τι μου προτείνετε?

giomp

New member
1 November 2008
14
σκέφτομαι να πάρω τα ηχεία Crystal Audio Plasma System 5.1 και για ενισχυτή λέω ή τον DENON AVR 1509 Ή τον YAMAHA RX-V463. τι μου προτείνετε απο τους δύο για καλύτερον? ψάχνω την χρυσή τομή ανάμεσα σε μουσική και έργα!!

επίσης ενισχυτής που να συνδιάζει μουσική και ταινίες σε οικονομική τιμή?

Λίγο βιαστικούλης μου είσαι...
Και μένα η γνώμη μου για denon είναι. Ειδικά αν τον θες και για μουσική. Οι Yamaha είναι τραγικοί για μουσική (γνώμη μου πάντα). Πάντως έχω την εντύπωση ότι τα ηχεία που αναφέρεις δεν είναι και τα πιο μουσικά. Αν και μάλλον είναι μια πολύ καλή επιλογή σε αυτή την κατηγορία τιμής τουλάχιστον για home cinema.

ναι είμαι λίγο βιαστικός γιατί έχω ακούσει πολλές γνώμες και έχω μπερδευτεί....δηλαδή μου προτείνεις κάποια άλλα ήχεια στην ίδια περίπου τιμή?

Στα περίπου 500-550 ευρώ που κοστίζουν δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο. Απλά δεν ξέρω κατά πόσον θα σε ικανοποιήσουν για μουσική.
Άκου και αυτά πάντως αν δεν έχεις ήδη αποφασίσει για ηχεία
http://www.odes.gr/index.php?option...lypage-ask.tpl&product_id=389&category_id=172

Last edited:
μου έχουν πεί και τα Koda SL-601 Set 5.1 οτι είναι ικανοποιητικά και για μουσική αν και υστερούν λίγο σε ομορφιά αλλά θα μου πείς οτι τα θέλω όλα.....

έχω σκεφτεί και τα roister που είναι παραπλήσια με τα crystal audio.προτείνεις δηλαδή τα πρώτα? γιατί είναι λίγο δύσκολο να πάω να τα ακούσω....

τα koda δεν τα έω ακούσει. Αλλά ότι και να σου πω εγώ δεν έχει σημασία...αν δεν ακούσεις εσύ με τα αυτιά σου...

όπως κατάλαβες δεν ψάχνω κάτι το κορυφαίο σε home cinema -μουσική αλλά μέχρι 1000 ευρώ οτι καλύτερο σε σχέση ποιότητας-απόδοσης τιμής!

Κι εγώ θα σου πρότεινα denon ενισχυτή,και τα Crystal Audio Plasma για ηχεία στην κατηγορία τιμής που κινείσαι,αλλά να ξέρεις οτι δεν είναι κι απο τα πιο μουσικά,ενώ αντίθετα σε Home Cinema είναι πιστεύω επαρκή

Εγώ από την άλλη θα σου πρότεινα να πας στα Κoda SL-601 με το SW-10. Στα λεφτά τους, η γνώμη μου είναι, ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή.

Εγώ τα έχω μαζί με έναν Denon 1508 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, τηρουμένων των αναλογιών προφανώς...

Όσο για την εμφάνιση τους, είναι πολύ καλύτερα από ότι δείχνουν στις φωτό.

δηλαδή προτείνεις τα coda sl-601 προφανώς γιατί έχουν καλύτερη απόδοσή και στην μουσική απο τα crystal audio? επειδή εγώ είναι δύσκολο να τα ακούσω γιαυτό ζητάω γνώμες απο όποιον τα έχει ακούσει και τα δύο.απλά ήμουν προς τα δεύτερα και σαν εμφάνιση αλλά και σαν πρακτικότητα επειδή έχει 4 ορθοστάτες.αλλά τώρα αρχίζω και σκέφτομαι και τα coda sl-601

ευχαριστώ παιδιά για τον ενισχυτή, αλλά κανένας άλλος να μου πεί για τα ηχεία? coda ή crystal? ξέρω βέβαια είναι υποκειμενικό και θα έπρεπε να τα ακούσω αλλά.........μιά ιδέα.....

Καλησπέρα σε όλους.
Φίλε giomp είμαι σε παρόμοια φάση με τη δική σου απλά εγώ ψάχνομαι για πιο "σύγχρονο" ενισχυτή που να υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερες νέες τεχνολογίες και κατέληξα στον Harman Kardon 255.
Όσο αφορά τα ηχεία είχα καταλήξει στα Roister HT-4000 αλλά κάνοντας εντατικό διάβασμα στο forum μπήκα στην πρίζα για τα Indiana Line οπότε θα προγραμματίσω ακρόαση και των 2 για να αποφασίσω και αυτό θα σου συνιστούσα και εσένα.

οκ περιμένω και τις δικές σου ακουστικές εντυπώσεις και βλέπουμε...........

Ο δικός μου συνδυασμός με denon avr-1508 και roister HT-4000 (κάτι αντίστοιχο με τα crystal audio plasma), για χώρο 50 τμ αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός σε cinema αναπαραγωγή. Σε μουσική, απαραίτητη η λειτουργία του subwoofer.