καποια στιγμή (οχι αμεσα) θα σου αλλάξουν την κάρτα με δική τους χρέωση.
Το τι αλλο θα συμβεί (αν θα σου δώσουν υποχρεωτικά και δεκτη "παντρεμένο" ή όχι και στην περιπτωση που σου δώσουν αν η κάρτα παίζει σε αλλο δεκτη) θα τα μαθουμε στην πορεία...
Οι καρτες δεν εχουν ημερομηνία λήξης. Τις αποσύρουν όμως καποια στιγμή οι εταιρείες για λόγους ασφαλείας...