Τι μουσική ακούμε ??

franki79

New member
2 October 2011
3
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα!

Με αφορμή το διαγωνισμό του getitnow στο facebook

http://www.facebook.com/GETITNOW.GR?sk=app_153284594738391&app_data=dlt

θα ήθελα να μάθω που μπορούμε να μάθουμε τις μουσικές προτιμήσεις των Ελλήνων. Έχουν γίνει γκαλοπς, έρευνες ή κάτι τέτοιο? Πιο επίσημα πράγματα δηλαδή γιατί ο διαγωνισμός του getitnow είναι funny. Δε μπορώ να πιστέψω ότι πιο πολλοί ακούνε pop!! :music-smiley-005:

Λαϊκά νταλκαδιάρικα, 'Εντεχνο' κλαψομούνικο -"μαμά...γερνάω":bigcry:- και χαβαλέ.
Μετά, πάνε και ψηφίζουν ...Κόμματα Εξουσίας.
Μετά...ξανακλαίνε.

Καλώς μας βρήκες!

θα ήθελα να μάθω που μπορούμε να μάθουμε τις μουσικές προτιμήσεις των Ελλήνων.

Αναλογίσου τι μουσική ακούνε οι συγγενείς , γνωστοί και φίλοι σου. Το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικό και θα έχεις αξιόπιστη (και απογοητευτική) απάντηση.

Δε μπορώ να πιστέψω ότι πιο πολλοί ακούνε pop!!
Προτιμάς να πιστέψεις ότι ακούνε Bach, Bruckner, Mahler, Keith Jarrett, Irene Schweizer, Paul Bley, Larry Coryell, Captain Beefheart, Robert Wyatt...κλπ;

Αν αναρωτιέσαι ποιοί είναι όλοι αυτοί, βρέθηκες στο σωστό μέρος για να διευρυνθούν οι μουσικοί σου ορίζοντες!!!
Αν ξέρεις ποιοί είναι αυτοί, πάλι βρέθηκες στο σωστό μέρος διότι θα βρεις ομοιοπαθείς σου!!!

Δεν κατάλαβα καλά…Τον διαγωνισμό τον διοργανώνει το fb?Αν ναι πολύ γέλιο…..
Και γιατί τόση "ασυγκράτητη λαχτάρα" για το τι ακούει ο Έλληνας?

Δεν κατάλαβα καλά…Τον διαγωνισμό τον διοργανώνει το fb?Αν ναι πολύ γέλιο…..
Και γιατί τόση "ασυγκράτητη λαχτάρα" για το τι ακούει ο Έλληνας?

Προσπαθούν να κάνουν μια εκτίμηση, πόσο μαλάκας είναι:grinning-smiley-043

Επειδή η μουσική έχει τεράστια δύναμη, είμαι πλέον πολύ καχύποπτος σε τέτοιου τύπου διαγωνισμούς, ειδικά όταν σε αυτούς συμμετέχει ο παγκόσμιος ρουφιάνος fb,
Να απαντήσετε όλοι ότι ακούτε σκυλο-ποπ. Θα θεωρηθεί έτσι ότι ανήκετε σε ακίνδυνη κατηγορία!

Ο Χαριτοδιπλωμενος είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής (είμαι της παλιάς καλής σχολής)...Λατρεύω όλες τις εκπομπές του Θέμη Γεωργαντα (και τα cd που βγάζει με συλλογές επίσης),,και απεχθάνομαι τα δήθεν και τα κουλτουριάρικα...

Με άλλα λόγια..είμαι ο εαυτός μου...

Ρε....Δεν κόβει την πλάκα το fb....

Το ρουφιάνος ειναι ντεμοντέ εξυπηρετητής καλύτερα .Το fb το κλείνεις και σε παρακολουθει μέτα που μπαίνεις.....:rifle: το βρήκαν κατι παιδια στην αυστραλία.
Οσο για την μουσική είμαι σκύλος αδέσποτος και αλανιαρής αντε να πάω σε καμια συναυλια με έντεχνο ελληνικο πάντα επείδη δε θέλω να χαλάσω το χατήρι στη κύρα.-bye-