σκέφτομαι να πάρω τα ηχεία Crystal Audio Plasma System 5.1 και για ενισχυτή λέω ή τον DENON AVR 1509 Ή τον YAMAHA RX-V463. τι μου προτείνετε απο τους δύο για καλύτερον? ψάχνω την χρυσή τομή ανάμεσα σε μουσική και έργα!!
Λίγο βιαστικούλης μου είσαι...
Και μένα η γνώμη μου για denon είναι. Ειδικά αν τον θες και για μουσική. Οι Yamaha είναι τραγικοί για μουσική (γνώμη μου πάντα). Πάντως έχω την εντύπωση ότι τα ηχεία που αναφέρεις δεν είναι και τα πιο μουσικά. Αν και μάλλον είναι μια πολύ καλή επιλογή σε αυτή την κατηγορία τιμής τουλάχιστον για home cinema.
Κι εγώ θα σου πρότεινα denon ενισχυτή,και τα Crystal Audio Plasma για ηχεία στην κατηγορία τιμής που κινείσαι,αλλά να ξέρεις οτι δεν είναι κι απο τα πιο μουσικά,ενώ αντίθετα σε Home Cinema είναι πιστεύω επαρκή
δηλαδή προτείνεις τα coda sl-601 προφανώς γιατί έχουν καλύτερη απόδοσή και στην μουσική απο τα crystal audio? επειδή εγώ είναι δύσκολο να τα ακούσω γιαυτό ζητάω γνώμες απο όποιον τα έχει ακούσει και τα δύο.απλά ήμουν προς τα δεύτερα και σαν εμφάνιση αλλά και σαν πρακτικότητα επειδή έχει 4 ορθοστάτες.αλλά τώρα αρχίζω και σκέφτομαι και τα coda sl-601
ευχαριστώ παιδιά για τον ενισχυτή, αλλά κανένας άλλος να μου πεί για τα ηχεία? coda ή crystal? ξέρω βέβαια είναι υποκειμενικό και θα έπρεπε να τα ακούσω αλλά.........μιά ιδέα.....
Καλησπέρα σε όλους.
Φίλε giomp είμαι σε παρόμοια φάση με τη δική σου απλά εγώ ψάχνομαι για πιο "σύγχρονο" ενισχυτή που να υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερες νέες τεχνολογίες και κατέληξα στον Harman Kardon 255.
Όσο αφορά τα ηχεία είχα καταλήξει στα Roister HT-4000 αλλά κάνοντας εντατικό διάβασμα στο forum μπήκα στην πρίζα για τα Indiana Line οπότε θα προγραμματίσω ακρόαση και των 2 για να αποφασίσω και αυτό θα σου συνιστούσα και εσένα.
Ο δικός μου συνδυασμός με denon avr-1508 και roister HT-4000 (κάτι αντίστοιχο με τα crystal audio plasma), για χώρο 50 τμ αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός σε cinema αναπαραγωγή. Σε μουσική, απαραίτητη η λειτουργία του subwoofer.