Tι μέρα κι αυτή

27 June 2006
7,771
O Sky Saxon, frontman του θρυλικού '60ς garage γκρουπ των Seeds απεβίωσε εχθές Πέμπτη 25 Ιουνίου σε νοσοκομείο του Tέξας.

Ο Richard Marsh, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, είχε αρρωστήσει απο άγνωστη αιτία το περασμένο Σάββατο μετά απο μια συναυλία στο club Antone της πόλης Austin.

Την Δευτέρα μπήκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν κάποια εσωτερική μόλυνση αλλά τελικά κατάφερε να αναρρώσει.

Τα νέα του θανάτου του γνωστοποίησε η γυναίκα του Sabrina στο Facebook.

Οι Seeds είχαν γίνει γνωστοί τη δεκαετία του '60 με τα τραγούδια τους "Pushin' Too Hard" και "Can't Seem to Make You Mine", θέτοντας τα θεμέλια για την δημιουργία του punk μερικά χρόνια αργότερα.

http://www.youtube.com/watch?v=cmHTyLBIZ1g
0906181236039062115_v1.jpg

Ο κόσμος του garage rock (κι όχι μόνο) θρηνεί.

Πολύ κρίμα . Μας αγαπούσε ιδιαίτερα τους Ελληνες. Μεγάλη μορφή, μεγάλη μπάντα.

Πάει για το πιο τρελό ψυχεδελικό ταξίδι ever.

Αν πω ότι αυτό με στενοχωρεί περισσότερο από το θάνατο του Michael Jackson, θα είμαι κακός;

Η είδηση του θανάτου του Michael Jackson έχει πλατύ ενδιαφέρον.
Για τον Sky Saxon θα νοιαστούν αληθινοί μουσικόφιλοι μονάχα.

Τι τρομερο συγκροτημα.... ανηκει στο αγαπημενο μου ειδος μουσικης και ποσως με απασχολει ποσοι τους ξεραν και τους εκτιμουσαν ή ποσους αγγιξε το γεγονος... Θα συνεχισω να ακουω μετα μανιας την μουσικη τους και αυτο ειναι η καλυτερη αποδοση φορου τιμης.

Απάντηση: Re: Tι μέρα κι αυτή

Τι τρομερο συγκροτημα.... ανηκει στο αγαπημενο μου ειδος μουσικης και ποσως με απασχολει ποσοι τους ξεραν και τους εκτιμουσαν ή ποσους αγγιξε το γεγονος... Θα συνεχισω να ακουω μετα μανιας την μουσικη τους και αυτο ειναι η καλυτερη αποδοση φορου τιμης.

+1