Τι μπορεί να βρει κανείς σε ένα camping...

Το ΣουΚου που μας πέρασε είπαμε να κάνουμε μια βόλτα μέχρι το Καλαμίτσι της Χαλκιδικής.
Φανταστικό το camping, σούπερ η θάλασσα, άπλα, δροσιά, ηρεμία....μα...μισό λεπτό.... τι είναι αυτό που βλέπω στο δέντρο?

:Banane0:

Attachments

• VRAKAKI.jpg
    VRAKAKI.jpg
    80.3 KB · Views: 80
  • VRAKAKI2.jpg
    VRAKAKI2.jpg
    89.6 KB · Views: 113
Καλά, εντύπωση σου κάνει; Πρώτη φορά βλέπεις Στριγκιά; Ποώδες φυλλοβόλο δικοτυλήδονο με ταυτόχρονη ανθοφορία και καρποφορία τον Ιούνιο. Βέεεεεβαια!:flipout:

:grandpa: Στέργιο λίγη εξερεύνηση στην γύρω περιοχή ίσως σου αποκάλυπτε μέχρι & την ιδιοκτήτρια!!!!:music-smiley-005:

Eki_65 said:
:grandpa: Στέργιο λίγη εξερεύνηση στην γύρω περιοχή ίσως σου αποκάλυπτε μέχρι & την ιδιοκτήτρια!!!!:music-smiley-005:

χαχα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το "εύρημα" εθεάθη στον κεντρικότερο δρόμο του camping, δίπλα στο σούπερμαρκετ και λίγα μέτρα από την καφετέρια...

Φαντάσου τι τύφλα θα είχε η κοπελιά!

Εκτός και αν κάποιος μας κάνει πλάκα! :flipout:

Ωρε που πααααααμε ρε!

Απάντηση: Re: Τι μπορεί να βρει κανείς σε ένα camping...

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Καλά, εντύπωση σου κάνει; Πρώτη φορά βλέπεις Στριγκιά; Ποώδες φυλλοβόλο δικοτυλήδονο με ταυτόχρονη ανθοφορία και καρποφορία τον Ιούνιο. Βέεεεεβαια!:flipout:
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: άκου Στριγκιά....
Καλά κι εσύ βρε Στέργιε αυτό πρόσεξες!!!!!!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
:flipout: :firstprize: :flipout: :Banane0:

Κακαλιός Στέργιος said:
και σίγουρα με Image Stabilizer! :grinning-smiley-043

Θα τρέμει το χεράκι σου, ε; :flipout:

Μπάμπης Κολέζας said:
Θα τρέμει το χεράκι σου, ε; :flipout:

:flipout::flipout::flipout:

A re filarak και σου ειπα που να πας για να να μας φερεις σε φωτο το περιεχόμενο ..... αλλα εσυ :grandpa::tdown::food-smiley-005:

Κακαλιός Στέργιος said:
Και που να πάρω κανέναν 70-200mm ή 300!!! :aktion033:
Στέργιο μην μας απείλεις κάντο αγόρι μου και ανέβασε τα δείγματα να δούμε την πιότητα του φακού:music-smiley-005:

και έλεγα εγώ, γιατί τόσο πάθος τελευταία το παληκάρι με τη φωτογραφία, πω πω ο ενθουσιασμός του νεοφώτιστου και άλλα....

και εδώ μιλάμε για παπαράτσι με τα ούλα του δλδ

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Eki_65 said:
Στέργιο μην μας απείλεις κάντο αγόρι μου και ανέβασε τα δείγματα να δούμε την πιότητα του φακού:music-smiley-005:
Send, όλα τα λεφτά στο μήνυμα είναι η λέξη πιότητα:grinning-smiley-043